KRVACANIE Z PENISU PSA PRI SEXE

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

SKANKY

13.3.2017 15:35
SKANKY

XXX.XXX.202.224

ZDRAVIM,
CHcela by som sa opytat ci mal niekto podobnu situaciu a ci mi viete poradit o co ide. Moj maly 7 rocny yorkshire terier mal prvy krat pohlavny stik zo sukou. pred 2 dnami urobili to asi 5 - 6 krat behom 3-4 hodin potom sa uz nevedel trafit od vycerpania ale stale na nu skakal.
Vcera sme boli u fenky znovu a moj psik bol taky nadrzany ze mu bolo jedno ci sa trafil alebo nie ci suka do nohy alebo pod nu no proste daval ho vsade, po hodinke zacal krvacat z penisu, nikdy predtym sa to nestalo ani den pretym ako mali styk, myslim si ze krvacanie zacalo pretoze sa netrafil a poskrabal si ho o svoje nechty na prednych labkach ako drzal fenku. Jeho prenis je treaz na spicke trosku cerveny. ale nekrvaca. vcera ako som to zbadala bola som ho umyt a krvacanie hned prestalo. viete mi povedat ci je to normalne ze sa nieco take stane ? a taktiez ma zaujima ci psik teraz moze mat znovu styk z fenkou kedze sa hara a chceli by sme steniatka ale nevieme co robit .
dakujem za vsetky rady.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.3.2017 15:53

SKANKY napsal(a):
ZDRAVIM,
CHcela by som sa opytat ci mal niekto podobnu situaciu a ci mi viete poradit o co ide. Moj maly 7 rocny yorkshire terier mal prvy krat pohlavny stik zo sukou. pred 2 dnami urobili to asi 5 - 6 krat behom 3-4 hodin potom sa uz nevedel trafit od vycerpania ale stale na nu skakal.
Vcera sme boli u fenky znovu a moj psik bol taky nadrzany ze mu bolo jedno ci sa trafil alebo nie ci suka do nohy alebo pod nu no proste daval ho vsade, po hodinke zacal krvacat z penisu, nikdy predtym sa to nestalo ani den pretym ako mali styk, myslim si ze krvacanie zacalo pretoze sa netrafil a poskrabal si ho o svoje nechty na prednych labkach ako drzal fenku. Jeho prenis je treaz na spicke trosku cerveny. ale nekrvaca. vcera ako som to zbadala bola som ho umyt a krvacanie hned prestalo. viete mi povedat ci je to normalne ze sa nieco take stane ? a taktiez ma zaujima ci psik teraz moze mat znovu styk z fenkou kedze sa hara a chceli by sme steniatka ale nevieme co robit .
dakujem za vsetky rady.

Asi nedokážu odpovědět slušně, sorry.

13.3.2017 15:58
katkaa1

XXX.XXX.43.146

SKANKY napsal(a):
ZDRAVIM,
dakujem za vsetky rady.

Vy necháte psa nakrývať tak, že padne od vyčerpania? ty vole.. ľuďom ako ste vy by psa ani nemali dať
A nie, nemôže nakrývať pokiaľ si zranil penis, nech si nájdu na fenu iného bezpapieraka tam je to aj tak jedno či ju obskočil jeden alebo niekoľko iných psov

SKANKY

13.3.2017 16:02
SKANKY

XXX.XXX.202.224

BOZE VY NEVIETE CITAT ? NEPADOL OD VYCERPANIA ! PRESTANTE MI TU KOMENTOVAT HLUPOSTI A SKUSTE RIESIT MOJU PROBLEMATIKU PSIK SA PRED DVOMA DNAMI UNAVIL A PO TOM SKAKAL NA FENKU UZ LEN TAK AKOBY SA Z NOU CHCEL HRAT !

13.3.2017 16:05

SKANKY napsal(a):
BOZE VY NEVIETE CITAT ? NEPADOL OD VYCERPANIA ! PRESTANTE MI TU KOMENTOVAT HLUPOSTI A SKUSTE RIESIT MOJU PROBLEMATIKU PSIK SA PRED DVOMA DNAMI UNAVIL A PO TOM SKAKAL NA FENKU UZ LEN TAK AKOBY SA Z NOU CHCEL HRAT !

Vaše problematika je, že vám ten pes nepatří do ruky. Bohužel ve vašem případě je vaše existence spíš problémem zeměkoule, vám to samozřejmě nepřijde.

SKANKY

13.3.2017 16:14
SKANKY

XXX.XXX.202.224

MOJ PSIK SA MA PRI MNE AKO PRASA V ZITE A MILUJEM HO Z CELEHO SRDCA TAK MI TU PRESTAN PISAT CHUJOVINY. MOJA OTAZKA OHLADOM NASHO PROBLEMU ZNELA CI SA MOZE STAT CI SI PES MOZE SAM UBLIZIT PRI STYKU TAK SA LASKOVO VENUJ TEME A NIE CHUJOVINAM !

