Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.3.2017 19:50
lu80

XXX.XXX.48.206

Ahoj. Štěndo nám pomalu odrůstá ze štěněcího obojku - na plast. sponu. Navíc nám právě tu sponu už dvakrát v nestřeženým okamžiku rozkouslo (nojo, nemám oči všude, no). Líbil by se mi (a snad i jí) nějaký podšitý...nejspíš kožený a hlavně širší, aby se nezařezával. Máte nějaký tip kam na něj? Obešla jsem pět krámů...všude mají barevný, svítící, stahovací, řetízkový, s hrotama a podobný blbosti. Já bych raději jednoduchej a pohodlnej.35-45cm.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.3.2017 19:57

kely88

15.3.2017 19:57
kely88

XXX.XXX.166.175

lu80 napsal(a):
Ahoj. Štěndo nám pomalu odrůstá ze štěněcího obojku - na plast. sponu. Navíc nám právě tu sponu už dvakrát v nestřeženým okamžiku rozkouslo (nojo, nemám oči všude, no). Líbil by se mi (a snad i jí) nějaký podšitý...nejspíš kožený a hlavně širší, aby se nezařezával. Máte nějaký tip kam na něj? Obešla jsem pět krámů...všude mají barevný, svítící, stahovací, řetízkový, s hrotama a podobný blbosti. Já bych raději jednoduchej a pohodlnej.35-45cm.

Skuste sa pozreť:

https://www.spokojenypes.cz/obojky-pro-psy/p3/?par=typ-obojku|kozeny
http://www.familydogs.cz/3psi/eshop/1-1-VSE-PRO-PEJSKY/255-4-KOZENE-OBOJKY
http://www.martypet.com/kozene-obojky-pro-psy-c14

15.3.2017 20:00

Mám obojek "na kozu", kožený podšitý 4cm široký. Parádní a stál necelé 200 normálně v malém soukromém zverimexu.

15.3.2017 20:10
Chingis

XXX.XXX.91.31

Já teda nakonec nekoupila (a lituji), ale taky v malém soukromém zverimexu (v Táboře u aut. nádraží), pěkné kožené obojky, kvalitní a cena do 200kč (rok a půl zpět).

15.3.2017 20:14
lu80

XXX.XXX.48.206

Chingis napsal(a):
Já teda nakonec nekoupila (a lituji), ale taky v malém soukromém zverimexu (v Táboře u aut. nádraží), pěkné kožené obojky, kvalitní a cena do 200kč (rok a půl zpět).

To mám dost z ruky...

15.3.2017 20:25
Chingis

XXX.XXX.91.31

lu80 napsal(a):
To mám dost z ruky...

Tak někdy na výlet, třeba v létě, sjet si Lužnici

(a nebo holt hledat podobné malé soukromé zverimexy blíže k vám).

15.3.2017 20:38

Mám už šest let kožený obojek vyrobený tady: http://www.hofero.cz/ a naprostá spokojenost. Vyrobí podle požadavků a zaslaných rozměrů (šířka/délka) jakýkoliv obojek si vymyslíte od obyčejného hladkého až po vícebarevné a všelijak zdobené. Také jsem nemohla sehnat v žádném zverimexu slušný kožený obojek v dostatečné šířce a přitom na psa s tenčím krkem (kolie) - a že jsem jich prošla. Jestli není problém v tom, že pořádný kožený obojek vydrží všechno a ještě kolikrát psa přežije, kdežto ten látkový s plastovými sponami, co za chvíli prasknou, bude majitel kupovat snad každý rok nový .

15.3.2017 20:41
lu80

XXX.XXX.48.206

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Mám už šest let kožený obojek vyrobený tady: http://www.hofero.cz/ a naprostá spokojenost. Vyrobí podle požadavků a zaslaných rozměrů (šířka/délka) jakýkoliv obojek si vymyslíte od obyčejného hladkého až po vícebarevné a všelijak zdobené. Také jsem nemohla sehnat v žádném zverimexu slušný kožený obojek v dostatečné šířce a přitom na psa s tenčím krkem (kolie) - a že jsem jich prošla. Jestli není problém v tom, že pořádný kožený obojek vydrží všechno a ještě kolikrát psa přežije, kdežto ten látkový s plastovými sponami, co za chvíli prasknou, bude majitel kupovat snad každý rok nový .

