Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Tedysek

15.4.2017 10:54
Tedysek

XXX.XXX.34.69

Máte zkušenost se psem co by měl nemocnou štítnou žlázu? Jak se to projevovalo? A jak případně léčilo?

15.4.2017 11:02
scylla

XXX.XXX.150.32

Špatná kvalita srsti, hubnutí nebo tloustnutí, podle toho, jestli je funkce zvýšená nebo snížená, u snížené funkce únavnost. Nechte udělat krevní testy Léčí se to podáváním prášků, většinou euthyrox, pokud je funkce snížená.

Tedysek

15.4.2017 13:32
Tedysek

XXX.XXX.34.69

Diky. Bylo nám navrzen právě test když se ani po změně granulí nic nezmění. Ty prášky se pak dávají už celý život?

15.4.2017 13:39
tapina

XXX.XXX.165.16

Tedysek napsal(a):
Diky. Bylo nám navrzen právě test když se ani po změně granulí nic nezmění. Ty prášky se pak dávají už celý život?

Tak udělejte ten test rovnou, na co čekáte? Podávají se celý život, protože doplňují hormony, které tělo samo nevyrábí v dostatečné míře.

Tedysek

15.4.2017 13:53
Tedysek

XXX.XXX.34.69

Čekáme jestli se to zlepší se zralém nebo ne. Až na váhu je v pohodě. Srst jak lestěnka, aktivita normální. Za dva týdny jsem na kontrolu a v srpnu na očkování, takže s veterinarem jsme se domluvili ze se ještě ukážeme po změně zrada a pak se udělají testy.

15.4.2017 13:57
tapina

XXX.XXX.165.16

Tedysek napsal(a):
Čekáme jestli se to zlepší se zralém nebo ne. Až na váhu je v pohodě. Srst jak lestěnka, aktivita normální. Za dva týdny jsem na kontrolu a v srpnu na očkování, takže s veterinarem jsme se domluvili ze se ještě ukážeme po změně zrada a pak se udělají testy.

No ale ty testy mu nijak neublíží, přece. Je to jen odběr krve.

notregistered

15.4.2017 14:06
notregistered

XXX.XXX.211.196

No počkat, vedle řešíte, že nehubne, tak to beru vše zpět, nejdříve řešte tohle.
Teda kvalitnější jídlo vyberte určitě, ale dál se teprve uvidí s léky atd.

Tedysek

15.4.2017 14:08
Tedysek

XXX.XXX.34.69

tapina napsal(a):
No ale ty testy mu nijak neublíží, přece. Je to jen odběr krve.

Já vím, ale takto jsme se už domluvili a tak to tak nechám, tak či onak nás tam čeká rtg kloubů druhýho psa a tak, tak tam teď Budem často. Kdyby se cokoliv změnilo k horšímu, hned jedem.

Tedysek

15.4.2017 14:10
Tedysek

XXX.XXX.34.69

notregistered napsal(a):
No počkat, vedle řešíte, že nehubne, tak to beru vše zpět, nejdříve řešte tohle.
Teda kvalitnější jídlo vyberte určitě, ale dál se teprve uvidí s léky atd.

Ve těm byl doporučen tento postup. Tak to respektuji. Nejdřív změna zradla a pak testy.

15.4.2017 14:16
tapina

XXX.XXX.165.16

Jo, jak myslíte, no je fakt, že většinou se to vyvíjí a rozvíjí docela dlouho, pravdou ale taky je, že čím dřív to zjistíte, pokud by to bylo ono, tím dřív to dáte dohromady, nebudete psa a potažmo sebe tak dlouho trápit. Čím dýl to bude, tím víc to bude rozvinuté, taky. Nejde jen o tu žlázu, kterou by se třeba podařilo ještě zachránit, ve zbytkové funkci třeba, ale i o zbytek těla.
No jo, je to na Vás, to každopádně.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.4.2017 15:45
Uživatel s deaktivovaným účtem

Můj pes váží necelých 12 kg, ideálně by se měl dostat na max.11. Když má jen granulový den, tak dostává do 140 g - pro něj ideální množství na udržení váhy, Marp jehně, v kombinované dny počítám. V syrovém jsem stáhla tuky a sacharidy. Asi tráví dobře a dokáže stravu využít, tj. mu stačí méně. Nijak rychle se mi s váhou dolů nedostává, ale pořád je v normě, tak to nemusím urychlovat. Kolem nás je spousta bíglů, co přibírají pomalu ze vzduchu, tak 160 g, jak píšete vedle, není žádné extra nízké množství. Tabulky jsou pouze orientační. Jinak kolem nám to dobře hubne na Marp Holistic s krůtou.

16.4.2017 15:30
Ebi

XXX.XXX.104.139

Naše fenka neměla při snížené štítné žláze nijaké výrazné potíže, byla jen trochu línější a neustále vyhledávala teplo. Nicméně hodnoty nebyly dobré, takže bere již několik let euthyrox 2x půlku prášku. Kontroly jsou v pořádku, ale zřejmě to bude brát až do konce života.

Tedysek

16.4.2017 16:23
Tedysek

XXX.XXX.34.69

Ebi napsal(a):
Naše fenka neměla při snížené štítné žláze nijaké výrazné potíže, byla jen trochu línější a neustále vyhledávala teplo. Nicméně hodnoty nebyly dobré, takže bere již několik let euthyrox 2x půlku prášku. Kontroly jsou v pořádku, ale zřejmě to bude brát až do konce života.

Diky za zkušenost.

Přidejte reakci

Přidat smajlík