13.3.2017 16:17
scylla

XXX.XXX.150.32

SKANKY napsal(a):
MOJ PSIK SA MA PRI MNE AKO PRASA V ZITE A MILUJEM HO Z CELEHO SRDCA TAK MI TU PRESTAN PISAT CHUJOVINY. MOJA OTAZKA OHLADOM NASHO PROBLEMU ZNELA CI SA MOZE STAT CI SI PES MOZE SAM UBLIZIT PRI STYKU TAK SA LASKOVO VENUJ TEME A NIE CHUJOVINAM !

Určitě je uchovněný, zdravotně vyšetřený, před krytím prošel zdravotními testy. Poradce chovu vám neporadí? Určitě se jedná o papírový vrh, že?

13.3.2017 16:18

SKANKY napsal(a):

Tak ho nemnož, ju? Už vůbec ho nemnož, když už si mu svým naprosto špatným chováním způsobil zranění penisu.

Ty chujovino. Radši už nic nebudu psát, nebo budu hodně sprostá.

13.3.2017 16:23
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

SKANKY napsal(a):

Slečno, všichni Vám tu budeme psát asi chujoviny a tak doporučuji obrátit se se svými otázkami jinam. Nejlépe tam, kde pochopí tu nutnost nakrývání fenky znova a znova, i kdyby mu měl ten pinďour upadnout.

Myslíte si, že když budete útočit a psát velkými písmeny (asi aby se zdůraznila ta arogance), tak se dozvíte něco jiného než to, že jste nechala, aby si Váš pes ve Vaší přítomnosti ublížil kvůli Vaší nutnosti množit psy?

SKANKY

13.3.2017 16:25
SKANKY

XXX.XXX.202.224

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak ho nemnož, ju? Už vůbec ho nemnož, když už si mu svým naprosto špatným chováním způsobil zranění penisu.

Ty chujovino. Radši už nic nebudu psát, nebo budu hodně sprostá.

7 ROKOV SI PRAJEM MAT JEHO STENIATKA CHCEM SI ICH NECHAT! NEPREDAVAT! AKO TO NORMALNE LUDIA ROBIA. CHCEM MAT JEHO STANIATKA NECH ICH BUDE HOCIKOLKO! SPAMETAJ SA ZENSKA MOJ PSIK SA ZRANIL LEBO PRILIS TUZIL PO FENKE. BOHUZIAL SA TO PRI MALICH PSIKOCH SA TO VSETKO TAZKO DA ODSLEDOVAT. A PREDSA SU PSY LEPSI SPOLOCNICI AKO LUDIA A TY SI TOMU ZIVI PRIKLAD.

13.3.2017 16:30

SKANKY napsal(a):
7 ROKOV SI PRAJEM MAT JEHO STENIATKA CHCEM SI ICH NECHAT! NEPREDAVAT! AKO TO NORMALNE LUDIA ROBIA. CHCEM MAT JEHO STANIATKA NECH ICH BUDE HOCIKOLKO! SPAMETAJ SA ZENSKA MOJ PSIK SA ZRANIL LEBO PRILIS TUZIL PO FENKE. BOHUZIAL SA TO PRI MALICH PSIKOCH SA TO VSETKO TAZKO DA ODSLEDOVAT. A PREDSA SU PSY LEPSI SPOLOCNICI AKO LUDIA A TY SI TOMU ZIVI PRIKLAD.

Ne, ten pes se zranil, protože si obrovská, neskutečná a strašná π a taky takový ten kosočtverec s čárkou.

SKANKY

13.3.2017 16:30
SKANKY

XXX.XXX.202.224

Fiona.Praha napsal(a):
Slečno, všichni Vám tu budeme psát asi chujoviny a tak doporučuji obrátit se se svými otázkami jinam. Nejlépe tam, kde pochopí tu nutnost nakrývání fenky znova a znova, i kdyby mu měl ten pinďour upadnout.

Myslíte si, že když budete útočit a psát velkými písmeny (asi aby se zdůraznila ta arogance), tak se dozvíte něco jiného než to, že jste nechala, aby si Váš pes ve Vaší přítomnosti ublížil kvůli Vaší nutnosti množit psy?

