Kvašená zelenina a pesan?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.2.2017 16:53
lu80

XXX.XXX.48.206

Pěkný den. Jako každoročně máme naložený mléčně kvašený zelí...Kupodivu se po tom ta naše potvůrka může utlouct. Ale já se zatím obávám jí ho dopřát, byť to má spoustu vitamínů a nám to dělá moc dobře...jenže není lidský trávení jako to psí, že

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.2.2017 17:46

Nevím sice, co je mléčně kvašený zelí, ale kysané(bude to asi stejné) si zrovna včera dala moje fenka. Taky se divím, že jí chutná, tak sem tam dostane a hotovo. Má ráda i černou ředkev, která mě nechutná, mi smrdí, ale je moc zdravá. Myslím, že kysané zelí akorát prospěje takže jí ho občas klidně dopřejte.

16.2.2017 21:15

Fermentované potraviny jsou dobré i pro psí trávení, takže jí klidně dejte. Sice by bylo lepší nějaké psí kimči, protože čínské zelí je pro psy úplně v pohodě, ale s mírou můžete i normální zelí.

16.2.2017 22:51
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

lu80 napsal(a):
Pěkný den. Jako každoročně máme naložený mléčně kvašený zelí...Kupodivu se po tom ta naše potvůrka může utlouct. Ale já se zatím obávám jí ho dopřát, byť to má spoustu vitamínů a nám to dělá moc dobře...jenže není lidský trávení jako to psí, že

Co já bych za to dala, kdyby mi pes něco takového žral Kdysi mi ho někdo doporučil, když marodil druhý pes, ale nechtěli ho ani jeden, ani za zlaté prase

17.2.2017 11:32

lesnížínka napsal(a):
Co já bych za to dala, kdyby mi pes něco takového žral Kdysi mi ho někdo doporučil, když marodil druhý pes, ale nechtěli ho ani jeden, ani za zlaté prase

No, když jsem ho jedla předevčírem z misky, (syrové, kysané) tak na mě hladově koukala, tak jsem jí dávala a jak si mlaskala. Já se též tomu divím, že jí to chutná, mě všechno, co je kyselé nechutná, ale jím to proto, že je to zdravé a prospěšné pro střeva a trávení. Běžně jí ho přihodím do žrádla, černou ředkev taky. A co, kdyby jste mu to nakrájela úplně na droboučko a vmíchala do jídla? Zprvu jen malinko, aby moc necítil tu kyselotinu.

17.2.2017 11:37
lu80

XXX.XXX.48.206

lesnížínka napsal(a):

Mě by spíš zajímalo, zda by se našlo něco, co by naše malá neslupla

17.2.2017 15:32

Pes ani tak nie(hoci poznám niekoľkých, ktorý ho milujú), kupodivu u nás doma po ňom idú mačky. Či to bola jednorázová akcia, neviem, neskúsila som viackrát, ale pri jednom pokuse Z misky zmizlo a dožadovali sa ďalšej porcie. Dala som im ho iba zo srandy, keď na mňa pri varenim vykrikovali, že teda nech vidia, že nič pre nich... a ako si pochutili :).

14.12.2017 03:04
civavimama

XXX.XXX.18.61

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pes ani tak nie(hoci poznám niekoľkých, ktorý ho milujú), kupodivu u nás doma po ňom idú mačky. Či to bola jednorázová akcia, neviem, neskúsila som viackrát, ale pri jednom pokuse Z misky zmizlo a dožadovali sa ďalšej porcie. Dala som im ho iba zo srandy, keď na mňa pri varenim vykrikovali, že teda nech vidia, že nič pre nich... a ako si pochutili :).

Já to samé dneska s mýma čivavama. A teď už žadoní že ještě ještě, jím ho totiž několikrát denně.

Neregistrovaný uživatel

14.12.2017 06:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

Kysané zelí dávám tak 2-3x do měsíce, pokud jej máte hodně prosolené tak doporučuji propláchnout ať se zbavíte co nejvíce soli, našim psům velmi chutná, je to bohaté na vitamíny a co víc, zelí má super schopnost vázat na sebe cizí tělesa vně psa, které tam nemají co dělat (kusy hraček) zabalí se to do toho zelí a tak se to krásně vyloučí taže se přidáváním zelí do jídla žrádla nebojte.

14.12.2017 06:45

"vázat na sebe cizí tělesa vně psa".
Jo, máte pravdu, kolegyně s ním čistila koberec. A jsem ráda, že i vás poránu myšlení bolí smajlík.

Přidejte reakci

Přidat smajlík