Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

18.5.2017 10:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

Ahojte, Vy co vystavujete nebo máte zkušenosti, jak psa přesvědčit, že běh v kruhu, do kříže, trojúhelníku, je super? ta naše lemra bez vodítka lítá jak urvaná že poráží lidi, jakmile nasadím obojek s vodítkem plouží se jak slimák...za 3 týdny máme výstavu postoj má na jedničku, zuby taky, prohmatávání taky, ale prostě nechce klusat v kruhu, leze jak zbitej pes, nechce na kokino, na hračku na ňuňánkování mě celkem v kruhu pokluše, ale manželovi se zastaví a klidně se nechá skoro uškrtit jenže mě zase moc nespolupracuje v postoji, manželovi krásně v postoji drží, nechá s sebou manipulovat, mě si sedne atd. Tak nás napadlo, škoda že nemůžeme jeden dělat kruh a druhý vystavovat postoj jestli máte radu jak rozpohybovat psa když hračka, šišlání ani kokina nezabírají tak pište.díky.

18.5.2017 11:04
Tedysek

XXX.XXX.36.123

Hele on je pes na výstavě taky v jiném rozpoložení jak je tam hromada psů. Většinou se rozběhaji jak běží jiný pes před nima. ;).

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.5.2017 11:05

Druhý pes

Neregistrovaný uživatel

18.5.2017 12:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

Jenže my jsme jediní co tam budeme s tímto plemenem takže s námi asi nikdo jiný běhat nebude... já prostě nevím jak jí z toho udělat zábavu, sama se u toho směju, poskakuju a jsem veselá a pes je úplně znechucen, čumí na mě bělmem a odmítá běžet...

18.5.2017 12:43
Tedysek

XXX.XXX.36.123

Chodit u nohy umí? Já cubu vystavovala bez vodítka. Prekazelo mi v ruce. :D a povel k noze to jistil.

Neregistrovaný uživatel

18.5.2017 13:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

Tedysek napsal(a):
Chodit u nohy umí? Já cubu vystavovala bez vodítka. Prekazelo mi v ruce. :D a povel k noze to jistil.

Umí, jenže jí připadá stupidní běhat dokola jak blbe*ček...ona oběhne jedno kolo a konec, zastaví se a nejde...

18.5.2017 14:57
Tedysek

XXX.XXX.1.203

Tak dělej větší kolo, osmičky a pod. Se rozběha neboj.

18.5.2017 20:55
bhk

XXX.XXX.214.104

Jak píše rájka..
Zkuste před ní běhat v kruhu z jednou z vašich holek - třeba se chytí.

18.5.2017 21:02
manbea

XXX.XXX.139.247

No, to by chtělo video, někteří psi se i při velmi jemném potáhnutí za předváděčku šprajcnou. Netaháte krk moc nahoru? Podle vašeho popisu mi přijde, že to má nějaké znechucené, možná i tím vaším divadlem. Na procházce s ní normálně občas klusejte (jen rovně) a chvilku. Pokud jí povede manžel, běžte několik metrů před nimi. A on ať chválí.Na tyto poklusy používejte nějaký jiný povel než je k noze, třeba šlapeme apod. Ona to pochopí a naučí se. Pak trénujte kruh, zpočátku hodně velký, postupně ho zmenšujte. Nedělejte u toho moc velké divadlo, ono jí to totiž může být celé podezřelé. Psi jsou chytří. Hodně štěstí !

18.5.2017 21:27

Mně taky pes neběhal, resp. skákal jako koza a párkrát mě kousnul do zadku, jako že strašná legrace. Pro ostatní to sranda byla taky, né že né.

Začali jsme cvičit během venčení. Nejdřív jen tak na vodítku, později s předváděčkou. V různých situacích, kdekoliv a najednou nečekaný povel běžíme. Měnila jsem směr, vracela jsem se... Pak stopka a pamlsek. Naučil se.

