Sháním kojící fenu - Slapy a okolí

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Lucie Zachová

20.4.2017 12:09
Lucie Zachová

XXX.XXX.236.72

Přátelé, hlavně pejskaři, prosím o pomoc sehnat kojící čubinku. Kamarádce se narodilo 17 štěňátek GREYHOUND (naprostá rarita takový počet) a čubinka to samozřejmě neutáhne. Jinak některá štěňátka budou k mání. Otec vítěz Craft, maminka CZ Šampionka. Teď je ale podstatné je nakrmit. Kdo může pomoc, prosím, kontaktujte mě. Moc děkuji za sdílení.608572823.

20.4.2017 12:13
Tedysek

XXX.XXX.49.14

Zavolej poradci chovu nebo do klubu velkych plemen, jestli nemaj kojici fenu v okoli.

20.4.2017 12:41
psíchovatelka

XXX.XXX.0.109

Držím palce, ať to zvládnete! Pokud nenajdete kojnou, vyzkoušejte štěněčí mléko Brit Care Puppy Milk. Nám se osvědčilo, když fenka po císaři nemohla pořádně kojit. Může ho dostávat i fena, protože to podporuje laktaci. Hodně štěstí!

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.4.2017 14:39

Budu za hnusnou : ale je rozumné takový počet štěňat nechávat ?
Když jich fena utáhne 7, tak jich ještě 10 zbývá na vaši péči. "Odkojila" jsem jich na dudlíku( zpočátku kapátku) 6 a byl to 14 denní maraton ve dne v noci.

Neregistrovaný uživatel

20.4.2017 14:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

psíchovatelka napsal(a):
Držím palce, ať to zvládnete! Pokud nenajdete kojnou, vyzkoušejte štěněčí mléko Brit Care Puppy Milk. Nám se osvědčilo, když fenka po císaři nemohla pořádně kojit. Může ho dostávat i fena, protože to podporuje laktaci. Hodně štěstí!

Brit care puppy milk taky doporučuju - odchovala jsem na něm 3 početné vrhy, ale zrovna teď na přelomu roku měli výpadek a nešlo sehnat, tak nevím, jestli už je to v pořádku.

20.4.2017 15:18
kashttan

XXX.XXX.159.23

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Budu za hnusnou : ale je rozumné takový počet štěňat nechávat ?
Když jich fena utáhne 7, tak jich ještě 10 zbývá na vaši péči. "Odkojila" jsem jich na dudlíku( zpočátku kapátku) 6 a byl to 14 denní maraton ve dne v noci.

Kdo chce mít štěňata, musí s několikatýdenním maratonem počítat.

20.4.2017 17:24

Moje zkušenost je taková, že kojnou fenu neseženete. Buď budou daleko nebo tam bude padesát důvodů, proč to nejde, nehledě na logistický problém transportu takového štěněte a riziko infekce.

Ale zároveň vím, že na flašce se to odchovat dá. Zvlášť když k tomu je ta fena a jedná se "jen" o přikrmování.

Doporučuju Royal Canin Babydog milk.

21.4.2017 07:55
koňadra

XXX.XXX.128.31

Budu taky za hnusnou. Nejsem příznivcem nadpočetných vrhů. Vždy jsem se řídila kondicí (a velikostí) feny, když jsem měla nadpočetný vrh, nejslabší štěňata, případně výběrem psi - feny, jsem vrh zredukovala, někdy i pod 6 štěňat, někdy jsem jich nechala 8 (když už to chov. řád umožňoval), ale více nikdy ne. Nemyslím si, že odchovávat štěňata uměle je něco dobrého a kojná fena se prostě v určený čas a určeném místě sehnat nedá.

21.4.2017 09:04
katkaa1

XXX.XXX.43.146

Poznám nejedného chovateľa čo prikrmuje šteňatá od prvého dňa aby si pošetril fenu a osobne si neviem predstaviť, že by som mala vybrať polovicu zdravých šteniat a zabiť ich len kvôli tomu, že sa ich narodilo veľa.17 je fakt dosť, ale pokiaľ budete prikrmovať a striedať ich pri matke myslím si, že to zvládnete a nebudú to žiadni zakrslíci.
Ale držím palce aby ste náhradnú mamu našli, ak nie tak nasledujúce týždne budú poriadnou skúškou nervov a trpezlivosti :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík