Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.1.2017 07:27
vava69

XXX.XXX.136.28

Https://www.facebook.com/groups/462428127129311/permalink/1294834777221971/?comment_id=1294855433886572&ref=notif¬if_t=group_comment_reply¬if_id=1483509379820763
Tak takové svině žijí mezi námi. Velebnosti, chce se mi blejt. Zatím jsem nad ním jen brečela, ale dostat ho do ruky, tak vezmu tyčí, že by se nesebral.

Neregistrovaný uživatel

4.1.2017 07:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

Ani se na to nebudu dívat, vím že se na světě dějí fakt hnusy, ale nemusím to ještě vidět... jen taková otázka? proč to sem dáváte?

4.1.2017 07:48
vava69

XXX.XXX.136.28

Já nevím, nas... mě to. Můžu to klidně smáznout, jestli to jde. Není tam nic strašného. Fotka pejska normální a fotka psa po operaci se zalepenými zády. Jen je to naše plemeno, takže jsem byla fakt vytočená.

4.1.2017 07:53
stop týrání

XXX.XXX.236.4

Bití psů a zvířat vůbec je dokonale trestuhodné a svědčí o tom, jak ubohý je ten, kdo psy bije.vytahovat se na slabší a tím každé zvíře v lidské společnosti rozhodně je, to ukazuje na velikého hlupáka.

Já osobně si myslím, že naše zákony na ochranu zvířat jsou stále ještě bezzubé.

Attilo8 - předpokládám, že vavva68 sem vložila ukázku násilí na psu proto, abychom si uvědomili, že se děje i tohle a že je to špatné a zločinné. Toto je diskuze o psech a násilí na nich páchané, někdy i na cvičácích a psích školách, tady existuje a zavřít před tím oči asi nepomlže.

Neregistrovaný uživatel

4.1.2017 07:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

Aha, já se na to ani nedívala... protože jednu dobu co jsem vlezla na facebook se mi na zdi neustále objevovali fakt brutaly, fůj ani spát jsem z toho nemohla, při představě co člověk může udělat a kolik třeba zrovna teď trpí zvířat v rukou člověka klidně to tu nechte, a chápu že vás to rozčílilo, já vidět někoho jak něčemu ubližuje je ze mě hulk. jednou jsme na procházce viděli chlapa co kopal do psa (asi labrador) no zařvala jsem svým hovězím hlasem a do chlapa jsem tak žduchla že si sedl na pr*el, kdybych neměla s sebou svoje psy tak ho asi dokopu, jsem byla úplně nepříčetná, ten se nezmohl ani na buu. zvedl se, vzal psa a šel pryč, pak už jsem ho nikdy neviděla a vím, že místní nebyl (bydlím na vesnici) občas na toho hafa myslím, jestli chudák ještě žije někdy si i vyčítám, že jsem toho psa měla vzít a zavolat policii a nahlásit týrání, jenže psovi viditelně nic nebylo, ani nekulhal a nakonec by ze mě mohli udělat agresora

4.1.2017 07:55
Atheira

XXX.XXX.240.170

A přesně proto bych psa prostě nenechala někde čekat uvázaného. Blbý lidi jsou všude, často mají takový blbý lidi i psy, kteří jejich vlivem nemůžou být normální. To je pak hned, buď se vám do psa pustí ma-gor člověk, šílenej čokl nebo přiběhne nějaký dítě s pitomou matkou, případně úplně bez matky... v horším případě víc dětí. A můžu lidem přijít jako blázen, nikde, kde na psa nevidím nebo když s ním nečeká někdo, koho znám, ho prostě nenechám.

Teď netvrdím, že za to může majitel. Jenže ono prostě nejde předpokládat, že se nikde nic nemůže stát a že lidi jsou všichni milí a hodní.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.1.2017 07:56

Napadají mě pouze velmi sprostá slova, které systém označuje jako vulgarismy...rány se možná zacelý, ale ta zbitá psí duše asi zůstane zraněná...