MOJA NUTNOST MNOZIT ? UPRIMNE SI MYSLIM ZE HLAVNE TAKYTO HLUPI LUDIA AKO VY KTORY LEN KRITIZUJU A NEPORADIA NIC DOBRE A ZMYSELNE BY SA MALI PRESTAT MNOZIT! AKO SOM PISALA CHCEM JEHO STENIATKA UZ 7 ROKOV NIE NA PREDAJ ALE NA SPRSTRENIE ZIVOTA A TO ZE SI UBLIZIL MI JE LUTO A CHCEM MU POMOCT AKO SA BUDE DAT ALE TYMITO VASIMI HLUPIMY KOMENTARMI CLOVEK LEN STRACA CAS...

13.3.2017 16:31

Lidi fakt normálně nenechávají psa skákat na fenku dokud nepadne a nesedře si penis do krve. A v tom je tvůj problém, že ten pes má větší penis než ty mozek.

Bože. Jdi si po štěňátku toužit třeba do rekta.

SKANKY

13.3.2017 16:32
SKANKY

XXX.XXX.202.224

Ne, ten pes se zranil, protože si obrovská, neskutečná a strašná π a taky takový ten kosočtverec s čárkou.

TY SI SPROSTA BLONDINKA A TAKYTO LUDIA BY SA MALI PRESTAT MNOZIT ! STALO SA CO SA STALO NAMIESTO RADY AKO POMOCT SA VIETE LEN NAVAZAT DO LUDI... HANBA VAM.

SKANKY napsal(a):
MOJA NUTNOST MNOZIT ? UPRIMNE SI MYSLIM ZE HLAVNE TAKYTO HLUPI LUDIA AKO VY KTORY LEN KRITIZUJU A NEPORADIA NIC DOBRE A ZMYSELNE BY SA MALI PRESTAT MNOZIT! AKO SOM PISALA CHCEM JEHO STENIATKA UZ 7 ROKOV NIE NA PREDAJ ALE NA SPRSTRENIE ZIVOTA A TO ZE SI UBLIZIL MI JE LUTO A CHCEM MU POMOCT AKO SA BUDE DAT ALE TYMITO VASIMI HLUPIMY KOMENTARMI CLOVEK LEN STRACA CAS...

Hloupý je tady někdo úplně jiný. Když se podíváš do zrcadla, tak tam zrovna jednoho obrovskýho a nevzdělanýho hlupáka uvidíš.

Tomu svýmu psovi pomůžeš nejvíc tím, že zapomeneš na nějaký další pokusy o množení. Prostě tak. Penis se zahojí jen a pouze pohlavní abstinencí.

scylla

XXX.XXX.150.32

SKANKY napsal(a):

A štěňátka se mezi sebou namnoží, to bude smečka... Proč se neobrátíte na veterinu, když má pes zdravotní problém? Chcete ušetřit?

13.3.2017 16:33

SKANKY napsal(a):
TY SI SPROSTA BLONDINKA A TAKYTO LUDIA BY SA MALI PRESTAT MNOZIT ! STALO SA CO SA STALO NAMIESTO RADY AKO POMOCT SA VIETE LEN NAVAZAT DO LUDI... HANBA VAM.

Radši budu sprostá než úplně, ale úplně vypatlaná π.

13.3.2017 16:35

SKANKY napsal(a):

Evidentně nevíte, jak správně asistovat u krytí, rozhodně ne tak, že psy vypustíte a 3-4hod se o ně nezajímáte

SKANKY

13.3.2017 16:35
SKANKY

XXX.XXX.202.224

scylla napsal(a):
A štěňátka se mezi sebou namnoží, to bude smečka... Proč se neobrátíte na veterinu, když má pes zdravotní problém? Chcete ušetřit?

ACH TY HLUPANA PRECO SA NEOBRATIM NA VETERINU LEBO ZIJEM V UK V ANGLICKU A TU SU VETERINARI SPROSTESI NEZ KTOKOLVEK Z VAS, PRETO SOM HLADALA RADU TU ALE VIDIM ZE TO NEMALO ZMYSEL !

SKANKY

13.3.2017 16:36
SKANKY

XXX.XXX.202.224

Evidentně nevíte, jak správně asistovat u krytí, rozhodně ne tak, že psy vypustíte a 3-4hod se o ně nezajímáte

CELY CAS SME BOLI PRI NICH RAZ SA HRALI RAZ ROBILI TO NA CO MALI CHUT TO ZE BOLI SOMU 3-4 HODINY NEZNAMENA ZE JEBALI 3-4 HODINY BOZE CHYTATE SA BLBOSTI KTORE VOBEC NEPOMOZU PROBLEMATIKE.

13.3.2017 16:37

SKANKY napsal(a):
ACH TY HLUPANA PRECO SA NEOBRATIM NA VETERINU LEBO ZIJEM V UK V ANGLICKU A TU SU VETERINARI SPROSTESI NEZ KTOKOLVEK Z VAS, PRETO SOM HLADALA RADU TU ALE VIDIM ZE TO NEMALO ZMYSEL !

