Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

29.1.2017 14:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6

Dobré odpoledne,
čekám že se to tu zase semele, ale třeba mi nakonec někdo dáte dobrý tip, to co se stalo nebudu dál rozebírat, každopádně s manželem chceme opět CC, opět fenečku a opět černou. Dáte někdo typ na dobrou CHs? Máte s ní zkušenosti, je to Vaše rodina, kamarádi, máte od nich psa?atd atd...nebo někde ze zahraničí? Jsme ochotni jet v okruhu do 500 km (sídlíme v Olomouckém kraji). Díky za typy, mám pár lidí co mi pomáhají hledat, ale víc hlav víc ví. A já už mám pocit že tady snad není nic k nalezení

29.1.2017 15:41
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobré odpoledne,
čekám že se to tu zase semele, ale třeba mi nakonec někdo dáte dobrý tip, to co se stalo nebudu dál rozebírat, každopádně s manželem chceme opět CC, opět fenečku a opět černou. Dáte někdo typ na dobrou CHs? Máte s ní zkušenosti, je to Vaše rodina, kamarádi, máte od nich psa?atd atd...nebo někde ze zahraničí? Jsme ochotni jet v okruhu do 500 km (sídlíme v Olomouckém kraji). Díky za typy, mám pár lidí co mi pomáhají hledat, ale víc hlav víc ví. A já už mám pocit že tady snad není nic k nalezení

Dobry den, vPPČ byl nedavno članek o zdravi CC, nevyznel moc pozitivně, trvate na tomto plemeni?

Neregistrovaný uživatel

29.1.2017 15:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6

Lexaurin napsal(a):
Dobry den, vPPČ byl nedavno članek o zdravi CC, nevyznel moc pozitivně, trvate na tomto plemeni?

Já ani ne, manžel jiného nechce.

29.1.2017 16:04
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

Já ani ne, manžel jiného nechce.

Tak zkuste zapatrat v hitorii PPČ, najit ten clanek a dat mu ho precist . Ta zkusenost by ho take mohla odvratit od plemene

29.1.2017 16:22
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

Http://canecorsoklub.cz/chovatelske_stanice.htm

Mrknete na "in memoriam"- kolika let se dozivaji.

29.1.2017 16:27
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

Co tato stanice?

http://www.atison.cz/.

Valvodova

29.1.2017 16:38
Valvodova

XXX.XXX.15.98

Moji známí mají krásnou fenku - a ke stejné chovatelce si teď pro další jedou... Akorát nevím jméno, můžu zjistit.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.1.2017 16:42

Lexaurin napsal(a):
Co tato stanice?

http://www.atison.cz/.

Na 4 fenách to sekají jak Baťa cvičky

29.1.2017 16:52
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

A je, tak podrobne jsem nezkoumala, to prenecham zajemci o stene.

Neregistrovaný uživatel

29.1.2017 16:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6

Valvodova napsal(a):
Moji známí mají krásnou fenku - a ke stejné chovatelce si teď pro další jedou... Akorát nevím jméno, můžu zjistit.

Zjistěte, napište, díky.

Valvodova

29.1.2017 17:08
Valvodova

XXX.XXX.15.98

Zjistěte, napište, díky.

Dejte mi email.. pošlu vám fotku.

29.1.2017 17:10

Posledních 10 vrhů má 7 různých matek, rájka...

29.1.2017 17:14
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

29.1.2017 17:17

Neříkám, že všechny odchovy, sami to píší, že v chovu používají převážně svoje odchovy (feny). A ten krycí pes? Kryje dost často.

Neregistrovaný uživatel

29.1.2017 17:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6

Valvodova napsal(a):
Dejte mi email.. pošlu vám fotku.

Evka.potuckova@seznam.cz.

29.1.2017 18:24
asurwic

XXX.XXX.36.3

Neříkám, že všechny odchovy, sami to píší, že v chovu používají převážně svoje odchovy (feny). A ten krycí pes? Kryje dost často.

Na tom nic špatného nevidím, když si člověk nechává po svých fenách štěňata a pokračuje na nich. Pokud Attila8 neplánuje do budoucna chovnou kariéru, tak je také jedno, kolik potomků z dalších vrhů už otec má.