4.1.2017 08:01

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Aha, já se na to ani nedívala... protože jednu dobu co jsem vlezla na facebook se mi na zdi neustále objevovali fakt brutaly, fůj ani spát jsem z toho nemohla, při představě co člověk může udělat a kolik třeba zrovna teď trpí zvířat v rukou člověka klidně to tu nechte, a chápu že vás to rozčílilo, já vidět někoho jak něčemu ubližuje je ze mě hulk. jednou jsme na procházce viděli chlapa co kopal do psa (asi labrador) no zařvala jsem svým hovězím hlasem a do chlapa jsem tak žduchla že si sedl na pr*el, kdybych neměla s sebou svoje psy tak ho asi dokopu, jsem byla úplně nepříčetná, ten se nezmohl ani na buu. zvedl se, vzal psa a šel pryč, pak už jsem ho nikdy neviděla a vím, že místní nebyl (bydlím na vesnici) občas na toho hafa myslím, jestli chudák ještě žije někdy si i vyčítám, že jsem toho psa měla vzít a zavolat policii a nahlásit týrání, jenže psovi viditelně nic nebylo, ani nekulhal a nakonec by ze mě mohli udělat agresora

To je ono...psovi nic není, psa by mu stejně nikdo neodebral, nikdo by ho za to nepotrestal...když dám stranou to jak hrozně se musí cejtit takový pes, tak mě děsí představa, co má v hlavě člověk, který se takhle chová, když je schopen takhle napadnout bezbranný zvíře, tak to musí bejt bezcitnej ksindl, kterej je schopnej čehokoliv...

4.1.2017 08:02
Atheira

XXX.XXX.240.42

Mám podobný zážitek. Týpek - ten byl ale tedy od nás z vesnice - vedl pubertálního labrouše na stahováku. Pes neposlouchal, tahal, tak ho přiškrtil tak, až se po chvíli pes skácel a jen sebou škubal.
Bylo hezky teplo, všichni vylezlí venku, čuměli a nikdo neřekl ani slovo. Určitě si brblali, jaký je to tyran a kdesi cosi, to oni umí, ale nakonec nikdo neřekne nikomu nic.
Tak jsme se do něj pustili my, co jsme zrovna byli u nás na zahradě a viděli to. Asi deset minut jsme ho tam křísili mokrou hadrou.

4.1.2017 08:03
stop týrání

XXX.XXX.236.4

Nechci vás děsit, ale vy jste byla agresorem, takže by vás označili přesně- Ale ona je to spíše pohádka, že,

4.1.2017 08:05
vava69

XXX.XXX.136.28

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Napadají mě pouze velmi sprostá slova, které systém označuje jako vulgarismy...rány se možná zacelý, ale ta zbitá psí duše asi zůstane zraněná...

No rány se možná zacelí, ale pejsek je momentálně po operaci ochrnutý

Neregistrovaný uživatel

4.1.2017 08:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

stop týrání napsal(a):
Nechci vás děsit, ale vy jste byla agresorem, takže by vás označili přesně- Ale ona je to spíše pohádka, že,

Vy jste vážně psychicky narušený člověk, jinak si to už nedokážu vysvětlit jestli si myslíte, že mě svými trapnostmi zvedáte ze židle, jste na omylu, buďte tak laskavá a nezmiňujte mě již více, nebudu čerpat svou energií na lidi jako jste vy.

4.1.2017 08:09
stop týrání

XXX.XXX.236.4

Koukám, že je tady další, po jehož zákroku ten, kdo bil psa, zůstal sám zbit. Takže se tedi sešli dva agresoři, kteří se vyřádili, jeden tím, žte bil psa a druhý si užil tím, že bil člověka... je tady nějaký valný rozdíl?

Jo, je, ten, kdo zbil člověka bude čelit postihu, pokud jej napadený udá.

4.1.2017 08:10
stop týrání

XXX.XXX.236.4

Vy jste vážně psychicky narušený člověk, jinak si to už nedokážu vysvětlit jestli si myslíte, že mě svými trapnostmi zvedáte ze židle, jste na omylu, buďte tak laskavá a nezmiňujte mě již více, nebudu čerpat svou energií na lidi jako jste vy.

No já to myslela dobře, napadnoput někoho jiného je agrese, to se nedá svítit, a kdyby byl zavolal policii, t ak by vám to řekli i oni... a že je to pohádka? o tom jsem přesvědčena.

Neregistrovaný uživatel

4.1.2017 08:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

Atheira napsal(a):
Mám podobný zážitek. Týpek - ten byl ale tedy od nás z vesnice - vedl pubertálního labrouše na stahováku. Pes neposlouchal, tahal, tak ho přiškrtil tak, až se po chvíli pes skácel a jen sebou škubal.
Bylo hezky teplo, všichni vylezlí venku, čuměli a nikdo neřekl ani slovo. Určitě si brblali, jaký je to tyran a kdesi cosi, to oni umí, ale nakonec nikdo neřekne nikomu nic.
Tak jsme se do něj pustili my, co jsme zrovna byli u nás na zahradě a viděli to. Asi deset minut jsme ho tam křísili mokrou hadrou.