Takže množit jo, ale veterina ne, jo?

A co budeš dělat, ty náno, když třeba bude potřeba císařský řez? U jorkšírů to není nic tak neobvyklého...

13.3.2017 16:38
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

SKANKY napsal(a):

Malá slečno, přestaň tu urážet ostatní a vztekat se. Urážkami se žádné smysluplné rady nedočkáš. Prostě si je nevydupeš a nevydupeš.
To bude fajn, až pejskové budou příliš toužit po sestrách a potom budou synové toužit po matkách a sestrách a tetách...to bude krása, takových štěňátek, jupíííííííííííííííí.
Kolik ti je, že tohle nedomyslíš a píšeš takové blbosti, že si je všechny necháš?

13.3.2017 16:38

SKANKY napsal(a):
CELY CAS SME BOLI PRI NICH RAZ SA HRALI RAZ ROBILI TO NA CO MALI CHUT TO ZE BOLI SOMU 3-4 HODINY NEZNAMENA ZE JEBALI 3-4 HODINY BOZE CHYTATE SA BLBOSTI KTORE VOBEC NEPOMOZU PROBLEMATIKE.

Hele tomu psovi neporanili penis mimozemšťané, ale VÁŠ NAPROSTO NESPRÁVNÝ přístup k věci. K čemu patří i to, že necháte psy, aby si několik hodin dělali na co mají chuť.

SKANKY

13.3.2017 16:39
SKANKY

XXX.XXX.202.224

A co budeš dělat, ty náno, když třeba bude potřeba císařský řez? U jorkšírů to není nic tak neobvyklého...

V STREDU SA NAM VRACIA VETERINARKA Z POLSKA ALE DO STREDY SOM CHCELA VEDIET AKO MOZEM MALEMU POMOCT. BOZE TEN SVET JE SKAZENY DEBILNYMI LUDMI NAMIESTO POMOCI LEN PODRYPOVAT BUDU. HANBA VAM.

13.3.2017 16:40

Hele tomu psovi neporanili penis mimozemšťané, ale VÁŠ NAPROSTO NESPRÁVNÝ přístup k věci. K čemu patří i to, že necháte psy, aby si několik hodin dělali na co mají chuť.

Přesně tak.

SKANKY

13.3.2017 16:41
SKANKY

XXX.XXX.202.224

ANO NECHALA SOM ICH ROBIT NA CO MALI CHUT HODINU SA HRALI Z HRACKAMI MINUTU BOLI NA SEBE ATD ALE TO NEMA NIC POLOCNE Z TYM CO SA STALO VCERA. AK SI CITALA MOJ KOMENTAR ZNELO TAM ZE SA TO STALO VCERA ZE VCERA KED BOL Z FENKOU HODINU SA PORANIL! VY STE DEBILNY LUDIA!

13.3.2017 16:42

SKANKY napsal(a):
V STREDU SA NAM VRACIA VETERINARKA Z POLSKA ALE DO STREDY SOM CHCELA VEDIET AKO MOZEM MALEMU POMOCT. BOZE TEN SVET JE SKAZENY DEBILNYMI LUDMI NAMIESTO POMOCI LEN PODRYPOVAT BUDU. HANBA VAM.

Ano, svět je zkažený a jeden debi1 tady píše capslockem.

Je to jako v tom vtipu: Když umřeš, tak nevíš, že jsi mrtvý, ale pro ostatní je to těžké… To samé platí, když jsi debi1.

SKANKY

13.3.2017 16:43
SKANKY

XXX.XXX.202.224

Přesně tak.

VY STE TU VSETCI ZAVYSTLIVI BLAZNI ! NAMIESTO POMOCI OSOCOVANIE ! NACO TO VOBEC KOMENTUJES?

13.3.2017 16:43
scylla

XXX.XXX.150.32

SKANKY napsal(a):

U vás je jedno takové pořekadlo - není nad broskev (laskavě nahraďte pejorativním výrazem) když se vyvede a vy jste se podařila opravdu.

13.3.2017 16:44
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Je to jako v tom vtipu: Když umřeš, tak nevíš, že jsi mrtvý, ale pro ostatní je to těžké… To samé platí, když jsi debi1.

To nepochopí

SKANKY

13.3.2017 16:44
SKANKY

XXX.XXX.202.224

PREKAZA TI ZE PISEM CAPS LOCKEM ? JEBE TI UZ NA CISTO VENUJ SA TEJTO TEME A DAJ NORMALNU UPRIMNU RADU NIE PODJEBOVANIE AKO TO TU ROBITE VSETCI HLUPACI!

