Telecí kopýtka Zoohit

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.1.2017 17:24
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

Po vsech tech diskuzich o paruzcich jsem zkusila toto. Tibetandu zaujaly, tak uvidim, jestli kdyz se ji kousek podari uhlodnout se nepo...Davate nekdo?

27.1.2017 17:55
manbea

XXX.XXX.18.54

Opět my
Fungují u nás již několik let. Naši psi je milují, dokáží je hlodat celé hodiny, ale když zbývá tak poslední třetina, raději je vyhodím. Přece jen mi přijdou strašně tvrdé a bojím se ucpání střev. Pokud uhlodnou malý kousek, nic se neděje, žádné problémy jsem nezpozorovala.

27.1.2017 17:59
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

manbea napsal(a):
Opět my
Fungují u nás již několik let. Naši psi je milují, dokáží je hlodat celé hodiny, ale když zbývá tak poslední třetina, raději je vyhodím. Přece jen mi přijdou strašně tvrdé a bojím se ucpání střev. Pokud uhlodnou malý kousek, nic se neděje, žádné problémy jsem nezpozorovala.

Diky, napred jsme koukali neduverive a pak se do jednoho pustila s takovou vervou, ze po chvili odpadla a spi jak dudek . S tim poslednim kouskem mate pravdu, dobry tip

27.1.2017 18:08
manbea

XXX.XXX.18.54

A ještě pozor - je dost strašné na to ohlodané kopyto v noci šlápnout bosou nohou

27.1.2017 18:11
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

manbea napsal(a):
A ještě pozor - je dost strašné na to ohlodané kopyto v noci šlápnout bosou nohou

To by me odvezli, mam jednu nohu v orteze po operaci menisku

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.1.2017 21:08
Uživatel s deaktivovaným účtem

A my žužláme pštrosí nohu taky pecka

Přidejte reakci

Přidat smajlík