Je strašně těžké rozhodnout co v tu chvíli člověk má dělat, na jednu stranu s ním cloumá obrovský vztek, na druhou stranu se musí držet, protože všichni víme jak to v naší zemi funguje...ten kdo chce pomoct skončí jako největší blb a ten co ubližuje se směje a ubližuje dál

4.1.2017 08:13
Atheira

XXX.XXX.240.171

Ignorujte tu divnou kreaturu, nestojí vám za to. Navíc to tu pak zase nebude mít konce, když dostane vaší reakcí další podnět k tomu, aby tu plácala hovna.

4.1.2017 08:18
stop týrání

XXX.XXX.236.4

A kdo komu ubližoval? ten co ubližoval zvířeti, nebo ten, kdo ubližovatele zbije? já myslím, že oba, a navíc, násilí není řešením... i kdyby se ty příhody staly tak, jak jsou popsány, v případě té druhé, kde byla početní převaha obránců by to bylo možné, v tom prvním dost pochybuju, ale vyloučeno to není, čeho bylo dosaženo?

jen toho, že si psa odvedl dál a jeho chování k němu, pokračovalo, právě proto je to neefektivní reakce a v žádném případě důvodem k chlubení. samozřejmě, možná bych se ani já neudržela, být při něčem podobném, ale později, bez adrenalinu v krvi, bych si musela přiznat, že to nevedlo k ničemu.

4.1.2017 08:26
Atheira

XXX.XXX.240.44

Já nevím, jak jsou jinde na vesnicích našponované sousedské vztahy, ale my se navzájem nebijem. Ono zakročit nutně neznamená člověka, co blbě zachází se psem, zmlátit lopatou, že ano.

To jen pro doplnění toho mého příspěvku.

4.1.2017 08:28
stop týrání

XXX.XXX.236.4

No a proč jste ho museli tedy křísit? protože to mne navedlo...

Neregistrovaný uživatel

4.1.2017 08:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

stop týrání napsal(a):
No a proč jste ho museli tedy křísit? protože to mne navedlo...

Prptože jste... a křísili psa tak jste mi potvrdila to co jsem si o vás myslela!

4.1.2017 08:53
Atheira

XXX.XXX.240.170

Je strašně těžké rozhodnout co v tu chvíli člověk má dělat, na jednu stranu s ním cloumá obrovský vztek, na druhou stranu se musí držet, protože všichni víme jak to v naší zemi funguje...ten kdo chce pomoct skončí jako největší blb a ten co ubližuje se směje a ubližuje dál

Tak tady s tím psem (aktuálně mu je tak 7-8let) už nikdo od tohohle incidentu nezachází vyloženě blbě ve smyslu toho, že by ho bili a tak... Jo, ideál to taky není. Nikdo si ho zvlášť nevšímá, na procházky jedině na vodítku (protože občas mu rupne v kouli a napadne ho, že půjde po nějakém psovi) a to tak max jednou do týdne, když se jim doma sejdou příbuzní s dětmi.
Zrovna nedávno se se mnou ten chlápek dal do řeči, když jsem byla venku s fenou a aportovala na louce. Prostě jenom přišel a prohlásil: "Já jsem to s tím naším prostě pos*al"
Nemyslím si, že by nějak výrazně prozřel, jsou prostě lidi, který nějak nechápou, že takový praktiky fakt nejsou výchova.
Ale to už jsme zase někde jinde, než čeho se týká původní příspěvek.

4.1.2017 09:24
stop týrání

XXX.XXX.236.4

Prptože jste... a křísili psa tak jste mi potvrdila to co jsem si o vás myslela!

tedy z této věty lze pochopit, že jste křísili psa? aha... dobrá znalost mateřského jazyka hodně pomůže v přesném vyjádření myšlenky... tedy snad jsem to s tou myšlenkou nepřehnala.

