S hrůzou jsem si přečetla začátek soudního líčení s touto zrůdou. Krom jiného týrala psy, ale co mě nejvíc šokuje - ona prosím pěkně se svými sadisticko-kanibalskými chutěmi (měla v plánu sníst smažená ženská játra!) mnoho let působila jako zdravotní sestra! To se na takovéto zrůdě (nemám pro ni jiný výraz) nepoznalo, že je tak silně deviantní? Anebo třeba vraždila své pacienty a už se o tom nikdo nedozví, neb to bylo uzavřeno (třeba) jako očekávané úmrtí (viz vrah Zelenka)...? Je mi z ní zle...
Uživatel s deaktivovaným účtem
Kdo by to od nich čekal, ne ?
M. Fikáčková a asi deset dalších, to raději ani nehledejte. Padegogové, zdravotní sestry. Monarchové. Sedláci. Kde je rozdíl ?
Stejný druh - lidé.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Kdo by to od nich čekal, ne ?
M. Fikáčková a asi deset dalších, to raději ani nehledejte. Padegogové, zdravotní sestry. Monarchové. Sedláci. Kde je rozdíl ?
Stejný druh - lidé.
M. Fikáčkovou nemusím hledat
, znám ten případ velmi dobře.
Ano - největší hovada jsou lidé. Ale tady tahle je dle mých info obzvlášť psychopatická osobnost, u níž při jejím IQ prostě postrádám tu schopnost svoji deviaci a psychopatii skrývat. Ale holt se v ní mýlím...
Ono jde o to, že ona ani nic neskrývala, x krát říkala, že tyto problémy má a chtěla nějak pomoct. Opět absolutně selhala Psychiatrie. Nijak se jí nezastávám a doufám, že už z nějakého ústavu nikdy nevyleze. Ale víte, jak se to říká: blázen prostě neví, že je blázen..to by měli poznat a posoudit jiní.