Neregistrovaný uživatel

19.5.2017 06:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

Tak včera pokrok, kluše ale s hlavou dolů, ne naraovnaná jako carevna...a rozklusali jsme ji tak že jsem před nimi běžela s Attilou, ale stejně měla hlavu dolů, manžel se jí snažil hlavu zvedat ale okamžitě se začala šprajcovat...takže si vzal do levé ruky nejen vodítko, ale i kousek vysočiny a už běžela s hlavou nohoru jen nevím jestli s vysočinou v ruce můžeme běhat po výstavě zkoušeli jsme různá psí voňavá kokinka pro psy, ale čtvreček vysočiny zatím vede dneska to zkusíme na procházce, zatím jsme vždy klusali doma po zahradě. divadlo už nedělám, nejsem moc happy magor, ale byl to takový můj pokus že z toho bude mít senzaci dřív když jsem na psy dělala jůůů a to je super atd tak nadšeně spolupracovali, tady ta si myslí o prdelii s tím jiným povelem než u nohy to taky zkusíme... to mě nenapdalo, manžel automaticky říká u nohy... změníme to, děkuji vám moc!

19.5.2017 08:44
Tedysek

XXX.XXX.49.14

V kruhu můžeš mít dobroty. :) U některých plemen můžeš mít i ručník na slinty.

19.5.2017 08:54
katkaa1

XXX.XXX.43.146

Moja fenka tiež v kruhu nechcela behať, nudilo ju to a v podstate aj nudí, ale naučila som ju klusať na slovný povel doma na rovinke, v podstate ako koňa, že som zavelila klus a potom ju podporovala mlaskaním a keď išla pekne pochválila ju. Stále je to na výstave ale aj trocha o šťastí akú bude mať v ten deň slečna náladu, raz sa predvedie krásne inokedy vôbec. Je to aj o povahe. Najlepšie sa mi behá keď diváci tlieskajú, niektoré psy to vystraší, ju to zvyčajne preberie

19.5.2017 08:58

No, já třeba nechápu, jak někdo udělal s goldenem OVVR v 10ti měsících a k tomu se úspěšně zúčastnil i 2 výstav, nám nejde naprosto nic, protože prcka zajímají jiní psi a rozhodně ne to, co má dělat

Neregistrovaný uživatel

19.5.2017 09:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

Tedysek napsal(a):
V kruhu můžeš mít dobroty. :) U některých plemen můžeš mít i ručník na slinty.

Ten bude taky potřeba

19.5.2017 09:54
tapina

XXX.XXX.183.132

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Tak včera pokrok, kluše ale s hlavou dolů, ne naraovnaná jako carevna...a rozklusali jsme ji tak že jsem před nimi běžela s Attilou, ale stejně měla hlavu dolů, manžel se jí snažil hlavu zvedat ale okamžitě se začala šprajcovat...takže si vzal do levé ruky nejen vodítko, ale i kousek vysočiny a už běžela s hlavou nohoru jen nevím jestli s vysočinou v ruce můžeme běhat po výstavě zkoušeli jsme různá psí voňavá kokinka pro psy, ale čtvreček vysočiny zatím vede dneska to zkusíme na procházce, zatím jsme vždy klusali doma po zahradě. divadlo už nedělám, nejsem moc happy magor, ale byl to takový můj pokus že z toho bude mít senzaci dřív když jsem na psy dělala jůůů a to je super atd tak nadšeně spolupracovali, tady ta si myslí o prdelii s tím jiným povelem než u nohy to taky zkusíme... to mě nenapdalo, manžel automaticky říká u nohy... změníme to, děkuji vám moc!

smajlík jen tak úplně mimo smajlík vzpomněla jsem si na to hned na začátku, ale teď když tu ještě píšete o tý senzaci. Ono se to sem vůbec nehodí a vlastně to bylo i úvodem něčeho strašně vážného...
ale

... Dog named Hero takes the grand prize at the annual- I wish I could tell you more pertinent news, but we're in a rating system here, and the key factor is 'sensationalism'. They've got you running in circles,9 to 5 and 5 to 9... you're mine! I tell you what they want you to know, and you consider it the truth. Nobody is opening their eyes!... and are you happy?

Nepamatujete si náhodou ten song? Ono je to o něčem jiném, ten song, i ta slova, ale tak prostě mi to přišlo, že některej pes by to řekl takhle i s tou dikcí, jak to bylo v tom klipu smajlík

19.5.2017 10:17
Lexaurin

XXX.XXX.83.65

A jak nasazeny ma obojek? Výstavní vodítka a, obojky bývají nasazeny tak, ze psovi začíná vodítko za ušima, takže tu hlavu proste ma nahoru.

