Souziti dvou ruznych plemen

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.12.2016 08:16
Radvajs

XXX.XXX.49.155

Nemate nekdo zkusenosti se souzitim 2 psu plemene Landseer a Novofundlandsky pes? Povahove se zdaji byt fajn oba... (Myslim psy jako psy ne feny ani pes a fena).

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.12.2016 08:50

Radvajs, to nebude o plemeni ale o povaze jednoho každého jedince.

15.12.2016 08:50
inusanka

XXX.XXX.98.58

No, jsou na stejném základě, Landseer vznikl z NF, takže by to neměl být problém. Fudlák se snáší s partnerem dobře, agresivitu se sice už do plemene zatáhnout zvládlo, ale určitě minimálně 90% psů je bezproblémových. Náš první fudlák byl trochu ostřejší, ale soužití s jiným psem bylo bez problémů. Syn měl husku a s naší madam zvládaly být pospolu, i když sem tam nějaké to blbé očko padlo, zavrčení minimálně.

15.12.2016 10:18
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

I když někteří budou tvrdit, že ne, já osobně si myslím, že krom různých plemen, šlechtěných k likvidaci psů, spolu různá plemena psů normálně vychází. Pes je od přírody smečkové zvíře a přesto, že my se je snažíme přesvědčit, že s náma je jim nejlíp, je jim pořád nejlíp s svým druhem, se kterým mají společnou řeč...tedy se psem. Jen je musíte nechat, aby si hierarchii mezi sebou uspořádali sami, i když vám se třeba tohle uspořádání nebude zamlouvat. Ale násilně daná funguje jen, dokud u toho jste. Jakmile vytáhnete paty, může být průšvih. Měla jsem spolu samojeda s berňákem 8let. Berňák o polovinu těžší, takže jsem musela jen krotit hry, aby nechtěně neublížil, jinak si všechno řešili sami a byli nejlepší parťáci, nikdy žádný konflikt.

15.12.2016 12:16
Radvajs

XXX.XXX.49.155

Dekuji vsem za nazor.

15.12.2016 16:01

Nám se snáší smečka s čuvačů, tibetské dogy, berňáka a velkého špice výborně.
Vládne jim tibeťák.

Přidejte reakci

Přidat smajlík