13.3.2017 16:45
scylla

XXX.XXX.150.32

SKANKY napsal(a):
VY STE TU VSETCI ZAVYSTLIVI BLAZNI ! NAMIESTO POMOCI OSOCOVANIE ! NACO TO VOBEC KOMENTUJES?

Co vám máme závidět, rozepište se podrobně. Já zatím četla jen:
- aroganci
- hloupost
- množáctví
- totální neznalost o psech
- někoho, kdo si myslí, že na dálku někdo zjistí, co je jeho psovi a nejde s ním na veterinu.

Tedy nic, o co by kdokoli stál. Tak napište seznam.

Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

SKANKY napsal(a):

Co závidíme?
Psaný projev nebo psa s odřeným pinďourem?

SKANKY

SKANKY

XXX.XXX.202.224

Fiona.Praha napsal(a):
To nepochopí

TO LEN CESI MOZU BYT TAKY HLUPACI !

SKANKY napsal(a):
ANO NECHALA SOM ICH ROBIT NA CO MALI CHUT HODINU SA HRALI Z HRACKAMI MINUTU BOLI NA SEBE ATD ALE TO NEMA NIC POLOCNE Z TYM CO SA STALO VCERA. AK SI CITALA MOJ KOMENTAR ZNELO TAM ZE SA TO STALO VCERA ZE VCERA KED BOL Z FENKOU HODINU SA PORANIL! VY STE DEBILNY LUDIA!

Ano, poranil se, protože jste ho hodinu nechali naskakovat na fenu, aniž by došlo ke spojení. Tak se to prostě nedělá, ale lidem vaší úrovně inteligence se to očividně blbě vysvětluje.

A teď vám nezbývá nic jinýho než od dalších pokusů ustoupit a nechat psa zahojit se. Prostě máte smůlu. Můžete z toho klidně defekovat, jestli se vám to nelíbí.

13.3.2017 16:46

SKANKY napsal(a):

Já opravdu nemám Vám co závidět, natož poraněného psa.
Psa nechte odpočívat, ránu můžete dezinfikovat.

13.3.2017 16:47
scylla

XXX.XXX.150.32

Ona má psa, snad naštěstí ti, co mají tu fenku, k ní budou ohleduplnější, i když to jsou asi taky exoti, když tohle dovolili.

13.3.2017 16:48
scylla

XXX.XXX.150.32

SKANKY napsal(a):

Tak nejen blbost, ještě xenofobie, to jsem zvědavá, co bude dál.

13.3.2017 16:48

scylla napsal(a):
Ona má psa, snad naštěstí ti, co mají tu fenku, k ní budou ohleduplnější, i když to jsou asi taky exoti, když tohle dovolili.

Se obávám že ne. K takovému zacházení se psem musí být vždycky dva. Pokud majiteli feny připadá takový způsob krytí v pořádku, tak je to stejný případ jako zadavatelka. Jen doufejme, že té feně není taky sedm a není to prvorodička nebo tak.

SKANKY

13.3.2017 16:49
SKANKY

XXX.XXX.202.224

Já opravdu nemám Vám co závidět, natož poraněného psa.
Psa nechte odpočívat, ránu můžete dezinfikovat.

OOO NEVERIM ZE SA TU NASIEL ASPON JEDEN CLOVEK CO MA AKO TAK OCHOTU POMOCT. DAKUJEM.

ako

13.3.2017 16:49
ako

XXX.XXX.47.70

SKANKY napsal(a):

Když jsou češi tak hloupí proč lezeš na českou diskuzi?

13.3.2017 16:50

SKANKY napsal(a):
OOO NEVERIM ZE SA TU NASIEL ASPON JEDEN CLOVEK CO MA AKO TAK OCHOTU POMOCT. DAKUJEM.

Chápete ovšem, co znamená to "odpočívat"? To znamená, že žádný další krytí na tohle hárání nebude.

SKANKY

13.3.2017 16:51
SKANKY

XXX.XXX.202.224

Se obávám že ne. K takovému zacházení se psem musí být vždycky dva. Pokud majiteli feny připadá takový způsob krytí v pořádku, tak je to stejný případ jako zadavatelka. Jen doufejme, že té feně není taky sedm a není to prvorodička nebo tak.

VAM JEBE LUDIA ? A PREDSTAV SI ZE FENKA JE TIEZ STARSIA A VETERINAR ODPORUCIL KRYT ICH OBOCH TERAZ TY HLUPANA, NEVYZNAS SA A PISES HLUPOSTI.

Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

SKANKY napsal(a):

To jsi nevěděla při zakládání diskuse na české diskusi?
Nebo jsi snad nevěděla, že ifauna.CZ je pro ty hlupáky z ČR?