Tak to je přesně co jsem hledala. Díky moc!

16.3.2017 06:33

"kdežto ten látkový s plastovými sponami, co za chvíli prasknou, bude majitel kupovat snad každý rok nový ".
mě ten látkový s plastovou sponou psa přežil (a to ho míval i na obrany), a ten pastevcův taky vypadá už pár let nesmrtelně...

16.3.2017 07:58
Andrýsek3

XXX.XXX.44.13

Nám teda taky vyhovuje látkový s plastovou sponou, teď máme na míru se jménem od 4dox. A už se těším až budu objednávat další v jiném barevném provedení.
Můj pes je vlastně od jara do podzimu každý den ne jednou pořád ve vodě, a kožený (možná to pravá kůže nebyla) se zničil, nebyl ani moc široký, ale myslím, že to nebylo moc příjemné, smrděl, a už se mu začal dělat na krku hotspot (nebo co to bylo)..No když jsem ho vyhodila ulevilo se mi, a psu řekla bych taky, a ty oka na sponu se nám roztahovala.

16.3.2017 11:47
konkon

XXX.XXX.150.103

Zdravim, nemate prosim nekdo zkusenosti s obojkem pres hlavu s dotazenim u krku? Hrozne ted shanim kozenej s brokatem, ale nemuzu ten konkretni najit jako alternativu tak mam teda vybranej sirokej latkovej: http://www.obojky.wbs.cz/Obojky-sire-5-4-cm-.html Jenom nevim, jestli by stal za to...pro rocni huskynu... diky.

16.3.2017 12:56
balisek

XXX.XXX.131.211

konkon napsal(a):
Zdravim, nemate prosim nekdo zkusenosti s obojkem pres hlavu s dotazenim u krku? Hrozne ted shanim kozenej s brokatem, ale nemuzu ten konkretni najit jako alternativu tak mam teda vybranej sirokej latkovej: http://www.obojky.wbs.cz/Obojky-sire-5-4-cm-.html Jenom nevim, jestli by stal za to...pro rocni huskynu... diky.

Polostahováček používám a jsem s ním naprosto spokojená. Mám ho nastavený tak, že i po úplném stažení odpovídá obvodu krku. Pořídila jsem ho zejména kvůli jednoduché manipulaci - nasazování a sundávání bez nutnosti rozepínání spon.

16.3.2017 16:30
konkon

XXX.XXX.150.103

balisek napsal(a):
Polostahováček používám a jsem s ním naprosto spokojená. Mám ho nastavený tak, že i po úplném stažení odpovídá obvodu krku. Pořídila jsem ho zejména kvůli jednoduché manipulaci - nasazování a sundávání bez nutnosti rozepínání spon.

No ja mam prave vybranej nestahovaci, ten se jenom navlika pres hlavu a dotahne posuvnou sponou :D neni to stahovak ani polostahovak, tak by me prave zajimalo, jestli vydrzi a fenka se treba nevyvlikne...ale dekuji, uvidim, snad bude v pohode

16.3.2017 22:44

Dotaz - existuje nejaky obojek - do ktereho by se "dal vlozit i protiklistak"?
...aby zver nemusela v sezone tahat na krku dve veci...
Pokud ne, je nekdo schopen vyrobit?
Rada poridim jak psovi, tak kockam.

17.3.2017 07:41
lu80

XXX.XXX.48.206

Dotaz - existuje nejaky obojek - do ktereho by se "dal vlozit i protiklistak"?
...aby zver nemusela v sezone tahat na krku dve veci...
Pokud ne, je nekdo schopen vyrobit?
Rada poridim jak psovi, tak kockam.

No to by byla bomba...akorát nevím, jestli by ten protiklíšťovej obojek fungoval, kdyby byl schovanej v nějaký látce...Pokud by to prakticky bylo možné, určitě bych sehnala někoho (na fleru) kdo by něco takového ušil...

