Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

mopsík

27.12.2016 18:47
mopsík

XXX.XXX.135.85

Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli pes je schopný vnímat ženskou menstruaci. Mám štěně, které se chová relativně normálně, ale poslední dny, je občas jak urvaný ze řetězu, že ho nemůžu vůbec uklidnit. Nevím, jestli to přisuzovat jako štěněcí neklid nebo opravdu vnímá i ženy.

27.12.2016 18:54
asurwic

XXX.XXX.36.3

mopsík napsal(a):
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli pes je schopný vnímat ženskou menstruaci. Mám štěně, které se chová relativně normálně, ale poslední dny, je občas jak urvaný ze řetězu, že ho nemůžu vůbec uklidnit. Nevím, jestli to přisuzovat jako štěněcí neklid nebo opravdu vnímá i ženy.

Samozřejmě že ano. Kdysi dávno, když byl můj první pes mladý, tak jsme měli stoprocentní přivolání každý měsíc, jindy ne.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.12.2016 19:26

Jasně že jo. Když jsme venčili s partou, přesně jsme věděli, jak na tom která z nás je. Ta, které psi postupně vlezli pod bundu...

27.12.2016 19:41
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

No, dospělý pes určitě, malé štěndo těžko. Že je něco jinak pozná, ale naprosto nechápe co a hlavně je mu to jedno.

27.12.2016 20:11
asurwic

XXX.XXX.36.3

lesnížínka napsal(a):
No, dospělý pes určitě, malé štěndo těžko. Že je něco jinak pozná, ale naprosto nechápe co a hlavně je mu to jedno.

Dovolím si nesouhlasit. Sexuální pud je velice individuální. Měla jsem psa, který se ještě v devíti měsících v pohodě venčil s háravkou a vůbec netušil, co s ní má dělat, zatímco moje nejmladší štěně v tom má od 2,5 měsíců jasno.

27.12.2016 22:29
vava69

XXX.XXX.98.20

Tedy to je téma. Ale dovolím si tvrdit, že menstruace u ženy a hárání u feny je něco naprosto rozdílného a určitě nechápe ženu tak, jak chápe hárající fenu :) Jinak vždycky jsem měla psy, teď mám krycího psa a že by nějak na mě reagovali jinak nemůžu říct.

27.12.2016 22:32
Terven

XXX.XXX.110.147

vava69 napsal(a):
Tedy to je téma. Ale dovolím si tvrdit, že menstruace u ženy a hárání u feny je něco naprosto rozdílného a určitě nechápe ženu tak, jak chápe hárající fenu :) Jinak vždycky jsem měla psy, teď mám krycího psa a že by nějak na mě reagovali jinak nemůžu říct.

Přesně tak...pes má vynikající čich, takže menstruační krev může cítit, ale se sexuálním pudem to nebude mít nic společného

27.12.2016 22:38

lesnížínka napsal(a):

Mému psovi jsou mé pravidelné otravné stavy srdečně šumák, vnímá tak maximálně nervy na pochodu, které tomu předchází. Naopak v jeho 3 měsících mu poprvé hárala kamarádka a věděl hned - normálně jsem políbila chodník, když jsem ho z ní v panice sundávala. JRT vs. BSN. To by byla povaha...

Neregistrovaný uživatel

28.12.2016 08:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6

Moje nejstarší fena (několik let kastrovaná) si mě vždy při mých dnech hlídá, asi abych se nikde nezpustila jinak venku se na mě psi nesbíhají, jiná pohádka je to ovšem u koní, zkuste v ty dny vkročit do hřebčína

28.12.2016 09:58
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Moje nejstarší fena (několik let kastrovaná) si mě vždy při mých dnech hlídá, asi abych se nikde nezpustila jinak venku se na mě psi nesbíhají, jiná pohádka je to ovšem u koní, zkuste v ty dny vkročit do hřebčína

U těch koní zvláštní, že jo? Tedy to, že mí psi na ženské také nijak nereagují, ale koně ano. Jen by mne zajímalo, jak tedy fungují ženské od koní, ošetřovatelky. Musím se zeptat sestřenky, nikdy mi to nepřišlo na um.

28.12.2016 10:59
amiš

XXX.XXX.11.235

No, s těmi koňmi, vždy jsme měli hřebce, plňase i haflinga a jezdila jsem normálně. Jestli, když jsme vozili kobyly do Písku, jsme některá z nás měla své dny nevím, ale nikdy se k nám hřebci neprobourali a kamarádka, co dělala v Kladrubech tyhle zkušenosti taky neměla. Ale nebudu tvrdit, že třeba některý kůń nereaguje jinak, možné je všechno, už jsem viděla v životě ledacos. Jinak, psům, samcům, různých plemen, to bylo vždycky šumafuk. Myslím, že na co ale zvířata můžou reagovat, je akorát pach krve, protože projev říje u kobyl, fen a pod probíhá opravdu jinak a z jinými vnějšími projevy.

Neregistrovaný uživatel

28.12.2016 11:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6

Já byla do svých 20 mezi koňmi a hřebci reagovali, někteří odpustí, na ženu co nosila vložky, co nosila tampony, byli klidnější, ale je fakt že když to mám tak mi do klína boří čumák i naše feny, zatím mě ale nikdo neznásilnil

28.12.2016 17:39
Andrýsek3

XXX.XXX.44.13

Tak mému psu to je jedno ať to žena má nebo ne. Pod sukni by lezl nejradši pořád. Jakmile někdo vystrčí zadek, už tam má jeho čumák. Parchant nevychovanej.. Samozřejmě se ho snažím v tomto krotit a učit, aby to nedělal, ale většinou ho musím odtáhnout za fligr.

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík