Krátkosrstá kolie - vrh + CHS? (spěchá!)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.3.2017 19:45
Sar211

XXX.XXX.68.60

Ahoj, jsem tu znovu. Nedávno jsem se ptala na ČSP a KK, vyšlo mi, že lepší bude KK. Chtěla bych se zeptat, jestli nevíte někdo (a neporadíte ) o nějakých CHS na Moravě, které plánují vrh s odběrem nejlépe květen/červen/červenec a nemají ještě všechny štěnda pryč? :) moc děkuju za odpovědi.
Pozn. nebylo by problém pro KK dojet i třeba do Čech, ale jsme Brňáci, tak by pro nás Morava byla výhodnější

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.3.2017 19:48
Uživatel s deaktivovaným účtem

Sar211 napsal(a):
Ahoj, jsem tu znovu. Nedávno jsem se ptala na ČSP a KK, vyšlo mi, že lepší bude KK. Chtěla bych se zeptat, jestli nevíte někdo (a neporadíte ) o nějakých CHS na Moravě, které plánují vrh s odběrem nejlépe květen/červen/červenec a nemají ještě všechny štěnda pryč? :) moc děkuju za odpovědi.
Pozn. nebylo by problém pro KK dojet i třeba do Čech, ale jsme Brňáci, tak by pro nás Morava byla výhodnější

No tak se podívejte na klubové stránky, jestli tam nejsou uvedeny plánované vrhy,... nebo oslovte poradce chovu...

26.3.2017 20:02
polárka.15

XXX.XXX.115.110

Nejlépe se spojit s klubem, tam dostanete nejlepší informace

26.3.2017 21:46
blackberry

XXX.XXX.110.35

Sar211 napsal(a):

A tady už žádné volné nemají?
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/72715066/Kratkosrta-kolie-s-PP.php.

Edit:
CHS neznám, jen mě to uhodilo na Bazoši do očí. :).

27.3.2017 20:42
Sar211

XXX.XXX.68.60

blackberry napsal(a):
A tady už žádné volné nemají?
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/72715066/Kratkosrta-kolie-s-PP.php.

Edit:
CHS neznám, jen mě to uhodilo na Bazoši do očí. :).

Jé, moc děkuju :) nevšimla jsem si :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík