Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kateřinka93

7.4.2017 10:41
Kateřinka93

XXX.XXX.79.24

Ahoj, mám kříženou z útulku a ráda bych věděla o jaké rasy jde. Já osobně si myslím, že je to pitbul křížený s ovčákem.

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.4.2017 10:47

Klasický dotaz, bez kterého by týden nebyl úplný...
Je to kříženec kříženců... víc se nedá s jistotou říct, protože cokoliv bude čirá spekulace... Můžeme si zde psát, co v tom psovi kdo vidíme a hádat výchozí plemena, ale to je tak všechno. Smiřte se s tím, že výchozí plemena nikdy nezjistíte.

7.4.2017 12:23
koně

XXX.XXX.205.252

Klidně budu spekulovat, ale Balu má pravdu
Já bych tam spíš než ovčáka asi viděla labradora, ridgebacka, něco hladkého, většího.
Ale hezká a sympatická je

7.4.2017 12:30

Taky jsem měla potřebu tuto otázku velmi řešit :) U mýho útulkáče jsou zhruba rozpoznatelný dvě plemena, ale ti vořeši v sobě málokdy mají právě dvě čistokrevná plemena. Tahle fena je prostě směska, ze který kouká nějakej picbum (cokoliv s "bul" v názvu) a něco dalšího :D.
Pro jednoduchost bych na dotazy "co je zač" říkala "asi křížená pitbulka, ona je z útulku, tak nevíme přesně" (načež lidi začnou obdvivovat fakt, že je z útulku).

7.4.2017 18:14

Pitbula nějak nevidím, ale vidím obličej ridgebacka ten tam jasně je.

7.4.2017 18:52
Pupča

XXX.XXX.54.33

Také tam vidím rhodésana :).

7.4.2017 19:30
lu80

XXX.XXX.48.206

Kateřinka93 napsal(a):
Ahoj, mám kříženou z útulku a ráda bych věděla o jaké rasy jde. Já osobně si myslím, že je to pitbul křížený s ovčákem.

Taky vidím ridgebacka...A je pěkná!

7.4.2017 22:09

U nás mají křížence ridžbeka (má otočenou srst), dobrmana (barva) a chrta (tělo), vysoké ušlechtilé zvíře...nádherné zvíře, ale páníci to nedávají- je moc temperamentní, pes nemá žádné vedení, ale je nádhernej.

9.4.2017 15:53
florindela

XXX.XXX.44.8

Možná může dát mix ovčáka s pitbulem tento výsledek, mně připadá podobná na ridžbeka, ale třeba to je jen náhoda.

Neregistrovaný uživatel

9.4.2017 21:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6

Já si spíš myslím ridgeback a labrador.

Přidejte reakci

Přidat smajlík