SKANKY

SKANKY

XXX.XXX.202.224

ako napsal(a):
Když jsou češi tak hloupí proč lezeš na českou diskuzi?

UZ SOM SI VEDOMA TOHO ZE TO BOLA CHYBA !

13.3.2017 16:52

SKANKY napsal(a):
VAM JEBE LUDIA ? A PREDSTAV SI ZE FENKA JE TIEZ STARSIA A VETERINAR ODPORUCIL KRYT ICH OBOCH TERAZ TY HLUPANA, NEVYZNAS SA A PISES HLUPOSTI.

Taky sedm? Prvorodička?

No tak to si odkládej do prasátka na ten císař.

13.3.2017 16:53
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

SKANKY napsal(a):

A to jsi nevěděla, že máš ránu vydezinfikovat a nechat zahojit?
No ty jsi yntelykend. Proboha kolik ti je let?

Neregistrovaný uživatel

13.3.2017 16:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.151

SKANKY napsal(a):
ZDRAVIM,
dakujem za vsetky rady.

Chudák Pes... rač vám ať teče krev u sexu, pak aspoň poznáte co pes prožívá ! týrání Psa...

SKANKY

13.3.2017 16:55
SKANKY

XXX.XXX.202.224

Taky sedm? Prvorodička?

No tak to si odkládej do prasátka na ten císař.

TY SI ODKLADAJ DO PRASIATKA NA KUS ROZUMU, NIE NEMA SEDEM.

13.3.2017 16:56
scylla

XXX.XXX.150.32

SKANKY napsal(a):

Takže bezpapírová starší fena a bezpapírový pes, jsem zvědavá, jestli vaši miláčci, hlavně ta fenka, přežijí vaše zacházení.

SKANKY

13.3.2017 16:58
SKANKY

XXX.XXX.202.224

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Chudák Pes... rač vám ať teče krev u sexu, pak aspoň poznáte co pes prožívá ! týrání Psa...

KEBY PES ASPON ZAKNUCAL ALEBO UROBIL NIECO AKOBY NAM TO DAL VEDIET ON SA PROSTE ZASKRABOL PRAVDEPODOBNE O NECHT ZACALA MU TROSICKU TIECT KRV A V TEJ CHVILI SOM HO HNED SLA UMYT A UZ K FENKE NEPUSTALA. KRVI NEBOLO VELA MALA RANKA ALE JE A NECHCEM ABY TRPEL.

SKANKY

13.3.2017 16:59
SKANKY

XXX.XXX.202.224

scylla napsal(a):
Takže bezpapírová starší fena a bezpapírový pes, jsem zvědavá, jestli vaši miláčci, hlavně ta fenka, přežijí vaše zacházení.

MOJ PES MA PAPIERE AK TI IDE O TO TY HLUPANA ALE PAPIERE NIC NEZNAMENAJU A ABSOLUTNE NEMENIA MOJ PRISTUP A LASKU K NEMU!

SKANKY

13.3.2017 17:00
SKANKY

XXX.XXX.202.224

Fiona.Praha napsal(a):
A to jsi nevěděla, že máš ránu vydezinfikovat a nechat zahojit?
No ty jsi yntelykend. Proboha kolik ti je let?

RANU SOM VYDEZINFIKOVALA A NECHAVAM NAHOJIT CHCEL SOM VEDIET CI PRENHO MOZEM UROBIT ESTE NIECO VIAC.

13.3.2017 17:01

SKANKY napsal(a):
RANU SOM VYDEZINFIKOVALA A NECHAVAM NAHOJIT CHCEL SOM VEDIET CI PRENHO MOZEM UROBIT ESTE NIECO VIAC.

Nechat ostříhat drápy na krátko.

13.3.2017 17:02
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

SKANKY napsal(a):
MOJ PES MA PAPIERE AK TI IDE O TO TY HLUPANA ALE PAPIERE NIC NEZNAMENAJU A ABSOLUTNE NEMENIA MOJ PRISTUP A LASKU K NEMU!

Tvoje papíry taky nemění přístup a lásku psa k tobě?

SKANKY

13.3.2017 17:02
SKANKY

XXX.XXX.202.224

Nechat ostříhat drápy na krátko.

VED SU KRATKE ALE OSTRE

Neregistrovaný uživatel

13.3.2017 17:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.151

SKANKY napsal(a):

Darovat ho do dobrých rukou ! jinak www. Psychiatr radí sk Cip...

13.3.2017 17:03

SKANKY napsal(a):
VED SU KRATKE ALE OSTRE

Tak zapilovat, hoďte fotku, jestli můžete.

