Prosím o radu - hladovka?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.3.2017 18:11
Aneta97

XXX.XXX.252.208

Dobrý den, mám fenku čivava x jorkšír, bude jí 10 měsíců. Občas se mi stane že mi vůbec nechce ždát, dávám jí granule 2x denně. Ráno se normálně vyprázdnila ale za celej den nechtěla vůbec jíst. Když nechce vůbec jíst tak jí granule trošku navlhčím mlékem a potom je sní, ale dělat to tak pořád nechci. Chtěla jsem se tedy zeptat jestli ju mám nechat vyhladovět a nakrmit až další den nebo ji dát něco jiného na jídlo? prosím fakt o radu, nechci ji nechat hladovět! pamlsek normálně sní.

1.3.2017 18:15
sisi58

XXX.XXX.191.1

Zkus granule polít trochou vývaru( kuřecí, slepičí, hovězí, vše neslané) místo mléka.10 měsíční pejsek by hladovět neměl.

1.3.2017 18:19
Aneta97

XXX.XXX.252.208

Taky právě nechci aby byla o hladu. Stává se to jen málo že jíst nechce ale vůbec nevím proč

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.3.2017 18:20

Nechcete takového mrňouska krmit masem ?

1.3.2017 18:23
sisi58

XXX.XXX.191.1

Aneta97 napsal(a):
Taky právě nechci aby byla o hladu. Stává se to jen málo že jíst nechce ale vůbec nevím proč

Pokud to není třeba každý druhý den, nenutila bych ji. Přece jen je to menší pejsek, může jí někdy stačit žrát třeba jen 1 x denně. Další dny zas bude baštit normálně.
Řešila bych, pokud by nežrala několik dní. Jedou za čas to fakt neuškodí.

1.3.2017 18:29
Aneta97

XXX.XXX.252.114

Právěže tak často to naštěstí není jen fakt málo kdy ale fenku mám poprvé tak sem se jen chtěla ujistit jestli nemůže jít o nějaký problém.

1.3.2017 18:32
Aneta97

XXX.XXX.252.114

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nechcete takového mrňouska krmit masem ?

Občas dávám maso, nebo kvalitní paštiku, někdy vařím i rýži nebo dám vajíčko ale máme ještě druhého pejska, tomu je 11 let a ten když sní něco jiného než granule tak má hned průjem, a kdyby viděl že každý jí něco jiného tak by záviděl a nechci aby fence třeba ublížil protože má něco lepšího než on.

1.3.2017 18:33
rapotacka11

XXX.XXX.32.167

Problém ?
Může.
Má chuť na něco onačejšího.

1.3.2017 19:07

Psíčková je malý pejsek s malým bříškem, jestli ono těch pamlsků není příliš , pak není chuť na večeři...

1.3.2017 19:20
Aneta97

XXX.XXX.252.114

Psíčková je malý pejsek s malým bříškem, jestli ono těch pamlsků není příliš , pak není chuť na večeři...

Pamlsky nedáváme každý den a hodně jich taky není, včera večer měla jeden mini piškotek a dnes nic :).

1.3.2017 19:41
blackberry

XXX.XXX.110.35

Aneta97 napsal(a):
Pamlsky nedáváme každý den a hodně jich taky není, včera večer měla jeden mini piškotek a dnes nic :).

Souhlasím s příspěvky výše, uvařte vývar (z masa a třeba mrkve) a granule ji tím ovoňte. Pokud nejí jen jeden den, tak bych se nestrachovala, ale je třeba ji pohlídat, aby nehladověla déle.
Nejde na ni hárání?

1.3.2017 19:45

No tak ty granule nechce. Nebo kvůli počasí. Nebo že je pondělí. Se stává.
Jiné granule.
Maso. Do jiné místnosti.
Se fakt nebudu ptát, jestli si závidí.

1.3.2017 19:50
Aneta97

XXX.XXX.252.114

blackberry napsal(a):
Souhlasím s příspěvky výše, uvařte vývar (z masa a třeba mrkve) a granule ji tím ovoňte. Pokud nejí jen jeden den, tak bych se nestrachovala, ale je třeba ji pohlídat, aby nehladověla déle.
Nejde na ni hárání?