Accuracy

17.3.2017 08:38
Accuracy

XXX.XXX.1.187

Na široký obojek by stačilo z vnitřní strany přišít pár poutek na patentky a protiklíšťový obojek pod ně zachytit. Jak to bývá v šatech, aby nelezla ramínka podprsenky do výstřihu.
Otázkou je, jestli by to netlačilo.

17.3.2017 10:26
lu80

XXX.XXX.48.206

Accuracy napsal(a):
Na široký obojek by stačilo z vnitřní strany přišít pár poutek na patentky a protiklíšťový obojek pod ně zachytit. Jak to bývá v šatech, aby nelezla ramínka podprsenky do výstřihu.
Otázkou je, jestli by to netlačilo.

To si právě myslím, že tlačilo...i když možná kdyby to bylo z toho sofshellu, co se teď všude propaguje, tak by to tak zlý nebylo. Ale nevim...

17.3.2017 16:46
Chingis

XXX.XXX.91.31

Protiklíšťové obojky nepoužívám, ale nemá ten obojek být na psu pořád? To byste pak nechávali i ten druhý obojek pořád? Nebo protiklíšťák sundavali?

Já bych asi všila zespoda obojku nějakou síťovinu s většími oky a do toho ten protiklíšťák zandala.

17.3.2017 17:25

konkon napsal(a):

Dotahování na krku je otrava a ten brokát jde strašně rychle do háje. Já jsem byla vždycky na větvi z http://www.jawharah.wz.cz/GoldandSilverdesign.html, jenže nejmenší šíře 5,5 cm je moc.

17.3.2017 17:30
Andrýsek3

XXX.XXX.44.13

Dotahování na krku je otrava a ten brokát jde strašně rychle do háje. Já jsem byla vždycky na větvi z http://www.jawharah.wz.cz/GoldandSilverdesign.html, jenže nejmenší šíře 5,5 cm je moc.

To je krásný Teda tomu našemu by asi neslušel , ale nějakým chrťákům, i na tom vašem si to umím představit

17.3.2017 17:35

Andrýsek3 napsal(a):
To je krásný Teda tomu našemu by asi neslušel , ale nějakým chrťákům, i na tom vašem si to umím představit

Njn, kdykoliv to vidím, tak mi bleskne hlavou, že jsem si toho faraona možná neměla rozmýšlet.

17.3.2017 18:32
Andrýsek3

XXX.XXX.44.13

Njn, kdykoliv to vidím, tak mi bleskne hlavou, že jsem si toho faraona možná neměla rozmýšlet.

Ale přece by jste toho svého hormona nevyměnila Nebo faraonku dopořídit.

17.3.2017 18:40

Andrýsek3 napsal(a):
Ale přece by jste toho svého hormona nevyměnila Nebo faraonku dopořídit.

No, posledních pár týdnů, kdy má buď čenich u země a degustuje, nebo je schopen čtvrt hodiny (resp. dokud ho neodtáhnu) sedět na jakémkoliv rohu, odkud má pod kontrolou ulice minimálně ve čtyřech směrech, mě to občas napadne. Tady to hárá snad úplně všechno, z bezpečné dálky na sebe pořváváme 'hárámééé!' a 'jasněéé!' s každým druhým.

17.3.2017 18:47
konkon

XXX.XXX.150.103

Teda ale ty sou fakt nadherny

17.3.2017 18:54
Andrýsek3

XXX.XXX.44.13

No, posledních pár týdnů, kdy má buď čenich u země a degustuje, nebo je schopen čtvrt hodiny (resp. dokud ho neodtáhnu) sedět na jakémkoliv rohu, odkud má pod kontrolou ulice minimálně ve čtyřech směrech, mě to občas napadne. Tady to hárá snad úplně všechno, z bezpečné dálky na sebe pořváváme 'hárámééé!' a 'jasněéé!' s každým druhým.

Máme to stejný, dneska se mi na cestě do parku asi 10x záhadně přilepil čumákem k zemi.
V parku a lese to bylo už lepší, ale asi třikrát se podíval úplně do blba a rozběh, zastavil se v půlce stráně a šel dolů, byl dneska celej nějakej zrychlenej, natož když před námi šla domů prdelka zlaté retrívřice. Už bych se nejraději stěhovala na samotu u lesa.

Přidejte reakci

Přidat smajlík