Hustý článek na Eurodeníku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.1.2017 21:55

A vypadá to, že to není Apríl, ale že to autor myslí vážně.

http://eurodenik.cz/kaleidoskop/16-nejnebezpecnejsich-psich-plemen.

28.1.2017 22:17
Iliena

XXX.XXX.37.7

No to už si snad dělají srandu?! Co to je zase za plky!

Americký buldog: Majitelé si však musí dát pozor na jeho vrozenou tvrdohlavost, která může přinutit psa k útoku i na svého pána.

Kanárská doga vyžaduje včasnou sterilizaci a stálý výcvik. V opačném případě bude pes velmi agresivní a těžko zvladatelný.

Anglický bulteriér: Avšak i dobře vycvičený a správně vychovaný bulteriér může bezdůvodně zaútočit na svého pána.

Dalmatin: Dokáže svého pána chránit za každou cenu. Tato vrozená věrnost a houževnatost asi napomáhá řadit se mezi nejhrozivější psy.

Německý ovčák: U ovčáka je třeba dbát na řádnou výchovu, neboť má vrozenou chuť útočit nejen na zvířata, ale i na lidi.

nemám slov...

28.1.2017 22:24

1)Ten článek je jednak starý...
2) Doteď jsem nevěděla, že nějaký Eurodeník.cz existuje. Takže jestli se chtěli zviditelnit,
nic jim k tomu nemohlo posloužit lépe ( co Čech to kynolog, nebo naopak "ty čokly
nemůže ani cítit" )
3) Docela mě udivilo, že tam použili fotky kupírovaných psů ( možná také tah pro vyšší
účinek článku ).

29.1.2017 07:19
sisi58

XXX.XXX.191.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
1)Ten článek je jednak starý...
2) Doteď jsem nevěděla, že nějaký Eurodeník.cz existuje. Takže jestli se chtěli zviditelnit,
nic jim k tomu nemohlo posloužit lépe ( co Čech to kynolog, nebo naopak "ty čokly
nemůže ani cítit" )
3) Docela mě udivilo, že tam použili fotky kupírovaných psů ( možná také tah pro vyšší
účinek článku ).

Vždyť je tam datum 27.1.2017 ?

Můžete tam najít takové ňamky jako- 45 nejméně povedených plastik celebrit,11 bilinek které vám zaručeně pomohou zhubnout,
http://eurodenik.cz/zpravy/video-rozkosna-holcicka-neskryva-sve-zdeseni-pote-co-poprve-ochutnala-brokolici
a jiné podobně laděné články.

29.1.2017 07:31
sisi58

XXX.XXX.191.1

Tak jsem to varování přečetla. Škoda, že tu není smajlík pro zvracení!

Pár obzvláště zajímavých upozornění:

Ridgeback... přátelský pes, avšak velice agresivně reaguje na cizí lidi. Tak ten sousedův byl tak agresívní, že mě málem ulízal k smrti.
Bulteriéři...může bezdůvodně zaútočit na svého pána. Od známého fenka na mě taky zaútočila, jak chtěla, abych ji hladila . Nikdy jsem nepotkala agresivního bulíka.
Dalmatin mě fakt dostal ...Tato vrozená věrnost a houževnatost asi napomáhá řadit se mezi nejhrozivější psy.
Boxer... Nemá sice tak agresivní povahu jako dalmatin, ale může být velmi nebezpečný.
NO...U ovčáka je třeba dbát na řádnou výchovu, neboť má vrozenou chuť útočit nejen na zvířata, ale i na lidi.

Toho, kdo tuhle píč..nu napsal, by měli soudit za šíření poplašných zpráv. Kdyby to nebylo k pláči, fakt bych se smíchy válela po zemi.

29.1.2017 08:16
stop týrání

XXX.XXX.236.4

Dalmatin podle mne neproslul ani inteligencí a ani agresivitou, naopak je to vhodný smečkový pes.
Boxíci jsou veselí šašouři
čau čau je milý rozšafa, který na cizí kašle ale pokud je přinucen k obraně je nemilosrdný, sám neútočí
Malamut je výběrovým chovem psem, který nehlídá a tedy anio neútočí, snad jen na cizí slepice
Husky totéž v bledě modrém
NO nemá žádnou vrozenou chuť útočit, je to tvárný pes, který prožije dobrý život i jako rodinný mazlík, ne nadarmo se znovu k této rase vracejí výcvikáři slepeckých a asistenčních psů
Tosa inu neznám, ale vzhledem k tomu, že u psů, které znám to nesmysly jsou, nepochubuju ani u ní,
bulík milý k lidem, ale pozor na jiná zvířata třeba kočky,
rotvíci většinou zela ukáznění ba milí psi, ale není.li zvládnut, dost pohroma
dobrmani., které znám, přátelští
čsl vlčák. spíše opatrný než agresivní
pitbul má smůlu na majitele, tedy mnohý, nakonec je to i tady na diskuzích znát - mám pita a tak ať se mi všichni se psy vyhnout nebo za nic neručím, je opakujícím se motivem příspěvků mnoha majitelů.

29.1.2017 08:20

sisi58 napsal(a):
Vždyť je tam datum 27.1.2017 ?

