Mame doma 3.den fenku staforda (9. let) po operaci uzavreneho zanetu delohy a castecneho zanetu pobrisnice. Lezela 3.dny na klinice, je celkem dobra, ale protoze brala dlouhodobe Medrol na alergie, tak se hure hoji...krev nema jeste taky uplne v poradku ( diky tem kortikoidum hur reaguje na lecbu).
Prijezdem domu se o 100 % zmenil fencin stav k lepsimu, ozila a hlavne ma velkou chut jidlu (v nemocnici stavkovala)...
Dostava pooperacni konzervu se svyma granulkama, varime ji domaci kuratko s ryzi a tak se ptam, CIM JI JESTE PRILEPSIT...v tele jeste stale probiha zanet a ma trochu otekle klouby. Dle lekare by to uz mela zvladnout..
petája
napsal(a):
Mame doma 3.den fenku staforda (9. let) po operaci uzavreneho zanetu delohy a castecneho zanetu pobrisnice. Lezela 3.dny na klinice, je celkem dobra, ale protoze brala dlouhodobe Medrol na alergie, tak se hure hoji...krev nema jeste taky uplne v poradku ( diky tem kortikoidum hur reaguje na lecbu).
Prijezdem domu se o 100 % zmenil fencin stav k lepsimu, ozila a hlavne ma velkou chut jidlu (v nemocnici stavkovala)...
Dostava pooperacni konzervu se svyma granulkama, varime ji domaci kuratko s ryzi a tak se ptam, CIM JI JESTE PRILEPSIT...v tele jeste stale probiha zanet a ma trochu otekle klouby. Dle lekare by to uz mela zvladnout..
Zkuste opatrně vařené tmavé maso nebo kousek vařených jater, opravdu jen kousek, aby neměla průjem nebo jí nebylo špatně, jestli na to není zvyklá. Klid, teplo, žádný límec - hlídat, dostatek tekutin, pokud by se vám zdálo, že pije málo, tak vývar bez tuku.
Sarah01

XXX.XXX.11.195
Naše fenka zlatého retrívra měla to samé cca v 10ti letech a nic zvláštního jsme jí nedávali, vše se krásně zhojilo, ani ta jizva není vidět. Jen na klouby jí už přidáváme Aptoflex.
Tak dneska zase zlepseni, porad by jedla, tak jsme ji jidlo rozdelili na vice mensich davek...Satelit na hlave ma, protoze je to hrozna lumpice a uz v nemocnici si vykousala kanylu, ale ten celkem dobre snasi...
Hodne ji pomaha jeji psi kamoska, ktera na ni sice porad dorazi, ale maji se rady (na fotce obe na pelisku).
Zmena prostredi dela hrozne moc, v nemocnici nechtela jist, chodit se vencit a ani pomalu chodit...dneska uz probehl i prvni, kakanec" a vse OK.
Dekuji vsem za rady a prani (i na SZ)
petája
napsal(a):
Libové mleté hovězí s vajíčkem, vařenou mrkví a rýží, vývary s mixovanou zeleninou a rýží nebo těstovinami, tvaroh s medem - skvělé pro rekonvalescenty. Hodně hlazení, masírování (samozřejmě mimo oblast rány), pelech v teple.