Hřeben na psa - furminátor?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.4.2017 15:33
Beica

XXX.XXX.215.194

Zdravíčko, lidi máte někdo zkušenost s Furminátorem? Potřebuju něco na krátkou srst... Nebo případně něco jiného, co se vám osvědčilo?

Díky dík :).

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.4.2017 15:35
Uživatel s deaktivovaným účtem

Stejnou službu udělá pilka na železo (pár korun) nebo kovové hřbílko na koně. Jen se v nich chlupy nezachytí, jako ve furminátoru, ale lítají okolo. Když vyčesáváte venku, tak to ničemu nevadí.

Neregistrovaný uživatel

12.4.2017 15:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Beica napsal(a):
Zdravíčko, lidi máte někdo zkušenost s Furminátorem? Potřebuju něco na krátkou srst... Nebo případně něco jiného, co se vám osvědčilo?

Furminátor je super na plemena s podsadou (ne na DB, krátkosrstý ohaře apod.), ale je potřeba koupit originál, a ne levný padělky, co se prodávají za 2 stovky na netu - ty nefungují

Tedysek

12.4.2017 16:16
Tedysek

XXX.XXX.46.62

Beica napsal(a):

Zkusila jsem na bígla a tomu to srst nevycesalo, ale orezalo. Takže měl jen kratší srst, kratší jehličky a víc šílenou paničku když jsem to tahala odevšad ;).

12.4.2017 16:20
Beica

XXX.XXX.215.194

Tedysek napsal(a):
Zkusila jsem na bígla a tomu to srst nevycesalo, ale orezalo. Takže měl jen kratší srst, kratší jehličky a víc šílenou paničku když jsem to tahala odevšad ;).

:D Dovedu si víc než živě představit, jak moc o nervy to muselo být :)

Každopádně, čím tedy češete? Myslím tím opravdu krátkosrsté psy bez podsady? :).

Tedysek

12.4.2017 16:28
Tedysek

XXX.XXX.46.62

Beica napsal(a):
:D Dovedu si víc než živě představit, jak moc o nervy to muselo být :)

Každopádně, čím tedy češete? Myslím tím opravdu krátkosrsté psy bez podsady? :).

Cesu bígla jen v létě a to použijí vše dostupné, abych měla jistotu že jsem vytáhla co nejvíc, protože on stejně bude pouštět dál. Ale začnu jednoradym hřebenem po srsti a pak proti srsti, pokračují plastovým hrbilkem a taky po srsti a proti, pak Stáhni pilkou s velkými zuby po srsti a s malými zuby po srsti. A teď přijde to nejhorší... Psa namocim aby se mu to navrhcila celá srst až na kůži a s mokrým psem celý proces opakuju. On to miluje až na to namáčení, takže si to klidně strihnem po dobrovolným plavání v rybníce. není to stejné stoprocentní, ale je to pro můj klid v duši padat to bude stejně furt.

14.4.2017 14:41
AmyOva

XXX.XXX.49.154

Taky jsem ho koupila na hladkosrsté plemeno bez podsady a byly to vyhozené peníze. Putoval k retrivrovi a ti si jej nemůžou vynachválit. Já jsem jí akorát podřela kůži.
Mi se jednoznačně nejvice osvědčil gumový kartáč na dlaň

https://profizoo.cz/eshop/psi/potreby-na-pesteni/kartace-hrebeny/kartac-dlanovy-gumovy?gclid=Cj0KEQjw5sHHBRDg5IK6k938j_IBEiQARZBJWiGeCRXRFuguSfDnyHaQwkcU32U2pQvs7i0qIhNWcXwaApLu8P8HAQ.

Přidejte reakci

Přidat smajlík