Dobrý den,
před nedávnem jsem zde založil téma na průzkum toho, zda-li by se chytlo profi venčení psů. Dokončil jsem průzkum a zjistil, že po této službě je ohlas a lidé jsou ochotni dát peníze za nadstandardní služby pro svého psa.
Vám všem co jste reagovali mockrát děkuji za vaše názory. Moc mi pomohly a udaly směr.
Ještě poslední věc. Poprosil bych vás o zhlédnutí a okomentování webovek, facebooku.
Web: www.vencenipsupardubice.cz
Facebook: https://www.facebook.com/vencenipsupardubice.cz/
Budu vděčný za jakékoliv sdílení, lajkování, komentování. A omlouvám se, zda-li vás tímto obtěžuji.
Přeji krásný pěkný den
s pozdravem
Teisler Jan
www.vencenipsupardubice.cz.
Uživatel s deaktivovaným účtem

"Další variantou jsou klíče ve schránce, kdy venčitel má pouze klíč od schránky, kam klíče následně opět vhodí"
Toto bych určitě vyhodila a na případný podobný nápad od majitele nepřistoupila.
( Schránka na dopisy = chatrná schránka, navíc často na očích zvědavců a nenechavců - prostě není to dobrý nápad, nebyl by to první vykradený byt klíči ve schránce...a dohadujte se o vině ).

Stránky pěkné, moc světlé, blbě se čtou a mmj polovina nefunguje:
http://www.vencenipsupardubice.cz/zaj%C3%ADmavosti.html
404
Stránka nenalezena
Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.
Překontrolujte prosím, zda jste zadali URL adresu správně, případně kontaktujte webmastera.
Page not found
The requested URL was not found. If you entered the URL manually please check your spelling and try again or contact webmaster.
Na tom FC ti klienti jsou praví?

Takže jste jenom obšlehl web, který jste minule dával jako příklad? Neprofesionalita
Dobrý den,
obšlehlé to není, je to účelové, protože s nimi spolupracuji Nevidím důvod proč to měnit. Ano, spousta věcí zde ještě nefunguje, oficiálně je start zítra. Ano, na FB jsou lidé praví se kterýma jsem už "zkoušel" spolupracovat. Je tam jeden fake, který sloužil na "rozjezd"
Takže tak Díky za názory
S pozdravem
HonzaT.
Dobrý den, první věc která mi tam vadí a které jsem si všimla na obrázku. A dejte si bacha na autorská práva.
Dobrý večer,
mockrát děkuji za upozornění Ihned opravím. Autorská práva má vyřešené pán z Prahy, který měl jako první tuto stránku, a já mám svolení si to od něj převzít. Takže to mám snad v suchu. Jo, stránky budou chtít ještě hodně doladit ale to až na mě přepíše veškerý práva a hosting stránky
Díky díky moc
S pozdravem
Honza T.
Dobrý den Honzo, písmo v menu ve vrchní liště je příliš světlé. Přidejte na kontrastu.
V jednotlivých sekcích to máte přeplácané - hodně textu, malé fonty, hodně fotek...
Uberte na kvantitě, celkově to chce zpřehlednit a "učesat".
Jako zákazníka by mě zajímali nějaké záruky. Máte pojištění? Jaký je rozsah odpovědnosti? Jaké jsou vaše zkušenosti a reference? Kdo jsou Vaši "zaměstnanci"? Parta "studentů a studentek" by ve mě asi nevzbudila tolik důvěry, abych Vám svěřila klíče od bytu.
Jako inspiraci doporučuji třeba tuto kočičí hlídací službu. Mají "pojistku na blbost", výpisy z rejstříku trestů od každé z hlídaček...
Nicméně našlápnuto máte dobře, jen je potřeba některé věci doladit.

...necitelne, nefunkcni... = nechapu proc s tim jdete do sveta jiz ted.
Pro start to chce 100% duveryhodny web (bez erroru)...
Zapomněla jsem na link na kočičí hlídání, na které jsem odkazovala:
http://www.holidaycat.cz/.