SKANKY

13.3.2017 17:04
SKANKY

XXX.XXX.202.224

Fiona.Praha napsal(a):
Tvoje papíry taky nemění přístup a lásku psa k tobě?

MOJ PES MA MILUJE A NEDOKAZE VYDRZAT ANI CHILKU BEZOMNA, PRETO SO MNOU CHODI ESTE AJ DO PRACE !

SKANKY

13.3.2017 17:08
SKANKY

XXX.XXX.202.224

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Darovat ho do dobrých rukou ! jinak www. Psychiatr radí sk Cip...

TEBA TRBA DAROVAT DO LEPSI RUK !

13.3.2017 17:09
balisek

XXX.XXX.131.211

SKANKY napsal(a):

Vážená slečna či pani, ako rodená Slovenka so slovenskou štátnou príslušnosťou prehlasujem, že ste skutočne arogantná, hlúpa a vulgárna osoba bez základných znalostí o chove psov.

SKANKY

13.3.2017 17:10
SKANKY

XXX.XXX.202.224

Tak zapilovat, hoďte fotku, jestli můžete.

NEVIEM CI TO BUDE VIDNO.

SKANKY

13.3.2017 17:12
SKANKY

XXX.XXX.202.224

balisek napsal(a):
Vážená slečna či pani, ako rodená Slovenka so slovenskou štátnou príslušnosťou prehlasujem, že ste skutočne arogantná, hlúpa a vulgárna osoba bez základných znalostí o chove psov.

UVEDOM SI ZE NIKTO UCENY Z NEBA NESPADOL A NAMIESTO TYCHTO HLUPICH A BODLICH PODPICHOVACSKYCH KOMENTAROV SA TU NENASIEL ANI JEDEN CLOVEK KTORY SA SNAZIL HNED POMOCT.

13.3.2017 17:15

SKANKY napsal(a):
NEVIEM CI TO BUDE VIDNO.

Chtělo by to trochu zkrátit, takováhle délka je ideální a pes si nijak neublíží.

SKANKY

13.3.2017 17:20
SKANKY

XXX.XXX.202.224

Chtělo by to trochu zkrátit, takováhle délka je ideální a pes si nijak neublíží.

DAKUJEM ZA RADU, NAPOSLEDY MU STRIHALA NECHTY VETERINARKA ALE OBVYKLE TO ROBIM JA. NEVIETE MI POVEDAT AKO CASTO MU MOZEM STRIHAT NECHTY ?

13.3.2017 17:23

SKANKY napsal(a):
DAKUJEM ZA RADU, NAPOSLEDY MU STRIHALA NECHTY VETERINARKA ALE OBVYKLE TO ROBIM JA. NEVIETE MI POVEDAT AKO CASTO MU MOZEM STRIHAT NECHTY ?

Můžete jednkrát za 14dní, tak aby se nedotýkaly země a pes neklapal, když jde.

SKANKY

13.3.2017 17:30
SKANKY

XXX.XXX.202.224

Můžete jednkrát za 14dní, tak aby se nedotýkaly země a pes neklapal, když jde.

NO JA MU STRIHAM NECHTY KAZDY 3 TYDEN TAKZE MYSLIM ZE JE TO FAJN BUDUCI TYZDEN BUDEME ZNOVU.

13.3.2017 17:34

SKANKY napsal(a):
NO JA MU STRIHAM NECHTY KAZDY 3 TYDEN TAKZE MYSLIM ZE JE TO FAJN BUDUCI TYZDEN BUDEME ZNOVU.

OK, stříhejte ze všech stran a potom zapilujte.

SKANKY

13.3.2017 17:38
SKANKY

XXX.XXX.202.224

OK, stříhejte ze všech stran a potom zapilujte.

ESTE RAZ DAKUJEME ZA RADU A TEDA AK MI ESTE MOZETE PORADIT Z TYM PORANENIM PENISU ? VYDEZINFIKOVALA SOM HO UMYLA A TERAZ MA NA SPICKE TROSKU CERVENE TREBA TO TEDA LEN NECHAT ZAHOJIT? MY SME SA VCERA OBJEDNALI KU VETERINARKE ALE ONA JE TERAZ NA DOVOLENKE TAKZE MUSIME POCKAT DO STREDY RANA...

13.3.2017 17:41

SKANKY napsal(a):
ESTE RAZ DAKUJEME ZA RADU A TEDA AK MI ESTE MOZETE PORADIT Z TYM PORANENIM PENISU ? VYDEZINFIKOVALA SOM HO UMYLA A TERAZ MA NA SPICKE TROSKU CERVENE TREBA TO TEDA LEN NECHAT ZAHOJIT? MY SME SA VCERA OBJEDNALI KU VETERINARKE ALE ONA JE TERAZ NA DOVOLENKE TAKZE MUSIME POCKAT DO STREDY RANA...

