Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.4.2017 13:14
elliss

XXX.XXX.161.31

Máme štěně jezevčíka, aktuálně má 5 měsíců a začalo nám kulhat na přední nohu..Na veterině jsme byli, veterinář ani pohmatem nic nezjistil, jenom malinko citlivější rameno, dal nám injekci, prášky na 5 dní s tím, že pokud se to nezlepší, objedná nás na rentgen.A nařídil klidový režim, což je u pejska, který je jak motorová myš docela problém, ale snažíme se...
Je možné, že se mu něco stalo při hře se sousedovým psem, ale nikdo jsme u toho bohužel nebyli, já jsem byla za rohem a už jsem slyšela jenom zakňučení, takže on možná jenom špatně došlápl nebo něco podobného, každopádně doufám, že to nebude nic vážnějšího..pes je normálně veselý, žere taky normálně..snaha honit kočky a slepice ho taky neopustila..
Chtěla jsem se zeptat, mám mu pořídit nějaký výživový doplněk na klouby?Krmím převážně granulemi(Orijen), ale dostává i maso a kosti(syrové), zeleninu a podobné přílohy mi nežere, ale dostává i bílý jogurt s medem a občas syrový žloutek..

1.4.2017 21:09
manbea

XXX.XXX.139.247

Mám kříženého jezevčíka, který má s pohybovým aparátem od mala velké problémy a ze všech doplňků výživy na klouby se nám nejvíce osvědčil Agil- Tabs od Belcanda.

http://www.dogdog.cz/500-caniagil-60tbl-120tbl-225tbl.html

Po14 denním užívání jsou už znát změny, ale pozor, hodně po tomto přípravku rostou i drápky, takže je třeba kontrolovat tlapky a drápky případně ostříhat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík