Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.4.2017 17:59
Janina.hubackova

XXX.XXX.110.96

Dobrý den. Můžete mi někdo poradit co to je a co s tim? Dnes se mu to objevilo na čumáku. Bobtna to a hnisa. Vypadá to podobně jako opar. Mnohokrát děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.4.2017 18:09

Janina.hubackova napsal(a):
Dobrý den. Můžete mi někdo poradit co to je a co s tim? Dnes se mu to objevilo na čumáku. Bobtna to a hnisa. Vypadá to podobně jako opar. Mnohokrát děkuji.

Ne, opar mít nemůžou.

To co vidím na obrázku si zaslouží veterináře.

21.4.2017 18:12
Janina.hubackova

XXX.XXX.110.96

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ne, opar mít nemůžou.

To co vidím na obrázku si zaslouží veterináře.

Ráno to tam ještě neměl. Všimla jsem si toho až před chvílí a na veterinu už se s nim nedostanu, proto se ptám jestli někdo ví co s tím můžu zatím dělat, než budeme moci zítra k veterináři.

21.4.2017 18:14

Janina.hubackova napsal(a):
Ráno to tam ještě neměl. Všimla jsem si toho až před chvílí a na veterinu už se s nim nedostanu, proto se ptám jestli někdo ví co s tím můžu zatím dělat, než budeme moci zítra k veterináři.

Můžete to zkusit šplíchnout betadinou, ale taky se vám může stát, že zítra to bude mít přes půl hlavy, pozor na to.

21.4.2017 18:17
Janina.hubackova

XXX.XXX.110.96

Můžete to zkusit šplíchnout betadinou, ale taky se vám může stát, že zítra to bude mít přes půl hlavy, pozor na to.

děkuju moc.

21.4.2017 23:26
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

A co by tedy na to dal vet? Samík měl vloni něco podobného, vypadalo to podobně, taky mne zprvu napadnul ten opar, i když spíš jen z legrace. Vyrobil si to, když denně olizoval sousedovic háravku. Měl to o něco větší, než tady pejsa, trochu na čumáku a celý koutek pysku. Zprvu to ale taky zbělelo(pysky má normálně černé) pak mokvalo, zčervenalo, strupatělo..prostě fakt jak opar. Betadina nepomohla, takže mne napadl nějaký druh plísně a nasadila jsem slabý roztok octové vody, kterým jsem to několikrát denně ťupala kosmetickým tamponem. Za dva dny už byl vidět výsledek a po pár dnech došlo k úplnému zhojení. Zatím se to neopakovalo.

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

23.10.2022 21:15
Radka46

XXX.XXX.36.22

Dobry den, ozivuji tema. Nasemu psovi se cca pred 2 dny udelal ruzovy flek na spodnim rtu. Nesvedi, mokva .. muze mi nekdo poradit co to je a co s tim?

Predem dekuji

23.10.2022 22:23
juhaj

XXX.XXX.164.121

Moje fena opar měla. Podle veterináře je to skoro neznámá věc, ale výjimečně se to stát může. Asi to chytla od koní. Náš veterinář nám na to tehdy dal zbytek mastičky na opary od své manželky a byl za chvíli pokoj.

23.10.2022 22:28

On-line veterinář už zde nefunguje, jsem si až teď všimla.

Nesvědí, mokvá. Když byste měla vy takový problém, ptala byste se na internetech?

24.10.2022 07:16
Radka46

XXX.XXX.97.220

Pro Plaka --- Vaše reakce naprosto neodpovídá mé otázce .. jen jsem se zeptala, nechápu, že jsou lidi, který mají potřebu být za každou cenu na ostatní negativní .. neznáte odpověď, nemáte radu, tak nepiště ...

24.10.2022 07:17
Radka46

XXX.XXX.97.220

Pro Juhaj --- děkuji za Vaši odpověď, vypadal opar u Vašeho psa podobně?

24.10.2022 09:03

Radka46 napsal(a):
Pro Plaka --- Vaše reakce naprosto neodpovídá mé otázce .. jen jsem se zeptala, nechápu, že jsou lidi, který mají potřebu být za každou cenu na ostatní negativní .. neznáte odpověď, nemáte radu, tak nepiště ...

Tak plaka vám jasně radí navštívit veterináře. Nechápu, co je na tom negativního. Navíc tady není placená poradna, tady je diskuze a může si do ní psát kdo chce, co chce, pokud je to v mezích slušnosti.

Přidejte reakci

Přidat smajlík