Uživatel s deaktivovaným účtem

Oťásek
napsal(a):
Dobrý den, zajímalo by mě, zda máte někdo nějaký zaručený typ, jak zastavit psovi krvácení z nosu- z nosní dírky?
Děkuji za případné odpovědi.
No, pokud psovi jen tak teče krev z nosu, byla bych hodně nervózní a fakt bych nezkoumala žádné domácí metody na zastavení, ale zajímalo by mě, proč se to děje.
Oťásek
napsal(a):
Dobrý den, zajímalo by mě, zda máte někdo nějaký zaručený typ, jak zastavit psovi krvácení z nosu- z nosní dírky?
Děkuji za případné odpovědi.
Moje bývalá fena měla při sportu úraz a poté na krvácení z nosu kvůli porušené sliznici hodně trpěla. Vždy jsem jí to nechala jen "vykapat" a hlídala jsem, aby to přešlo, aby neběhala a aby ji mezitím neotravovali další psi.
Pokud se Vám to stalo bez nějaké příčiny, tak jeďte hned k veterináři.
Krvácení z nosu může být i něco opravdu vážného - napadla mě třeba otrava jedem na hlodavce. Nesežral Vám pes něco neznámého nebo nebyla bez dozoru ve sklepech / starých staveních či podobných místech?
Jsem to celé napsala a kousl se mi počítač... tak znovu: Děkuji za odpovědi, jedná se o poúrazový stav. Fena se v listopadu poprala, měla pokousaný čumák a sešitou tlamu. Vše se pěkně zahojilo a až do minulého týdne žádné problémy nebyly. Pak začala dvakrát po sobě s odstupem 3 dnů z ničeho nic krvácet z nosní dírky. Na veterině jsme byly, na 90% je to tím, že měla hodně potrhané cévní řečiště a teď tam nějaká malá cévka rupla - prý tomu moc nepomáhají ani ty mrazy. Fenka je hyperaktivní, na chvíli se nezastaví, tak má nařízené domácí vězení, omezený pohyb. Zajímal by mě tedy případně do budoucna nějaký tip/fígl, jak urychlit zastavení krvácení.