Občas kupuju feně dobroty od mapesu. Co mě ale štve je to, že řada výrobků je taková neurčitá. Něco se jmenuje dáreček, něco dobrůtky... Nevím, co všechno jsem v tom zverimexu ještě potkala.
Zkoušela jsem kouknout i na jejich stránky, protože přímo na balíčku se ani nepíše, z jakého zvířete to je, natož co to vlastně je. Ale ani tam jsem nepohledala - u něčeho to v popisu je, u něčeho ale nikoli.
Před pár dny jsem byla v obchodě a měli to tam už takové vybrané, tak jsem koukala i po věcech, co jsem zatím nekupovala. Paní mi doporučovala pro psa tyto vrtulky: https://mapes.cz/mapes/index.php/assort/49/Vrtulky že ten jejich to miluje. Jenže to je přesně ten případ, o kterém jsem mluvila. Co to je? Z čeho to je?
Paní mi byla schopná jen říct, že to ukrutně smrdí, ale že je to dobrý a přírodní.
Je sice pěkný, že to chutná a není to úplnej chemickej sajrajt, ale jde mi i tak trochu o ten princip, že mám kupovat něco, na čem ani není napsáno, co přesně to je?
Tak jsem se chtěla zeptat, jestli někdo kupujete věci od mapesu a jestli náhodou nevíte, co přesně se skrývá pod těmi nic neříkajícími názvy. Konkrétně třeba zrovna tyhle vrtulky?
Terven
napsal(a):
Konkrétně tyhle vrtule kupuju a tuším, že to jsou vepřové dělohy. Ale kde jsem to četla, vám teď neřeknu
Edit - už to vidím - sušené vepřové dělohy - je to přímo na tom pytlíku
Fakt to tam je? Já to tam prohledávala, kde to může být a nikde jsem nic neobjevila. Prodavačka taky říkala, že to tam není. Je ale pravda, že tam vždycky zaletím jen tak na pět minut, abych stihla vlak, takže se tam fakt nemůžu moc zdržovat. Tak jsem asi nehledala dost důsledně.
Díky za info.
Atheira
napsal(a):
Fakt to tam je? Já to tam prohledávala, kde to může být a nikde jsem nic neobjevila. Prodavačka taky říkala, že to tam není. Je ale pravda, že tam vždycky zaletím jen tak na pět minut, abych stihla vlak, takže se tam fakt nemůžu moc zdržovat. Tak jsem asi nehledala dost důsledně.
Díky za info.
Je