Uživatel s deaktivovaným účtem

Ve čtvrtek jsem NĚKDE četla inzerát nebo někdo sdílel na FC o darování starší feny drsnosrstého jezevčíka, kterou nalezli a zase jí musí z nějakého důvodu darovat. Oblast Vysočina. Kdybych se rozkrájela nemůžu ten "inzerát" najít, neviděl jste ho někdo? Už jsem si projela historii počítače... a pak že není alzheimer infekční
Kdyby jste ho někdo někde viděl pošlete mi odkaz...dík.
Jééé jestli je to ono tak je tady
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/71387733/Darovani-roztomileho-Jezevcika.php.

Petunie
napsal(a):
Jééé jestli je to ono tak je tady
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/71387733/Darovani-roztomileho-Jezevcika.php.
Jo Jo jo, jste boží...to je ono, já nevěděla, kde jsem to viděla, kolegyni se ztratila jezevčice, asi tak před třemi lety, kdyby to byla ona, to by byl doják...
Před lety, internet teprve začínal. Našim známým z vedlejší vesnice se ztratil dlouhosrstý jezevčík.
Po čtrnácti dnech se vrátil. Ale nebudete věřit jakou dálku musel chudák překonat. Oni bydlí kousek od řeky ještě ÚN Orlík a pes tam měl odjakživa volnost a všichni ho znali. Jednou takhle rybáři si zabalili věci dali je do kufru auta a odjeli. Jenže doma v Příbrami zjistili že je tam i ten pes. Bohužel ho nechali chudáka napospas. A když přijeli po třech týdnech nevěřili vlastním očím pes byl doma. Tak šli s pravdou ven. Vím jen že mi majitelé psa vždycky říkali, on nemá rád povely. Na něho musíš mluvit jako na člověka. Dodnes na něj vzpomínám byl to pan pes.
tetrivek
napsal(a):
Před lety, internet teprve začínal. Našim známým z vedlejší vesnice se ztratil dlouhosrstý jezevčík.
Po čtrnácti dnech se vrátil. Ale nebudete věřit jakou dálku musel chudák překonat. Oni bydlí kousek od řeky ještě ÚN Orlík a pes tam měl odjakživa volnost a všichni ho znali. Jednou takhle rybáři si zabalili věci dali je do kufru auta a odjeli. Jenže doma v Příbrami zjistili že je tam i ten pes. Bohužel ho nechali chudáka napospas. A když přijeli po třech týdnech nevěřili vlastním očím pes byl doma. Tak šli s pravdou ven. Vím jen že mi majitelé psa vždycky říkali, on nemá rád povely. Na něho musíš mluvit jako na člověka. Dodnes na něj vzpomínám byl to pan pes.
Bezva příhoda a s těmi povely tomu věřím...já mám jezevčici jen poloviční a ta povelovou buzeraci z pozice "já pán, ty pes" naprosto ignoruje a ve finále se trapně cítím i já.
Naopak, pokud spolu komunikujeme jako dvě kámošky, často žasnu, jak pěkně poslouchá.

Fiona.Praha
napsal(a):
No tak to jsem zvědavá, jak to dopadne.
Bohužel "hepyend" se nekonal, fenka nebyla tetovaná...takže to nebyla ona...nicméně ta z inzerátu je už v novém domově.