Kvalitní psí škola/cvičák UHerský Ostroh

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.2.2017 19:46
kuna a

XXX.XXX.214.22

Zdravím všechny,
chtěla bych se zeptat zda někdo neznáte kvalitní cvičák či nějakou psí školu v okolí Uh. Ostrohu cca do 30km?... kvalitní pro mě znamená především to, že když se tam podívám budou tam psi co pracují s radostí a ne že budou mít stáhlé ocasy mezi půlkama...Předem děkuji.

6.2.2017 23:11
shavoid

XXX.XXX.64.24

Rudice - Petra Marečková.

6.2.2017 23:17
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Rudice jsou od Ostrohu dost daleko. Jsem z Velké a slyšela jsem, že v Ostrohu máte dobrý cvičák, nebo ne? Už je to pár let teda...

6.2.2017 23:28
shavoid

XXX.XXX.64.24

lesnížínka napsal(a):
Rudice jsou od Ostrohu dost daleko. Jsem z Velké a slyšela jsem, že v Ostrohu máte dobrý cvičák, nebo ne? Už je to pár let teda...

O devět kilometrů jsem to přepískla :D. Já tam jezdím od UH, kolikrát na trénink jedu i Brna, jsem zvyklá, nepřijde mi to.

6.2.2017 23:34
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

shavoid napsal(a):
O devět kilometrů jsem to přepískla :D. Já tam jezdím od UH, kolikrát na trénink jedu i Brna, jsem zvyklá, nepřijde mi to.

Jako v poho, když zadavatelka chce také jezdit i 30km, je už skoro jedno, o dalších pár víc Já jen, že mám psa, který zrovna z cestování autem nadšený není a ani mě by se tolik třeba 2x týdně jezdit nechtělo.

7.2.2017 09:43
kuna a

XXX.XXX.214.252

Tak c ose tyce cvicaku v Ostrohu byla sem pral lidma odrazena :) a jepravda ze chodivam casto kolem a moc se mi teda nelibi jak tam psi pracuji... Novaro jsem studovala jen ze stranek, nikdo koho jsem se ptala ovsem nezna a nasla jsem si nekde nejake diskuze kde je tedy zrvona moc nechvalí. Vy s nemi máte jaké zkušenosti ?... Já mam domluve individualní hodiny ktere mame přes 66 km takže chci ještě neco blizzsího co bych mohla navstevovat casteji a nezbaralo by mi to skoro cely den :)... Rudice neznam dekuji za typ ! :).

7.2.2017 09:56
ivulka2

XXX.XXX.155.174

kuna a napsal(a):
Tak c ose tyce cvicaku v Ostrohu byla sem pral lidma odrazena :) a jepravda ze chodivam casto kolem a moc se mi teda nelibi jak tam psi pracuji... Novaro jsem studovala jen ze stranek, nikdo koho jsem se ptala ovsem nezna a nasla jsem si nekde nejake diskuze kde je tedy zrvona moc nechvalí. Vy s nemi máte jaké zkušenosti ?... Já mam domluve individualní hodiny ktere mame přes 66 km takže chci ještě neco blizzsího co bych mohla navstevovat casteji a nezbaralo by mi to skoro cely den :)... Rudice neznam dekuji za typ ! :).

Tu chybí jedna podstatná informace jaké máte plemeno a jaká výcvik, sport chcete se psem dělat a teprve podle toho hledat cvičák, na každém cvičák se nedělají všechny psi aktivity, takže doporučit cvičák nelze jen tak od boku.a mm. v ostrohu je kvalitní cvičák a mají výsledky.

7.2.2017 10:08
kuna a

XXX.XXX.214.252

Mám Bíleho Švýcarskeho Ovcaka... par lidi mi rikalo ze švycari tam nejsou vitaní :D :) tak tedy nevím co je na tom pravdy :) jde mi predevsim o spravnou socializaci a take o uplne zákaldy ale pod vedením nekoho kdo tomu opravdu rozumí abych i ja mela posleze spravne zákaldy :)...nechci si davat nejake velké cíle, pro zacatek mi postací tyto základy, které mi podá nekdo kdo tomu rozumí a ma zkusenosti a mohla dotytcnemu duverovat a vedet ze to delame spravne...asi tak :).

7.2.2017 10:13
ivulka2

XXX.XXX.155.174

kuna a napsal(a):
Mám Bíleho Švýcarskeho Ovcaka... par lidi mi rikalo ze švycari tam nejsou vitaní :D :) tak tedy nevím co je na tom pravdy :) jde mi predevsim o spravnou socializaci a take o uplne zákaldy ale pod vedením nekoho kdo tomu opravdu rozumí abych i ja mela posleze spravne zákaldy :)...nechci si davat nejake velké cíle, pro zacatek mi postací tyto základy, které mi podá nekdo kdo tomu rozumí a ma zkusenosti a mohla dotytcnemu duverovat a vedet ze to delame spravne...asi tak :).

Zvolila jste si složité plemeno u kterého je v podstatě jakékoliv sportovní i pracovní využití trošku problém.pokud chcete pošlu vám kontakt na velmi dobreho výcvikáře od UH.hradiště, dělá pozitivku a je šikovnej tak snad by vám pomohl se základem.

7.2.2017 10:15
kuna a

XXX.XXX.214.252

ivulka2 napsal(a):
Zvolila jste si složité plemeno u kterého je v podstatě jakékoliv sportovní i pracovní využití trošku problém.pokud chcete pošlu vám kontakt na velmi dobreho výcvikáře od UH.hradiště, dělá pozitivku a je šikovnej tak snad by vám pomohl se základem.

Jee byla bych rada za kontakt :)...

7.2.2017 10:18
ivulka2

XXX.XXX.155.174

kuna a napsal(a):
Jee byla bych rada za kontakt :)...

Pišu vám to do zprávy.

Přidejte reakci

Přidat smajlík