Zdravím všechny,
chtěla bych se zeptat zda někdo neznáte kvalitní cvičák či nějakou psí školu v okolí Uh. Ostrohu cca do 30km?... kvalitní pro mě znamená především to, že když se tam podívám budou tam psi co pracují s radostí a ne že budou mít stáhlé ocasy mezi půlkama...Předem děkuji.
shavoid
napsal(a):
O devět kilometrů jsem to přepískla :D. Já tam jezdím od UH, kolikrát na trénink jedu i Brna, jsem zvyklá, nepřijde mi to.
Jako v poho, když zadavatelka chce také jezdit i 30km, je už skoro jedno, o dalších pár víc Já jen, že mám psa, který zrovna z cestování autem nadšený není a ani mě by se tolik třeba 2x týdně jezdit nechtělo.
Ještě Rohatec, ale taky to není nijak blízko Ostrohu.
Psí škola Novaro http://search.seznam.cz/?q=ps%C3%AD+%C5%A1kola+Npvaro&url=http%3A%2F%2Fwww.psiskolanovaro.wbs.cz%2F&data=lgLEEKWzJQyq-2kFDK1WE9tRkPXEQHOdNcRSK33vbb4CpCGIEXDoVHqvgi_0-qZJbqrwfTYm7EQc664yr3rwGtzTbTA-kCWoDAt5GEGsUDyqj92za7POWJl2ocQCY0KSxAJXAcQCc1Q%3D.
Tak c ose tyce cvicaku v Ostrohu byla sem pral lidma odrazena :) a jepravda ze chodivam casto kolem a moc se mi teda nelibi jak tam psi pracuji... Novaro jsem studovala jen ze stranek, nikdo koho jsem se ptala ovsem nezna a nasla jsem si nekde nejake diskuze kde je tedy zrvona moc nechvalí. Vy s nemi máte jaké zkušenosti ?... Já mam domluve individualní hodiny ktere mame přes 66 km takže chci ještě neco blizzsího co bych mohla navstevovat casteji a nezbaralo by mi to skoro cely den :)... Rudice neznam dekuji za typ ! :).
kuna a
napsal(a):
Tak c ose tyce cvicaku v Ostrohu byla sem pral lidma odrazena :) a jepravda ze chodivam casto kolem a moc se mi teda nelibi jak tam psi pracuji... Novaro jsem studovala jen ze stranek, nikdo koho jsem se ptala ovsem nezna a nasla jsem si nekde nejake diskuze kde je tedy zrvona moc nechvalí. Vy s nemi máte jaké zkušenosti ?... Já mam domluve individualní hodiny ktere mame přes 66 km takže chci ještě neco blizzsího co bych mohla navstevovat casteji a nezbaralo by mi to skoro cely den :)... Rudice neznam dekuji za typ ! :).
Tu chybí jedna podstatná informace jaké máte plemeno a jaká výcvik, sport chcete se psem dělat a teprve podle toho hledat cvičák, na každém cvičák se nedělají všechny psi aktivity, takže doporučit cvičák nelze jen tak od boku.a mm. v ostrohu je kvalitní cvičák a mají výsledky.
Mám Bíleho Švýcarskeho Ovcaka... par lidi mi rikalo ze švycari tam nejsou vitaní :D :) tak tedy nevím co je na tom pravdy :) jde mi predevsim o spravnou socializaci a take o uplne zákaldy ale pod vedením nekoho kdo tomu opravdu rozumí abych i ja mela posleze spravne zákaldy :)...nechci si davat nejake velké cíle, pro zacatek mi postací tyto základy, které mi podá nekdo kdo tomu rozumí a ma zkusenosti a mohla dotytcnemu duverovat a vedet ze to delame spravne...asi tak :).
kuna a
napsal(a):
Mám Bíleho Švýcarskeho Ovcaka... par lidi mi rikalo ze švycari tam nejsou vitaní :D :) tak tedy nevím co je na tom pravdy :) jde mi predevsim o spravnou socializaci a take o uplne zákaldy ale pod vedením nekoho kdo tomu opravdu rozumí abych i ja mela posleze spravne zákaldy :)...nechci si davat nejake velké cíle, pro zacatek mi postací tyto základy, které mi podá nekdo kdo tomu rozumí a ma zkusenosti a mohla dotytcnemu duverovat a vedet ze to delame spravne...asi tak :).
Zvolila jste si složité plemeno u kterého je v podstatě jakékoliv sportovní i pracovní využití trošku problém.pokud chcete pošlu vám kontakt na velmi dobreho výcvikáře od UH.hradiště, dělá pozitivku a je šikovnej tak snad by vám pomohl se základem.
ivulka2
napsal(a):
Zvolila jste si složité plemeno u kterého je v podstatě jakékoliv sportovní i pracovní využití trošku problém.pokud chcete pošlu vám kontakt na velmi dobreho výcvikáře od UH.hradiště, dělá pozitivku a je šikovnej tak snad by vám pomohl se základem.
Jee byla bych rada za kontakt :)...