19.5.2017 10:19
Lexaurin

XXX.XXX.83.65

Dobry, je i trénink nanečisto pred, vlastní vystavou, na jiných, zkusit si to v pražském kruhu. Pes, di tak zvyka i na, atmošku.

19.5.2017 10:20
Lexaurin

XXX.XXX.83.65

Ach jo, v prázdném. Mobil si zas, vymysli.

Neregistrovaný uživatel

19.5.2017 14:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

Lexaurin napsal(a):
A jak nasazeny ma obojek? Výstavní vodítka a, obojky bývají nasazeny tak, ze psovi začíná vodítko za ušima, takže tu hlavu proste ma nahoru.

Má ho za ušima, krk směřuje nahoru ale hlavu svěší dolů taže krk má vytáhnutý nahoru, čumák dolů s pladajícími uši a pysky... ale vysočina zatím funguje

19.5.2017 19:32
manbea

XXX.XXX.139.247

Na to je fígl, předváděčka se tak cca 30 - 40 cm nad hlavou zlehka potře slaninou... Hlava nahoru a dlouhý krk zejména v postoji je zaručen.

Ale není to třeba, já mám výstavní psy z běžného života naučeny na povel "Kdo přišel?". Učím to tak, že vždy když zvenku někdo přichází, psa přidržím a vyslovím tuto větu. Pes je takto naprosto v pozoru a tuto otázku si s tímto postojem spojí. Poté trénujeme venku, tak aby nejprve příchozího neviděl, ale zpozorněl. Když vydrží chvíli stát v pozoru je vyhráno. Vždy ale musí někdo nakonec přijít, aby pes nevyhlížel zbytečně. Je dobré i částečně k příchozímu přiklusat. Pes ale nesmí táhnout. Nakonec stačí tuto větu vyslovit při klusu v kruhu a hlava bude nahoře . A v postoji je tato větička k nezaplacení.

Neregistrovaný uživatel

22.5.2017 06:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

Tak zatím Tarra vypadá že se fakt snaží hubička naša s manželem už luše hezky, berou to vždycky přes zahradu, kolem stromů slalom, krásně klusá u nohy, venku jí to taky celekm jde ale má tendence čučet na okolí, co se děje (baba no ) posotj taky super, manžel si ji našteluje, řekne čekej a pes stojí a stojí, klidně pustí vodítko, odjete o dva kroky, pes se jen ohlídne ale stále stojí, navíc jsme zjistili že se normálně do toho postoje začíná stavět sama, několkrát jsem ji viděla z okna jak si na zahradě stoupla do postoje, manžel je natěšený že to půjde tak doufám že se nezklame.bude to naše první výstava v našich životech tak snad nebudeme pak zklamaní, o víkendu máme hodiny s handlerkou, protože "ohledání" psa nám dělá problém, chce si s cizím člověkem hrát a pokud se k ní někdo rozběhne nebo jde nějak moc razantně chce uskočit, naježí se a začne bufat...

22.5.2017 10:17

Tak zatím Tarra vypadá že se fakt snaží hubička naša s manželem už luše hezky, berou to vždycky přes zahradu, kolem stromů slalom, krásně klusá u nohy, venku jí to taky celekm jde ale má tendence čučet na okolí, co se děje (baba no ) posotj taky super, manžel si ji našteluje, řekne čekej a pes stojí a stojí, klidně pustí vodítko, odjete o dva kroky, pes se jen ohlídne ale stále stojí, navíc jsme zjistili že se normálně do toho postoje začíná stavět sama, několkrát jsem ji viděla z okna jak si na zahradě stoupla do postoje, manžel je natěšený že to půjde tak doufám že se nezklame.bude to naše první výstava v našich životech tak snad nebudeme pak zklamaní, o víkendu máme hodiny s handlerkou, protože "ohledání" psa nám dělá problém, chce si s cizím člověkem hrát a pokud se k ní někdo rozběhne nebo jde nějak moc razantně chce uskočit, naježí se a začne bufat...

to bude dobré.

Přidejte reakci

Přidat smajlík