4.1.2017 09:31

Z příspěvku zadavatelky který není příliš srozumitelný sem pochopila že psa zbil někdo cizí, když byl uvázaný před obchodem. je to smutné, psa je mě líto, ale já bych nikdy své psy uvázané bez dozoru nikdy nenechala. Když vidím ty chudáky u krámů co se klepou zimou, sedí tam desítky minut, kolem jezdí auta, rachotí nákupní košíky, leckdo s ním do uvázaného psa drcne, otravují je tam cizí děti apod.tak by nejvíc zasloužil jejich majitel. K tomu trestání psa, samozřejmě nejsem pro to aby do psa někdo kopal, škrtil ho nebo ho jinak surově týral, ale zase nesnáším takové ty pseudoochránce kteří vidí že někdo dá psovi jednu proutkem, nebo s ním škubne na vodítku a můžou se z toho posr.t.

4.1.2017 09:51
vava69

XXX.XXX.136.28

No - není zřetelný. Jak to podali majitelé, tak jsem to zkopírovala. Ale oni bydlí na malém městě, kde se téměř všichni znají. Popravdě já bych taky neočekávala, že mi u nás na vsi někdo zmlátí u obchodu psa. Nenechávám ho tam, protože tam nechodím. A ti majitelé jsou normální zodpovědní, inteligentní lide. Pes je import ze země původu, není to nějaký Alík, kterého když něco přeje - no tak co. Kamarádka na SK už našla lepší kliniku i doktora, nějak mu snad pomohou.

4.1.2017 09:54
Atheira

XXX.XXX.240.42

vava69 napsal(a):
No - není zřetelný. Jak to podali majitelé, tak jsem to zkopírovala. Ale oni bydlí na malém městě, kde se téměř všichni znají. Popravdě já bych taky neočekávala, že mi u nás na vsi někdo zmlátí u obchodu psa. Nenechávám ho tam, protože tam nechodím. A ti majitelé jsou normální zodpovědní, inteligentní lide. Pes je import ze země původu, není to nějaký Alík, kterého když něco přeje - no tak co. Kamarádka na SK už našla lepší kliniku i doktora, nějak mu snad pomohou.

I kdyby to byl nějaký obyčejný Alík z horní dolní, nic to na tom přece nemění, ne?

4.1.2017 09:58
vava69

XXX.XXX.136.28

Ne, to jistě ne. Myslím to tak, že ti lidi se prostě opravdu starají. Nejsou to žádní magoři.

4.1.2017 10:06
Atheira

XXX.XXX.240.44

vava69 napsal(a):
Ne, to jistě ne. Myslím to tak, že ti lidi se prostě opravdu starají. Nejsou to žádní magoři.

Jasné, chápu... No, snad bude pejskovi zase dobře. A to se stalo před obchodem? To toho hajzla nikdo neviděl?

4.1.2017 10:26

Pro mě je volba jasná, v tu chvíli bráním slabšího (zvíře, dítě, starou paní...), bez ohledu na následky...a tím nemyslím hned nějakou fyzickou akci, ale minimálně slovně...prostě nemůžu dělat, že to nevidim...

5.1.2017 13:08

Atheira napsal(a):
Jasné, chápu... No, snad bude pejskovi zase dobře. A to se stalo před obchodem? To toho hajzla nikdo neviděl?

Když ono by to chtělo před reakcí se kouknout, o co jde.
Toho pejska nezřídili majitelé, takhle ho někdo zřídil před obchodem na malém městě. Ono to asi netrvalo dlouho, někdo ho přetřel lopatou, nebo nakopl a šel.
Pro nás, co to čteme - zmrzačit uvázaného psa není problém -
neuvazovat, nenechávat !

5.1.2017 13:13
Atheira

XXX.XXX.240.42

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Když ono by to chtělo před reakcí se kouknout, o co jde.
Toho pejska nezřídili majitelé, takhle ho někdo zřídil před obchodem na malém městě. Ono to asi netrvalo dlouho, někdo ho přetřel lopatou, nebo nakopl a šel.
Pro nás, co to čteme - zmrzačit uvázaného psa není problém -
neuvazovat, nenechávat !

Co to melete, já nikde nenapsala, že ho takhle zprasili majitelé. Jen se prostě podivuju tomu, že to před obchodem nikdo nezaregistroval, když je to běžně místo, kde je hromada lidí.
Pokud byste četla vy, všimla byste si, že má první reakce byla taková, že prostě psa nikde bez dozoru nenechávám. Později jsem pak už jen reagovala na příspěvek, který byl o zbití psa vlastním majitelem.

Než mě osočíte, pozorně čtěte. Dík.

Přidejte reakci

Přidat smajlík