Nechovám k této značce zrovna velkou důvěru, ale zaujaly mě tyhle rybí pamlsky, co nabízí:
http://www.zoohit.cz/shop/psi/snacky_pamlsky/trixie_snack/rybi_pamlsky/201747?gclid=Cj0KEQjwnsPGBRDo4c6RqK-Oqu8BEiQAwNviCRD60aBm1G8PSO54lyXRDEEWVgBzvlYArafStKrBUycaAkTe8P8HAQ
a
http://www.bitiba.cz/shop/krmivo_pro_psy/pamlsky_pro_psy/trixie/rybi_pamlsky/485361?gclid=Cj0KEQjwnsPGBRDo4c6RqK-Oqu8BEiQAwNviCbBYnudKrT0NFbWTZxhjuCEVWgZ0WJrL2LxjLPWuNI0aAqfY8P8HAQ
Píší tam bez chemických konzervantů, ve složení není nic než ta ryba, v druhém případě ještě batáty.
Myslíte, že je to ok?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mám vyzkoušeno, ok, a taky sušené šproty jsou fajn.
napsal(a):
Mám vyzkoušeno, ok, a taky sušené šproty jsou fajn.
Sušený ryby u nás fakt jedou... Syrový nechce, čuchne k tomu a dá se na útěk (nechápu ), nicméně pravidelně dostává sušenou tresku a může se po ní utlouct, tak určitě zkusím i ty šproty. Počítám s tím, že to bude mít úspěch.
Díky.

Atheira
napsal(a):
Sušený ryby u nás fakt jedou... Syrový nechce, čuchne k tomu a dá se na útěk (nechápu ), nicméně pravidelně dostává sušenou tresku a může se po ní utlouct, tak určitě zkusím i ty šproty. Počítám s tím, že to bude mít úspěch.
Díky.
Ze syrových zkuste pražmu a vlka ty by jí mohly zachutnat, na pražmu se vrhl i náš kocour, co normální "smradlavé" ryby obchází obloukem

U nás sušené rybky jely hodně - od Olivers. Pak jsem někde narychlo koupila Trixie a nechtěl. Ani jsem je nikde neudala, netvářil se na ně nikdo. Byly jakoby obalené v mouce.
napsal(a):
U nás sušené rybky jely hodně - od Olivers. Pak jsem někde narychlo koupila Trixie a nechtěl. Ani jsem je nikde neudala, netvářil se na ně nikdo. Byly jakoby obalené v mouce.
Tak jsem dneska cestou kolem zveráče rovnou koupila ty kostky.
Voní to normálně po rybě, feně to chutná moc a nevšimla jsem si, že by to mělo nějaký divný povlak... Nemohlo být něco špatně v tom konkrétním balení, co jste tehdy koupila? Fakt na tom nic divného není.

Atheira
napsal(a):
Tak jsem dneska cestou kolem zveráče rovnou koupila ty kostky.
Voní to normálně po rybě, feně to chutná moc a nevšimla jsem si, že by to mělo nějaký divný povlak... Nemohlo být něco špatně v tom konkrétním balení, co jste tehdy koupila? Fakt na tom nic divného není.
Ne ne, to byly celé sardinky. ;).