První hárání měla v lednu to už má za sebou. Granule jim dáváme ráno a večer takže sledujeme jestli jí nebo ne, díky za rady

1.3.2017 19:53
Aneta97

XXX.XXX.252.114

No tak ty granule nechce. Nebo kvůli počasí. Nebo že je pondělí. Se stává.
Jiné granule.
Maso. Do jiné místnosti.
Se fakt nebudu ptát, jestli si závidí.

Omlouvám se jestli moje otázka nebyla nějak na místě, jen sem se zeptala, je to štěně a nechci aby trpěla hlady, proto ale nemusíte být hned arogantní! diskuze je od toho aby se člověk ptal a lidé odpovídali a né aby ste se tady po mě vozila, že ty granule nechce.. kdyby je nechtěla nejí vůbec ale když třeba jeden den v měsíci nechce jíst tak to tím asi nebude.

1.3.2017 20:12
dadu

XXX.XXX.61.94

Zkuste koupit ještě jiný druh granulí a střídat jí je. Moje čivavka by stále ty samé granule nebaštila, i kdyby měla umřít hlady (je to nežravec). Střídám jí zhruba čtyři druhy. Teď momentálně baští granule pro štěňata velkých plemen

1.3.2017 20:45

Aneta97 napsal(a):
Omlouvám se jestli moje otázka nebyla nějak na místě, jen sem se zeptala, je to štěně a nechci aby trpěla hlady, proto ale nemusíte být hned arogantní! diskuze je od toho aby se člověk ptal a lidé odpovídali a né aby ste se tady po mě vozila, že ty granule nechce.. kdyby je nechtěla nejí vůbec ale když třeba jeden den v měsíci nechce jíst tak to tím asi nebude.

Tak to jsem jako vůbec nečetla..
Jeden den v měsíci se přece nic neděje. Je jí horko, zima, únava, zajímavější práce než jíst.

2.3.2017 07:26
scylla

XXX.XXX.150.32

Aneta97 napsal(a):
Dobrý den, mám fenku čivava x jorkšír, bude jí 10 měsíců. Občas se mi stane že mi vůbec nechce ždát, dávám jí granule 2x denně. Ráno se normálně vyprázdnila ale za celej den nechtěla vůbec jíst. Když nechce vůbec jíst tak jí granule trošku navlhčím mlékem a potom je sní, ale dělat to tak pořád nechci. Chtěla jsem se tedy zeptat jestli ju mám nechat vyhladovět a nakrmit až další den nebo ji dát něco jiného na jídlo? prosím fakt o radu, nechci ji nechat hladovět! pamlsek normálně sní.

Dejte jí to, co jí prospívá a co má ráda. Hladovkou bych štěně nenutila jíst granule, které nechce. Je lepší normální jído než chemie a ona to ví.

2.3.2017 07:59
Lexaurin

XXX.XXX.237.6

Ja proste nezravce granule PODLIVAM vyvarem aby ji motivovalo je sezrst, ze ho na zaver vypije. Jsem rada ze to schlamstne, vareni mi neva. Ráno dostava maso a pomlacene krky se zeleninou, večer granule, ndkdy granule ráno i vecer-, někdy večer nechce, o to vice ji dam ráno a tak☺.

2.3.2017 08:04
sisi58

XXX.XXX.191.1

Aneta97 napsal(a):

Neberte si to osobně "megííí má svérázný způsob vyjadřování.
Ale pokud budete potřebovat posoudit nějaké granule, obraťte se na ni.

2.3.2017 09:34
katkaa1

XXX.XXX.43.146

Aneta97 napsal(a):

Ak sa to stáva len občas vôbec by som to neriešila a u 10 mesačného psa malého vzrastu by ste už kľudne mohla prejsť na kŕmenie len 1x denne.
Ak máte možnosť kúpiť granule v rôznych príchutiach tak kúpte rovnakú značku, tri príchute a prípadne to striedajte aby sa jej to nezunovalo. Nasypte do misky a keď to do desiatich minút nezožerie zoberte jej to a ponúknite až na druhý deň. Vôbec nič sa jej nestane a naučí sa, že sa má nažrať keď má tú možnosť. Keby ste kŕmila viac psov naraz tiež by mala smolu keby nejedla hneď - zožral by jej to niekto iný.

Přidejte reakci

Přidat smajlík