Můžete tam najít takové ňamky jako- 45 nejméně povedených plastik celebrit,11 bilinek které vám zaručeně pomohou zhubnout,
http://eurodenik.cz/zpravy/video-rozkosna-holcicka-neskryva-sve-zdeseni-pote-co-poprve-ochutnala-brokolici
a jiné podobně laděné články.

Omlouvám se za bod 1) svého komentáře. Zmátlo mě, že komentáře pod článkem jsou z května 2016. Článek asi pro velký "úspěch" opakovali ?
Eurodeník nebude mé oblíbené čtení smajlík

29.1.2017 09:21
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Kdo to psal? Dalmatin je agresivní? No doma jako malá jsme vyrůstala s křížencem NO a vlka, agrese nulová, naopak byl hodný a velice inteligentní Zaútočit může každý pes.

29.1.2017 09:49
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

"Kouzlo" virtuální reality - na internet může kdokoliv napsat cokoliv

29.1.2017 09:53

Fiona.Praha napsal(a):

A tak jasný

Ale prostě až půjdete někdo z vás venčit dalmatina a lidi budou uskakovat do pangenjtu, budete vědět, o co jde :D.

29.1.2017 09:58

...tak jsem zjistila, že 3 sousedů mají agresivní psy, to abych se odstěhovala ...obzvlášť naše sousedka rotvice Kačenka je velmi nebezpečná, každého koho zná by ulízala k smrti...

29.1.2017 10:00
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

A tak jasný

Ale prostě až půjdete někdo z vás venčit dalmatina a lidi budou uskakovat do pangenjtu, budete vědět, o co jde :D.

Kdo ví, kdo to kde opsal (resp. přeložil).

Já např. o Bully kutta z Pakistánu, kterého FCI dosud neuznala, nikdy neslyšela a on je číslo 4 v nejnebezpečnějších plemenech

29.1.2017 10:34

Psal to beztak autor naší vesnické vyhlášky o volném pohybu psů - psi mohou jen tam, kde už není ves. Jdu 5km do kopce, pak odepnu psa. Nebo Rath. Oba tři se bojí psů.

O Bully kutta má ale pravdu. Představte si velikost pastevečka (klidně 90kg) s vytrvalostí a obratností pitbulla.
Nepotkáte jej tu, ale kříženci pitů a pastevců jsou to samé.
Získáte tak velikého pitbulla bez zábran útočit na člověka.

29.1.2017 10:41
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Psal to beztak autor naší vesnické vyhlášky o volném pohybu psů - psi mohou jen tam, kde už není ves. Jdu 5km do kopce, pak odepnu psa. Nebo Rath. Oba tři se bojí psů.

O Bully kutta má ale pravdu. Představte si velikost pastevečka (klidně 90kg) s vytrvalostí a obratností pitbulla.
Nepotkáte jej tu, ale kříženci pitů a pastevců jsou to samé.
Získáte tak velikého pitbulla bez zábran útočit na člověka.

Druhé polovině prvního odstavce jsem nerozuměla vůbec.

Zmínkou o Bully kutta jsem myslela to, že tady takoví psi nejsou, možná jsou v Pakistánu, takže článek pravděpodobně někdo opsal (resp. přeložil) z kdoví jak věrohodného originálu.

29.1.2017 10:46

Fiona.Praha napsal(a):
Druhé polovině prvního odstavce jsem nerozuměla vůbec.

Zmínkou o Bully kutta jsem myslela to, že tady takoví psi nejsou, možná jsou v Pakistánu, takže článek pravděpodobně někdo opsal (resp. přeložil) z kdoví jak věrohodného originálu.

Psi s tímto názvem tu nejsou, ale je to přesně jako kříženec pita a pastevce, takže jich tu máte mraky. Dobré ?

29.1.2017 10:53
sisi58

XXX.XXX.191.1

Omlouvám se za bod 1) svého komentáře. Zmátlo mě, že komentáře pod článkem jsou z května 2016. Článek asi pro velký "úspěch" opakovali ?
Eurodeník nebude mé oblíbené čtení smajlík

Moje také ne a omlouvám se za "bilinky" Tak mě ty blbosti rozhodily

Zvire

29.1.2017 11:51
Zvire

XXX.XXX.104.72

Takový kecy. Skoro všechny plemena co tam jsou jsem poznala osobně. Zlatí psi.

29.1.2017 13:31
koně

XXX.XXX.205.252

Kanárských dog se do budoucna obávat nemusí ani čtenáři Eurodeníku
Když je u tohoto plemene podmínka včasné sterilizace, pravděpodobně brzy vyhynou.
Zuřiví dalmatini, šílení rotvíci, nevychovatelní dobrmani, agresoři NO.Na haskouny dokonce musela být nejnovější studie, aby se zjistilo, že nejsou obranáři.To je zas počteníčko.
Ještě, že autor pravděpodobně nezná plemeno ACD, začala bych se té naší jistojistotně bát
Pravděpodobně to mají, jakožto odstarašující, dát přečíst rodiče svým potomkům, kteří neodbytně touží po štěněti.Děti raději zůstanou v bezpečí compů

29.1.2017 19:45
hunter

XXX.XXX.68.78

Nebyl ještě před pár lety problém s vrozenou agresivitou v chovu dalmatinů ? Podobně jako to bylo u kokršpanělů...nejsem si tím jistý, tak se ptám.

