Homeopatika a zkušenosti

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.1.2017 11:16
panda H

XXX.XXX.49.6

Vazeni, prosim, můžete mi napsat, pokud používáte pro pesana homeopatika, jake máte zkusenosti ? Myslím samozrejme viditelne zlepšení zdravotního stavu, atd. Mam ted na mysli homeopatika na pohybový aparát - artrózu... atp. Nejsou tyto " léky ", jen tahanim peněz z kapes paničku pejsanu ? Já to nevím a proto se ptám, nechci nikoho poškodit..

Děkuji za připadne popsane zkusenosti.

13.1.2017 11:32
LájošM

XXX.XXX.14.251

Podle mne je to tahání peněz z kapes majitelů. Ale určitě se do mne pustí vyznavači homeopatik, bachových esencí (ne všechny úplně zavrhuji) a zaříkávači.

Zrovna na artrózu zabírá asi jen dobrá výživa a přiměřený pohyb.

Pobavená

13.1.2017 19:56
Pobavená

XXX.XXX.73.11

Homeopatika = věř a víra tvá tě uzdraví. To může platit u lidí, pes tomu věřit nebude.

13.1.2017 19:59
scylla

XXX.XXX.150.32

panda H napsal(a):
Vazeni, prosim, můžete mi napsat, pokud používáte pro pesana homeopatika, jake máte zkusenosti ? Myslím samozrejme viditelne zlepšení zdravotního stavu, atd. Mam ted na mysli homeopatika na pohybový aparát - artrózu... atp. Nejsou tyto " léky ", jen tahanim peněz z kapes paničku pejsanu ? Já to nevím a proto se ptám, nechci nikoho poškodit..

Děkuji za připadne popsane zkusenosti.

Homeopatika na klouby ne, ale homeopatika na rychlejší zhojení spálenin u člověka jsem použila s dobrým výsledkem.

Jita&Ben

15.1.2017 12:38
Jita&Ben

XXX.XXX.162.214

Máte někdo zkušenost s použitím Collibacilina?

Tatianna

18.1.2017 10:40
Tatianna

XXX.XXX.75.72

Ahoj,
mamka pomocí homeopatik úspěšně léčila kocoura s problémem močových cest. Obě jsme byly dost skeptické (a co teprve kocour ), když to doktor kocourovi předepsal. Ale mamka kocourovi poctivě denně vysvětlovala, že homeopatika fungují a on tomu uvěřil (to je samozřejmě vtip:).
Léčba nicméně zabrala a kocour už má dva roky klid. Předtím mraky antibiotik, léčba každý rok, několik měsíců a výsledek nic moc. Takže ano, něco určitě funguje, ale na artrózu - to bych věřila asi ještě míň. Na druhou stranu proč to nevyzkoušet, pokud to bude fungovat, tak určitě brzo uvidíte, že se psovi uleví. Psovi to neublíží a zas tak moc neproděláte, ne?
My jsme zkoušeli psovi homeopatika na alergii a nefungovalo to. Asi jsem nebyla důkladná u vysvětlování .
Já bych to zkusila.

Přidejte reakci

Přidat smajlík