avalin
napsal(a):
Ne to ne, toho bych nikdy nikomu nedala. Jen mě napadlo pomoci lidem kteří si ho chtějí pořídit, už jsem pomohla několika lidem najít psa tedy spíše kamarádkám, byví mě to a navíc nemám co dělat, stačí mi pár informací jaký věk útulek nebo ne atd atd.
Uff. Už jsem se lekla. To je dobře.
O koupi psa nyní zase po čase opravdu reálně uvažuji, ale s tím mi vážně asi nepomůžete.
avalin
napsal(a):
Myslíte? Skusme to.
Tak to zkusíme.
Moje představa: karolínský pes s kratší srstí, s registrací ARBA nebo CKC (ostatní nejsou na škodu, ale ani podmínkou), po jednom z vlkošedých psů chovatelky Susan Anthony a po feně první maximálně druhé generace s vlkošedým, černým nebo trikolorním zbarvením a robustní postavou bez příbuznosti na Americké psy. Dále oba rodiče lovecky nikdy nevyužívaní, s ověřením vloh pro střežení a tah, s výsledkem testů DKK dle OFA maximálně do 4 ze 106, DM i MH negativním. Mám pokračovat?
Uživatel s deaktivovaným účtem

"Moje představa: karolínský pes s kratší srstí, s registrací ARBA nebo CKC (ostatní nejsou na škodu, ale ani podmínkou), po jednom z vlkošedých psů chovatelky Susan Anthony a po feně první maximálně druhé generace s vlkošedým, černým nebo trikolorním zbarvením a robustní postavou bez příbuznosti na Americké psy. Dále oba rodiče lovecky nikdy nevyužívaní, s ověřením vloh pro střežení a tah, s výsledkem testů DKK dle OFA maximálně do 4 ze 106, DM i MH negativním. Mám pokračovat? "
"Samozřejmě. "
+
"Pokusím se, jen se chci zeptat musí to být Karolínský pes? "
pobavilo, až jsem se musela nahlas zasmát