17.3.2017 15:29
Iliena

XXX.XXX.37.7

Další článek, který nikdy neměl spatřit světlo světa...

http://hobby.instory.cz/962-jaky-je-vhodny-pes-do-bytu-na-zahradu-a-k-detem.html.

17.3.2017 15:40
Atheira

XXX.XXX.240.44

Iliena napsal(a):

http://hobby.instory.cz/962-jaky-je-vhodny-pes-do-bytu-na-zahradu-a-k-detem.html.

To musel psát nějakej hotentot... Informace nulový a to psaní. Sakra, něco takovýho nemůže vyplodit někdo, kdo pravidelně píše.

17.3.2017 15:44
Terven

XXX.XXX.110.147

Iliena napsal(a):

Plky od začátku do konce...kdokoli může napsat cokoli.

Zvire

17.3.2017 16:16
Zvire

XXX.XXX.241.126

CITUJI: Plemeno psů je známé jako velmi útočné. Rotvajler má extrémně silný stisk a díky tomu je řazen mezi světově nejagresivnější psy

Jak souvisí to že má silný stisk s agresivitou?

17.3.2017 16:31
sisi58

XXX.XXX.191.1

Zvire napsal(a):
CITUJI: Plemeno psů je známé jako velmi útočné. Rotvajler má extrémně silný stisk a díky tomu je řazen mezi světově nejagresivnější psy

Jak souvisí to že má silný stisk s agresivitou?

Autor si plete pojem a průjem!

17.3.2017 17:31
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Ono je to asi o něčem jiném, než který pes kam. Tady zmiňovaný JRT - prý do bytu. Budeme mít nové sousedy a otec teď hlídá mladým dvě raslice. Ačkoliv je má rád, minule mi říkal, že jsou úplně blbé, protože doteď žily v bytě a když je vypustil tady na pole kolem novostavby, tak jsou zmatené jak sysli.

17.3.2017 17:50

Opakování dogmatických klišé...

17.3.2017 22:30
elzenek

XXX.XXX.32.252

Pevně doufám, že tento článek má ochránit ty plemena před někým, kdo by si jej chtěl neuvážlive pořídit a nedal jim, co potřebují, tedy práci a pohyb. A nikoliv naopak.Nejvíc mě pobavil ten Dalmatin. Ale musím říci, že článek od Bodlinky jsem důkladně shlédla a moc se mi líbilo video o K9. Protože krása prostředí, krásný psiska a, milé dámy, někteří policisté z K9, vůbec nebyli k zahození.
Pěkné pokoukanicko a palec nahoru...Tereza

18.3.2017 07:52

Tak dalmatin vede, nejstrašlivější pes všech dob, jedno štěnátko s námi chodí na výcvik, panebože, všechny nás tam zabije

18.3.2017 08:33
tero

XXX.XXX.137.146

Něco na tom bude, jsou to plemena, která nejsou pro každého a chyba ve výchově, nebo někdy jen v nepozornosti může zapřičinít vypsané problémy. Známé natrhl obličej její vymazlený bulterier.

18.3.2017 10:13
dadu

XXX.XXX.61.94

tero napsal(a):
Něco na tom bude, jsou to plemena, která nejsou pro každého a chyba ve výchově, nebo někdy jen v nepozornosti může zapřičinít vypsané problémy. Známé natrhl obličej její vymazlený bulterier.

Ale to se může stát s jakýmkoliv psem - i vestajem.

18.3.2017 10:37
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

tero napsal(a):

A může za to plemeno?
Být to jiné plemeno, tak se to se stejnou povahou psa i paničky, se stejnou výchovou a ve stejné situace nestalo?

18.3.2017 12:58
SkřítekVítek

XXX.XXX.2.1

Čtu ten úžasný popis u NO... Rozhodně pravdivý! Opravdu! Jsou to velmi nebezpeční psi.
Hlavně, když si vzpomenu na naší 5 let starou fenku, která si nechává hrabat do vlastní misky od roční holčičky, která vybranými granulkami pak krmí menšího frbulíka.
Vskutku, jak agresivní to pes utočící na lidi :D :D.

18.3.2017 13:05
impact

XXX.XXX.54.225

lesnížínka napsal(a):
Ono je to asi o něčem jiném, než který pes kam. Tady zmiňovaný JRT - prý do bytu. Budeme mít nové sousedy a otec teď hlídá mladým dvě raslice. Ačkoliv je má rád, minule mi říkal, že jsou úplně blbé, protože doteď žily v bytě a když je vypustil tady na pole kolem novostavby, tak jsou zmatené jak sysli.

A blbé jsou určitě kvůli tomu, že jsou to JRT a ne kvůli tomu, že mají blbé majitele...

18.3.2017 16:42
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Fiona.Praha napsal(a):

A navíc celkem beztrestně a nepostižitelně...

Přidejte reakci

Přidat smajlík