Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.1.2017 10:44
nanona

XXX.XXX.212.16

Ahoj všichni, ráda bych se s Vámi poradila. Možná jen plaším, ale od rána je náš trpasličí pinč divný. Klepe se (ne, normálně se neklepe), má pořád stažený ocas mezi nohy, ale to co mě trápí nejvíc je, že od rána je nemůžu dostat na venčení. Respektive dostanu ho ven, ale prostě se nevyčůrá i kdybych ho prosila, jen stojí a klepe se. Vzhledem k tomu, že naposledy čůral v noci, možná ráno, když s ním byl táta (to jsem spala), tak už je to vážně zvláštní. Evidentně mu něco je. Přemýšlím jen, jestli plašit hned s veterinou, nebo ho třeba do večera nechat, jestli se nesrovná. V životě jsem ho takhle špatného neviděla...

30.1.2017 10:55
dadu

XXX.XXX.61.94

Frčela bych na veterinu. Může to být problém s ledvinama, nebo močákem.

30.1.2017 11:18
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

nanona napsal(a):
Ahoj všichni, ráda bych se s Vámi poradila. Možná jen plaším, ale od rána je náš trpasličí pinč divný. Klepe se (ne, normálně se neklepe), má pořád stažený ocas mezi nohy, ale to co mě trápí nejvíc je, že od rána je nemůžu dostat na venčení. Respektive dostanu ho ven, ale prostě se nevyčůrá i kdybych ho prosila, jen stojí a klepe se. Vzhledem k tomu, že naposledy čůral v noci, možná ráno, když s ním byl táta (to jsem spala), tak už je to vážně zvláštní. Evidentně mu něco je. Přemýšlím jen, jestli plašit hned s veterinou, nebo ho třeba do večera nechat, jestli se nesrovná. V životě jsem ho takhle špatného neviděla...

Zavolejte tátovi a zeptejte se, jestli se pri venceni něco nestalo.

30.1.2017 11:38
nanona

XXX.XXX.236.162

Lexaurin napsal(a):
Zavolejte tátovi a zeptejte se, jestli se pri venceni něco nestalo.

Mluvila jsem s ním, ale prý o ničem neví, už ráno byl prý zvláštní...

30.1.2017 12:05
blackberry

XXX.XXX.110.35

nanona napsal(a):
Mluvila jsem s ním, ale prý o ničem neví, už ráno byl prý zvláštní...

Neodkládejte to a jeďte za vetem, ať večer nemusíte shánět pohotovost. Pokud je to něco s močovým ústrojím (pravděpodobná varianta), tak by se to mělo zaléčit co nejdříve. Držím pěsti, aby to byl jen planý poplach!

30.1.2017 14:39
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Jak já normálně neplaším a lidi rozhodně hned na veterinu nelifruju, tak pokud opravdu nečůrá, je to stav velice vážný a stejně tak jako člověk, může být za několik hodin mrtvý.

Aktevi

30.1.2017 20:23
Aktevi

XXX.XXX.243.228

Ked sa " klepe " a vonku iba stoji... to znamena problem. Mozno ho nieco boli ! Radsej chodte na veterinu, nech nie je neskoro.

Radsej sa plasit zbytocne ako psika nechat v bolestiach. Drzime labky nech to nie je nic vazneho...dajte vediet co a ako.

30.1.2017 22:14
nanona

XXX.XXX.236.162

Děkuji všem za rady, Po obědě jsme jeli na veterinu. Nakonec to opravdu nic není, nevíme co to bylo. Ale už vypadá lépe a už se i vyčůral. Děkujeme! :).

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.1.2017 22:39
Uživatel s deaktivovaným účtem

nanona napsal(a):
Děkuji všem za rady, Po obědě jsme jeli na veterinu. Nakonec to opravdu nic není, nevíme co to bylo. Ale už vypadá lépe a už se i vyčůral. Děkujeme! :).

Asi mu bylo špatně, něco ho bolelo a nebo se možná něčeho bál.

Přidejte reakci

Přidat smajlík