Radka30

XXX.XXX.242.219
Dobry den, chcela by som si zobrat psika, ktoreho niekto vyhodil na ulicu ;( Avsak byvam v byte a nikto mi nevie povedat do akej velkosti psik vyrastie lebo ich nasli ako 1-dnove bez rodicov. Neviete mi prosim poradit?
Dakujem za kazdu radu,
Radka.
Radka30

XXX.XXX.242.219
Uživatel s deaktivovaným účtem

No, Radko...
1) jsi nějak nenapsala stáří štěněte na té fotce...
2) byt velkému psu vadit určitě nebude, podstatný je temperament, ne plocha či objem, který pes zaujímá...
Radka30

XXX.XXX.43.119
Pes ma 4 tyzdne...a len som skusala ci nahodou niekto v nom nieco nevidi :)
Ale dakujem za odpisanie :).
Když znáte přesný věk, stačí doplnit aktuální váhu a odhadnout přibližnou váhu v dospělosti již bude možné. S kohoutkovou výškou je to horší, pejsek může být v dospělosti např.nižší, ale robustní. Nemáte fota dalších sourozenců? Z toho by se mohlo usoudit více. Každopádně tento je nádherný.
Pokud vám nevadí větší/střední pes, jemu byt určitě vadit nebude. Jde spíše o váš čas, kolik ho budete moci pejskovi věnovat. Ale to byste musela i menšímu temperamentnímu psovi.
Štěňátko je líbivé a já bych ho tipnul na něco středního (15 - 25 kg). Všechno tady ale budou stejně jen odhady, pokud do toho půjdete, musíte počítat se vším.
Radka30

XXX.XXX.5.4
Viem, ze sa to tazko odhaduje, len som chcela pocut aj nazor inych ludi. Ci nemal nahodou doma niekto podobneho :)
Psik ma 4 tyzdne a nieco nad kilo
Posielam aj nadhernych surodencov :).
Radka30
napsal(a):
Viem, ze sa to tazko odhaduje, len som chcela pocut aj nazor inych ludi. Ci nemal nahodou doma niekto podobneho :)
Psik ma 4 tyzdne a nieco nad kilo
Posielam aj nadhernych surodencov :).
Krasni pupici. :) jinak nase krizenka z utulku mela v 8 tydnech 3 kg a jako dospela ma 25 kg. Kluk kříženec taky tak a jako dospely ma 20 kg. Takze za me bude vas prcek cca tech 15-25 kg.
K.

XXX.XXX.245.2
Pro porovnani - kokr 4 tydny. Vahu v tech 4 tydnech nevim, v dospelosti zhruba 12. Vase mimi se mi zda o trochu vetsi, ale tezko rict.
Moje trpasličí jezevčice v 8mi týdnech měla 1,2 kg, teď ve čtyřech letech 4,80 kg.
aluska
napsal(a):
Moje trpasličí jezevčice v 8mi týdnech měla 1,2 kg, teď ve čtyřech letech 4,80 kg.
Tak to byla hodně droboučká v těch 8 týdnech. Z kolika byla sourozenců, jestli se můžu zeptat? My jsme si naši brali až ve 12 týdnech, tak nemůžu porovnávat, ale v těch 3 měsících měla kolem 2.5 kg, v dospělosti 4,5 kg.

U takovýho prcka je hodně těžký něco odhadovat. Pro srovnání ty "moje" štěňata měla ve 4 týdnech okolo kila a půl. Nemám fotku kde jsou na ruce, ale velikostně mi přijde ten váš jen o fous menší. V dospělosti očekáváme něco mezi 18 a 25kg.
Přidávám fotku ze 4 týdnů a z 3,5 měsíců.
Do bytu je stejně nejlepší velkej pes. Ten časem zjistí, že je moc velkej a ty honičky a hrátky doma nestojej za nic. Jen si někam zaleze a spí. Nejhorší jsou ti do 10kg, ti maji i z malého bytu móóc zábavnou překážkovou dráhu.
napsal(a):
U takovýho prcka je hodně těžký něco odhadovat. Pro srovnání ty "moje" štěňata měla ve 4 týdnech okolo kila a půl. Nemám fotku kde jsou na ruce, ale velikostně mi přijde ten váš jen o fous menší. V dospělosti očekáváme něco mezi 18 a 25kg.
Přidávám fotku ze 4 týdnů a z 3,5 měsíců.
Do bytu je stejně nejlepší velkej pes. Ten časem zjistí, že je moc velkej a ty honičky a hrátky doma nestojej za nic. Jen si někam zaleze a spí. Nejhorší jsou ti do 10kg, ti maji i z malého bytu móóc zábavnou překážkovou dráhu.
Ježiš děkuju, tohle použiju doma, až mi bude muž brblat, že pokud jsme chtěli gaučáka, tak jsme si měli pořídit čivavu nebo jorkšíra ...