Neregistrovaný uživatel

29.1.2017 18:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6

Přála bych si mít pěknou zdravou fenu, dle standardu, nehodlám zakládat mega chs, fenu bych uchovnila, dle líbivosti vystavila ale hlavně jakmile by měla např. okolo 5-6 let byla by naposledy nakrytá a nechala bych si od ní fenku, kterou bych opět uchovnila a opět si od ní ve věku 5-6 let nechala fenku atd atd, takže vždy bych měla doma dvě max tři feny, stejné krve, viděla bych jak, v čem a kde štěnda vyrůstají, viděla bych povahy atd...tohle bych si přála. tak to bylo v plánu s Odettkou, ale bohužel

29.1.2017 22:11
koňadra

XXX.XXX.128.31

Přála bych si mít pěknou zdravou fenu, dle standardu, nehodlám zakládat mega chs, fenu bych uchovnila, dle líbivosti vystavila ale hlavně jakmile by měla např. okolo 5-6 let byla by naposledy nakrytá a nechala bych si od ní fenku, kterou bych opět uchovnila a opět si od ní ve věku 5-6 let nechala fenku atd atd, takže vždy bych měla doma dvě max tři feny, stejné krve, viděla bych jak, v čem a kde štěnda vyrůstají, viděla bych povahy atd...tohle bych si přála. tak to bylo v plánu s Odettkou, ale bohužel

Attilo, možná, že nejlepší bude, když prostudujete trochu ty ch. stanice, abyste nenaletěla vyloženě nějaké neseriózní, a jinak to nechte na vaší intuici. Kdo moc vybírá, přebere.
Poslední dobou jsem koupila několik štěňat různých plemen. Vybírala jsem a vybírala. Jedno štěně bylo zvlášť výběrové - plemene, které chovám 30 let, takže bych mu už měla rozumět, rodiče i předky znám osobně do xtého kolena a dnes mám doma fenu, která možná neudělá na výstavě ani VD, protože má absolutně špatné lokty. Podobně jsem dopadla s dalším štěnětem, u kterého se objevila DKK, u dalšího předkus (po přezubení!)... prostě jsou vady, které se stejně na malém štěněti nevidí.
Nejlépe jsem vždycky dopadla se štěnětem, o kterém jsem nevěděla skoro nic, prostě jsem chtěla to a to plemeno, tak jsem si našla chovatele, který se mně zdál solidní, po domluvě jsem tam přijela a nějaké štěně jsem si vzala - podle intuice.
Občas se setkávám na výstavách i zkouškách s lidmi, kteří mají prvního psa a hned vítěze zkoušek či výstavy! Nevěděli o tom vůbec nic a prostě měli při výběru štěstí. Mám pocit, že čím víc o tom vím, tím hůř. Vybírám tak dlouho, až přeberu.
Přeji vám šťastnou ruku při výběru. U CC ji budete potřebovat, je to plemeno opravdu hodně promořené nemocemi.

29.1.2017 22:43
balisek

XXX.XXX.3.30

Lexaurin napsal(a):
Http://canecorsoklub.cz/chovatelske_stanice.htm

Mrknete na "in memoriam"- kolika let se dozivaji.

Až na pár výjimek normální doba dožití obřích plemen - podobně jsou na tom německé dogy, vlkodavové a další. Je to holt cena za "nadrozměrnost".

29.1.2017 22:47
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

balisek napsal(a):
Až na pár výjimek normální doba dožití obřích plemen - podobně jsou na tom německé dogy, vlkodavové a další. Je to holt cena za "nadrozměrnost".

Vim, a prave proto bych prostudovala podrobneji, aby tam nebyli jedinci, co ziji extremne kratkou dobu. Take jeden z ukazatelu zdtravi.

29.1.2017 22:53
awake

XXX.XXX.115.235

Za týden je v Brně mezinárodní výstava. Co si udělat výlet a okouknout je naživo? V sobotu je jich přihlášeno 19 a v neděli 22.

30.1.2017 00:24
domcaast

XXX.XXX.166.90

A v čem vám to překáží? Bože můj. Dneska je každý chytrý jak rádio. Všechno je špatně. Množit bez PP jasně, ale už i chovat s PP víc jak jeden vrh za dese let (a je uplně jedno, kolik chovných fen máte). Všechno špatně, protože vždycky se najde nějaký odborník, co neumí ani rozkliknout odkaz a vysvětlí vám, proč děláte svojí práci špatně.

