Uživatel s deaktivovaným účtem

Krmíte někdo? Jako občasnou přílohu k syrovému masu...
Máčím pro koně směs řepných řízků, vojtěškových a konopných pelet. Občas trochu přidám psům do mletého masa, jen tak pro zpestření. Chutná jim to moc, protože mi užírají i z toho kýble pro koně, kde maso není Jen pozor - řepné řízky se musí před krmením na nějakou dobu namočit, mnohonásobně zvětší objem a v žaludku by z toho mohl být problém!
napsal(a):
Krmíte někdo? Jako občasnou přílohu k syrovému masu...
Já občas psům přidám malé množství vojtěšky a cukrovarských řízků. Pořídila jsem to v potřebách pro koně. Hafani to milují. Přijde mi tedy, že to není úplně skvěle stravitelné, ale alespoň se tím trošku čistí a nepasou se mi celé hodiny na louce, jako to dělali předtím.
Konopné otruby neznám.

tlapinka
napsal(a):
Máčím pro koně směs řepných řízků, vojtěškových a konopných pelet. Občas trochu přidám psům do mletého masa, jen tak pro zpestření. Chutná jim to moc, protože mi užírají i z toho kýble pro koně, kde maso není Jen pozor - řepné řízky se musí před krmením na nějakou dobu namočit, mnohonásobně zvětší objem a v žaludku by z toho mohl být problém!
No taky to kobyle máčím , tak vím, jak s tím nakládat, jen jsem chtěla vědít, jestli to pro psa nebude balast na nic. Řepných mám dost a konopné mlsná kobyla nežere... aspoň jako prebiotikum-potrava pro střevní bakterie. Jo co extrudovaný len, to si taky psina může líznout ne?...
napsal(a):
No taky to kobyle máčím , tak vím, jak s tím nakládat, jen jsem chtěla vědít, jestli to pro psa nebude balast na nic. Řepných mám dost a konopné mlsná kobyla nežere... aspoň jako prebiotikum-potrava pro střevní bakterie. Jo co extrudovaný len, to si taky psina může líznout ne?...
V podstatě všeho co dáte kobyle si pes muže líznout a trochu užrat ale nějak extra bych to do krmení psa jakožto masožravce nedávala, chutnat mu to asi bude ale nic moc z toho nemá je to jen zbytečný balast.

napsal(a):
Extrudovaný ľan občas do malého pohára vezmem od koní psovi, kŕmim pár dní, cca po lyžičke. Myslím, že neuškodí. Ale všeobecne je u psov ľan veľmi populárny, s chuťou vyluxujú kýbliky po koňoch, nemajú problém pustiť sa aj do suchého- ale do krmiva ho dávam vlhký.