NatkaCyprichová

XXX.XXX.232.89
Chtěla bych se zeptat je AKITA vhodný pes na agility.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
NatkaCyprichová
napsal(a):
Chtěla bych se zeptat je AKITA vhodný pes na agility.
Rozhodně! Gratuluji k výběru plemene
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
Terven
napsal(a):
A dokážete si představit, že existuje někdo, kdo to fakt NEVÍ ?
Nedokážu - logika mi velí, že ten, kdo umí psát, umí i číst, a pokud se dopracoval k názvu a obrázku plemene, tak už to dočetl do konce, když ho plemeno tak zaujalo...
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nedokážu - logika mi velí, že ten, kdo umí psát, umí i číst, a pokud se dopracoval k názvu a obrázku plemene, tak už to dočetl do konce, když ho plemeno tak zaujalo...
To vám nevelí logika, nýbrž horší představivost a méně zkušeností s lidmi, takže "podle sebe soudím tebe"
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
Terven
napsal(a):
To vám nevelí logika, nýbrž horší představivost a méně zkušeností s lidmi, takže "podle sebe soudím tebe"
Dobře, připouštím, že takovou představivost fakt nemám, ale uklidňuje mě, že v tom nejsem sama...
Tedysek

XXX.XXX.34.69
Zkusit to můžete, ale valný úspěch bych nečekala, spis žádný. Ale třeba zrovna váš pes překvapí. Ještě jsem akitu neviděla nikde běhat a to už jsem potkala i novofundlanda šťastně probihat Teda spis procpavat se tunelem :).
Pupča
napsal(a):
Celkově si myslím, že východní plemena nejsou moc vhodná na agility. Možná nějaký jedinec by se našel, ale v globálu to není dobrá volba. Psi s vlastní hlavou a velmi silnou osobností prostě šaška dělat nebudou.
To za a) a za b) akita je poměrně velký, těžký pes, na skákání agility nevhodný.