Neregistrovaný uživatel

30.1.2017 07:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

Mám v hledáčku fenku co už má 4 měsíce, takže je odrostlešjí téměř přezubená, vidím jak roste, jakou má kostru, je pěkná, nohy rovné, oba rodiče 0 což je super, jen chovatel trochu nekomunikuje, bude to tím že je cizinec a já píšu přes překladač, ikdyž jsem se mu hned v první větě za to omlouvala, uvidíme, fenka je krásná.

30.1.2017 07:46

Mám v hledáčku fenku co už má 4 měsíce, takže je odrostlešjí téměř přezubená, vidím jak roste, jakou má kostru, je pěkná, nohy rovné, oba rodiče 0 což je super, jen chovatel trochu nekomunikuje, bude to tím že je cizinec a já píšu přes překladač, ikdyž jsem se mu hned v první větě za to omlouvala, uvidíme, fenka je krásná.

Pak nepište přes překladač, ale najděte si někoho, kdo umí ! Problém ? Pokud se nejedná o tatarštinu, tak lidí znalých cizích jazyků je v republice dost ( já to bohužel nejsem smajlík ). Koukněte třeba na inzeráty psané přes překladač a uvidíte, co asi chovateli leze a nebudete se divit, že nekomunikuje.

Neregistrovaný uživatel

30.1.2017 08:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

Pak nepište přes překladač, ale najděte si někoho, kdo umí ! Problém ? Pokud se nejedná o tatarštinu, tak lidí znalých cizích jazyků je v republice dost ( já to bohužel nejsem smajlík ). Koukněte třeba na inzeráty psané přes překladač a uvidíte, co asi chovateli leze a nebudete se divit, že nekomunikuje.

Však já hned první větu psala, že neumím jazyk a že píšu přes překladač že se omlouvám, kolega umí mluvit, takže tam dnes budeme volat. a ano problém je, pokud chcete reagovat na inzerát hned a v neděli na večer vám fakt nikdo nic z nějaké společnosti překládat nebude...

30.1.2017 09:13

Však já hned první větu psala, že neumím jazyk a že píšu přes překladač že se omlouvám, kolega umí mluvit, takže tam dnes budeme volat. a ano problém je, pokud chcete reagovat na inzerát hned a v neděli na večer vám fakt nikdo nic z nějaké společnosti překládat nebude...

Neměla jsem na mysli zrovna společnost...ale to je jedno. Přeju hodně štěstí - at to vyjde !

Neregistrovaný uživatel

30.1.2017 11:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

Neměla jsem na mysli zrovna společnost...ale to je jedno. Přeju hodně štěstí - at to vyjde !

Díky, dnes dopoledne jsme tam volali, hned jsme paní řekli, kdo jsme a že za mě volá kolega z práce, byla velmi milá, domluvili jsme se že jí ještě budu psát meil, ale že s ní budu komunikovat přes ten překladač, řekla že jí to nevadí. snažila se na vše odpovídat tak jak jsme chtěli a jak jsme si taky v rámci možností rozumněli, protože kolega zas moc nerozumí psům. momentálně jsou v Holandsku, takže jak bude doma ozve se

30.1.2017 12:05
Lorie161

XXX.XXX.66.112

Díky, dnes dopoledne jsme tam volali, hned jsme paní řekli, kdo jsme a že za mě volá kolega z práce, byla velmi milá, domluvili jsme se že jí ještě budu psát meil, ale že s ní budu komunikovat přes ten překladač, řekla že jí to nevadí. snažila se na vše odpovídat tak jak jsme chtěli a jak jsme si taky v rámci možností rozumněli, protože kolega zas moc nerozumí psům. momentálně jsou v Holandsku, takže jak bude doma ozve se

Držím palce, o cane corso jsem uvažovala poprvé, nakonec jsem se rozhodla pro jiné plemeno, ale jsou to krásní psy..

Neregistrovaný uživatel

31.1.2017 06:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

Lorie161 napsal(a):
Držím palce, o cane corso jsem uvažovala poprvé, nakonec jsem se rozhodla pro jiné plemeno, ale jsou to krásní psy..

