Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Elki

21.3.2017 14:19
Elki

XXX.XXX.54.33

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte někdo stejnou zkušenost. Pejsek je odmalička hltoun, jakmile jsem položila na zem misku, bylo vyluxováno cokoli do pár vteřin. Posledních 14 dní se sice na jídlo těší, ale jak to položím na zem, čuchne k tomu, kouká a pak se do toho teda pomalu pustí, sní vše, ale už ne tak nadšeně hltavě, jakoby čekal jestli snad nedostane něco lepšího nebo nevím. Je mu čerstvých 8 měsíců, tak nevím jestli to nemůže souviset třeba s nastupující pubertou..? Zuby ho asi nebolí, protože kosti drtí furt stejně..krmím pestře syrovým masem a přílohami..díky za názory a zkušenosti.

21.3.2017 21:03
bhk

XXX.XXX.214.90

Možná překrmujete..
Nepíšete kolikrát denně krmíte ani čím ani kolik mu dáváte..

21.3.2017 21:19
Terven

XXX.XXX.110.147

Elki napsal(a):
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte někdo stejnou zkušenost. Pejsek je odmalička hltoun, jakmile jsem položila na zem misku, bylo vyluxováno cokoli do pár vteřin. Posledních 14 dní se sice na jídlo těší, ale jak to položím na zem, čuchne k tomu, kouká a pak se do toho teda pomalu pustí, sní vše, ale už ne tak nadšeně hltavě, jakoby čekal jestli snad nedostane něco lepšího nebo nevím. Je mu čerstvých 8 měsíců, tak nevím jestli to nemůže souviset třeba s nastupující pubertou..? Zuby ho asi nebolí, protože kosti drtí furt stejně..krmím pestře syrovým masem a přílohami..díky za názory a zkušenosti.

Je to normální...s nástupem puberty se z mnoha štěňat stávají nimrové a nežravci.

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.3.2017 22:09

...nebo ho zaujala háravka v okolí...

Elki

22.3.2017 07:51
Elki

XXX.XXX.45.10

Akorat jsme presli ze 3 porci na 2, takze bych predpokladala ze se na to vrhne..krmim masem, kostmi, ryzi a zeleninou, mnozstvi dle tabulek od Novosadove.

22.3.2017 10:37
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Elki napsal(a):
Akorat jsme presli ze 3 porci na 2, takze bych predpokladala ze se na to vrhne..krmim masem, kostmi, ryzi a zeleninou, mnozstvi dle tabulek od Novosadove.

Mám nimru a to už 9.let, takže vím, jak to člověka trápí, ale časem už jsem trochu otupěla. Krmíme víceméně také BARF, trochu ovařím, aby se maso zatáhnulo, úpně syrové si z misky nevezme, to jen kost pohozenou na trávníku. Momentálně pár týdnů žere způsobem, že mu muž dá misku granulí, které mu totiž chutnají víc, než to maso a až se rozežere, dá mu misku s masem. Jinak u misky s masem leží a nevezme si. Teď už začíná zase vymýšlet, protože všude je nacvrkáno od háravek a vidím, jak to s ním lomcuje. Takže si zvykejte

23.3.2017 10:09
psíchovatelka

XXX.XXX.208.250

Taky si myslím, že to souvisí s pubertou... Během prvního roku jsou ty změny fakt rychlý. Pokud vyloženě nehubne, nemá průjmy nebo jiné příznaky zdravotních problémů, tak bych to neřešila. Ono se to určitě časem srovná ;).

23.3.2017 14:07

Buďte ráda, že to pomalu sní a všechno, já před chrtem klečela a prosila ho, aby vůbec něco snědl, div jsem ho nekrmila z ruky a to ještě jeho "nejmilejším" jídlem, klidně i šunčičkou
...pokud je pejsek jinak v pořádku a nemá žádné problémy, tak bych to neřešila, ale chápu vás, já mám psy žravky a když se v jídle pes nimrá, tak ho hned povzbuzuju "No copak, nechutná ti to, hezky papkej, maminka ti uvařila mňamku...no ochutnej je to dobrý"...naposled to bylo, když jsem do jídla přidala mletý kachní křídla

Přidejte reakci

Přidat smajlík