Zdravím,
mohl by toto být nádor? Dřív měl pes bradavky v pořádku, momentálně má 3 takto podobně jako na fotce. Jedná se o křížence NOxHW, bude mu letos 8 let, tohle se mu objevilo předloni na podzim, poslední pár obě naproti sobě a jedna vedle nich.. teplota je stejná jako na zbytku těla, je to docela měkké, není to ztvrdlé.
Ve středu jdeme k jinému vet, ikdyž s něčím jiným, zeptám se i na toto, naše vet řekla, že je to normální, ale když to tak dřív neměl? Ráda bych předem věděla na co se připravit.
RoxySs
napsal(a):
Zdravím,
mohl by toto být nádor? Dřív měl pes bradavky v pořádku, momentálně má 3 takto podobně jako na fotce. Jedná se o křížence NOxHW, bude mu letos 8 let, tohle se mu objevilo předloni na podzim, poslední pár obě naproti sobě a jedna vedle nich.. teplota je stejná jako na zbytku těla, je to docela měkké, není to ztvrdlé.
Ve středu jdeme k jinému vet, ikdyž s něčím jiným, zeptám se i na toto, naše vet řekla, že je to normální, ale když to tak dřív neměl? Ráda bych předem věděla na co se připravit.
Tak doufám, že ten pes je fena, jinak je otázka jaksi mimo. Nevidím přesně, co vidím ale to je nafocená bradavka? Jako, že jsou nějaké zvětšené? Tak snad by to vetka měla zhodnotit správně, jestli jí to divné nepřipadá, tak snad dobré. každopádně klidně s druhým vetem zkonzultujte. Jestli to není tajné, proč a s čím tedy jdete k jinému Vet? Může to nějak souviset?
Je to pes.. také by mě nenapadlo že by mohl mít také.. nafocená je bradavka, zvětšená.. dřív je takto neměl, tak mi přijde divné aby to bylo normální ještě jen takhle 2 + se loni v zimě přidala další.. vet se jen podívala a zhodnotila že to jsou normální bradavky..
K jinému vet jdeme s kožními problémy, které ani po roce a něco léčení nevíme z čeho jsou a nic nepomáhá.
RoxySs
napsal(a):
Je to pes.. také by mě nenapadlo že by mohl mít také.. nafocená je bradavka, zvětšená.. dřív je takto neměl, tak mi přijde divné aby to bylo normální ještě jen takhle 2 + se loni v zimě přidala další.. vet se jen podívala a zhodnotila že to jsou normální bradavky..
K jinému vet jdeme s kožními problémy, které ani po roce a něco léčení nevíme z čeho jsou a nic nepomáhá.
Třeba by právě ty kožní problémy mohly mít souvislost. Můj pes má už několik let někdy více, někdy méně, růžová třisla. Nevypadá, že by ho to svědilo, ale je bílý a nevypadá to ani hezky. Navíc jsem někde četla, že u bílých psů se tak dá rozpoznat potravinová alergie. Odjakživa měl také kolem bradavek tmavé stroupky, takový nalepený kousek něčeho hnědého, jako výtok z bradavky bych řekla. Teď mu začaly i téct oči a už jsem si to všechno pospojovala a začala postupně vylučovat různé potraviny. První hovězí, pak kuřecí, teď i mléko...zatím bez výrazného zlepšení a doufám, že to nebude pšenice, protože rohlíky a piškoty má rád(a je to vyžle, takže to neva).