Včera super komunikace, paní posílala videa malé, poslala nám smlouvu k přečtení, poslala rodokmeny, papíry k malé, očkovák, zkrátka všechno co by pejsek měl mít, nečekala jsem že budou tak komunikativní, já osobně jsem celkem dost konzerva, je ale fakt, že začali komunikovat až jsme jim teda volali, nedivím se že na email z google překladače zezačátku nereagovali. tak nám držte palce, dnes ji ještě ukážeme chovatelům co sjme od nich měli Odettku, mají dojet na návštěvu, CC chovají v ČR od r. asi 1998 takže pokud řeknou že je malá opravdu pěkná tak si ji nejspíš v sobotu dovezem domů (jedeme se na ni podívat). Dneska v noci se mi zdálo o Odettce, napřed byla taková jaká opravdu byla, ale v půli snu se mi začala měnit v jiné štěně, manžel mi řekl, že tímto mi Odettka odpustila, že si chci vzít jiné miminko. Ale na Odettku nikdy nezapomenu, byla můj Cumílek.

31.1.2017 06:47
koňadra

XXX.XXX.128.31

Včera super komunikace, paní posílala videa malé, poslala nám smlouvu k přečtení, poslala rodokmeny, papíry k malé, očkovák, zkrátka všechno co by pejsek měl mít, nečekala jsem že budou tak komunikativní, já osobně jsem celkem dost konzerva, je ale fakt, že začali komunikovat až jsme jim teda volali, nedivím se že na email z google překladače zezačátku nereagovali. tak nám držte palce, dnes ji ještě ukážeme chovatelům co sjme od nich měli Odettku, mají dojet na návštěvu, CC chovají v ČR od r. asi 1998 takže pokud řeknou že je malá opravdu pěkná tak si ji nejspíš v sobotu dovezem domů (jedeme se na ni podívat). Dneska v noci se mi zdálo o Odettce, napřed byla taková jaká opravdu byla, ale v půli snu se mi začala měnit v jiné štěně, manžel mi řekl, že tímto mi Odettka odpustila, že si chci vzít jiné miminko. Ale na Odettku nikdy nezapomenu, byla můj Cumílek.

Jak se "jen jedete podívat", tak to už je jasné . Gratuluji k novému přírůstku a doufám, že budete mít se štěňátkem větší štěstí.

Neregistrovaný uživatel

31.1.2017 07:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

koňadra napsal(a):
Jak se "jen jedete podívat", tak to už je jasné . Gratuluji k novému přírůstku a doufám, že budete mít se štěňátkem větší štěstí.

Jako líbí se nám, ne že ne, jako každé jiné štěně, ale oprvadu tam pojedu i s rozumem a ne jen srdcem, je fakt, že Odettce při výběru nic nebylo, ale pořádně psa prohlídnu, kožich mu projedu, prostě ho vezmu z gruntu od čenichu po špičku ocasu a jak mi něco nebude sedět neber, změřím jí i tep, prostě fakt všechno si zkontroluju. a dnes budou mít teda hlavní slovo ti chovatelé.

31.1.2017 08:42
Lorie161

XXX.XXX.66.112

Jako líbí se nám, ne že ne, jako každé jiné štěně, ale oprvadu tam pojedu i s rozumem a ne jen srdcem, je fakt, že Odettce při výběru nic nebylo, ale pořádně psa prohlídnu, kožich mu projedu, prostě ho vezmu z gruntu od čenichu po špičku ocasu a jak mi něco nebude sedět neber, změřím jí i tep, prostě fakt všechno si zkontroluju. a dnes budou mít teda hlavní slovo ti chovatelé.

Jé tak pokud to vyjde, tak prosím foto . Taky mám teď doma štěndo a jeli jsme na jistotu, měli jsme to daleko a prostě i přes foto a komunikaci chovatelky to byla jasná volba a zatím nelituji. Kam se na ni jedete podívat?

Neregistrovaný uživatel

31.1.2017 09:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

Tak já přikládám foto, ktreré nám bylo posláno a byli i na inzerátu, fotek poslali víc, ale zahlcovat to tady nebudu, máme i videa ale ty sem bohužel vložit nejdou...
tak tady je, narodila se 9.10.2016.

Neregistrovaný uživatel

31.1.2017 09:45
31.1.2017 10:10
Lorie161

XXX.XXX.66.112

Ještě jedna...

Nádherná, o 2 týdny mladší než ta moje pusina . A vy už jste měli CC jo?

Neregistrovaný uživatel

31.1.2017 13:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

A vy co máte hafa mimo ČR jak to probíhalo? co vše jste k němu dostali a co se posílalo třeba později poštou?

Přidejte reakci

Přidat smajlík