Je to holt rána, ta musí zažít, dezinfikujte na večer po venčení a žádnou námahu.

SKANKY

13.3.2017 17:53
SKANKY

XXX.XXX.202.224

Je to holt rána, ta musí zažít, dezinfikujte na večer po venčení a žádnou námahu.

DOBRE TEDA VDAKA A KED SA ESTE MOZEM OPYTAT CIM DEZINFIKUJETE ? JA MAM NEAKY ANGLICKY DEZINFEKCNI PROSTRIEDOK CO SME SI KUPILI NA VETERINE. JE AJ NEAKY DOMACI DEZINFEKCNY PROSTRIEDOK ? JA TU TYM ANGLICKYM NEVERIM.

13.3.2017 17:59

SKANKY napsal(a):
DOBRE TEDA VDAKA A KED SA ESTE MOZEM OPYTAT CIM DEZINFIKUJETE ? JA MAM NEAKY ANGLICKY DEZINFEKCNI PROSTRIEDOK CO SME SI KUPILI NA VETERINE. JE AJ NEAKY DOMACI DEZINFEKCNY PROSTRIEDOK ? JA TU TYM ANGLICKYM NEVERIM.

Použít můžete bylinku řepík lékařský. Tady máte pár info https://www.cajovydychanek.cz/clanek-repik-lekarsky-pouziti-a-lecive-ucinky.html.

SKANKY

13.3.2017 18:04
SKANKY

XXX.XXX.202.224

Použít můžete bylinku řepík lékařský. Tady máte pár info https://www.cajovydychanek.cz/clanek-repik-lekarsky-pouziti-a-lecive-ucinky.html.

TO BY BOLO NAJLEPSIE ALE TO TU TAZKO ZOHNAT

13.3.2017 18:08

SKANKY napsal(a):

Proč? Dejte agrimony (agrimonia eupatoria) a vyjede vám toho spousta.

13.3.2017 18:10

SKANKY napsal(a):

Tak Betadine mast nebo roztok.

SKANKY

13.3.2017 18:11
SKANKY

XXX.XXX.202.224

Proč? Dejte agrimony (agrimonia eupatoria) a vyjede vám toho spousta.

JA VIEM ALE NECHCEM TO KUPOVAT CEZ INTRENET A CAKAT, NAJLEPSIE Z OBCHODU A V OBCHODE JE DOST PROBLEM TO NAJST

13.3.2017 18:23
Arni

XXX.XXX.111.238

Jak se říká, to zahojí heřmánek.

13.3.2017 18:25

Arni napsal(a):
Jak se říká, to zahojí heřmánek.

Ne vždy, řepík je silnější

13.3.2017 18:27
Arni

XXX.XXX.111.238

Ne vždy, řepík je silnější

Jasně, myslel jsem bylinky.

13.3.2017 18:27
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

Hlavne zadna alkoholova dezinfekce, to by taky mohl zesilet bolesti!

SKANKY

13.3.2017 18:32
SKANKY

XXX.XXX.202.224

Lexaurin napsal(a):
Hlavne zadna alkoholova dezinfekce, to by taky mohl zesilet bolesti!

TO MI JE JASNE ANI MA TO NENAPADLO.

13.3.2017 18:32

Arni napsal(a):
Jasně, myslel jsem bylinky.

Aaaa, tak to pak jo, pardon smajlík

13.3.2017 18:35
Arni

XXX.XXX.111.238

Aaaa, tak to pak jo, pardon smajlík

Tak heřmánek má doma snad každý a myslím že tím nic nepokazí.

13.3.2017 18:44
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

Arni napsal(a):
Tak heřmánek má doma snad každý a myslím že tím nic nepokazí.

Hermanek vysusuje . Ja bych to nehrotila- oplach mydlem, vodou a hlavne KLID.

13.3.2017 18:47
Arni

XXX.XXX.111.238

Lexaurin napsal(a):
Hermanek vysusuje . Ja bych to nehrotila- oplach mydlem, vodou a hlavne KLID.

Jj s tím vysoušením máte asi pravdu.

13.3.2017 18:59
koně

XXX.XXX.205.252

SKANKY napsal(a):
JA VIEM ALE NECHCEM TO KUPOVAT CEZ INTRENET A CAKAT, NAJLEPSIE Z OBCHODU A V OBCHODE JE DOST PROBLEM TO NAJST

V Anglii nemají lékárny?Poptat se tam?
Řepík hojí a dezinfikuje, heřmánek jsme dávali u ran nakonec, protože je zavíral a to nebylo žádoucí.
Ve vašem případě je to asi jedno

Přidejte reakci

Přidat smajlík