Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Baddy12

24.5.2017 20:21
Baddy12

XXX.XXX.21.170

Dobry den muj pes mel kliste. Kdyz jsme ho nasli bylo mrtve tak jsme ho vyndali. Ale ma tam bouli do spicky. Je to normalni?

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.5.2017 20:39

Jo.

zmizí to samo.

25.5.2017 07:37
Atheira

XXX.XXX.240.170

Dneska jsem objevila feně klíště u ucha, nevím, co je to za démona, ale žádným způsobem nechce ven. Nejde vytočit, vytáhnout, ani pinzetou se mu nechce. A asi si dovedete představit, jak z toho kroucení a šťourání už byla fena vedle, takže se mi ještě pak začala kroutit jak nudle a už z toho nebylo vůbec nic.
Do toho jsem ještě spěchala na vlak do práce. Možná je to až k podivu, ale klíště zůstalo celé tak, jak tam bylo. Celá ta procedura s ním ani nehla. Má tam vedle něj bouličku, ale předpokládala jsem, že ta po čase sama zmizí?

Jde mi ale o to, že jsem nemohla jen tak v klidu odejít, aniž bych s tou potvorou něco provedla... No, mázla jsem jí to betadinou, ale právě ještě s tím klíštětem na místě. Teď mě napadá, jestli to ničemu nevadí?

25.5.2017 07:51

Atheira napsal(a):
Dneska jsem objevila feně klíště u ucha, nevím, co je to za démona, ale žádným způsobem nechce ven. Nejde vytočit, vytáhnout, ani pinzetou se mu nechce. A asi si dovedete představit, jak z toho kroucení a šťourání už byla fena vedle, takže se mi ještě pak začala kroutit jak nudle a už z toho nebylo vůbec nic.
Do toho jsem ještě spěchala na vlak do práce. Možná je to až k podivu, ale klíště zůstalo celé tak, jak tam bylo. Celá ta procedura s ním ani nehla. Má tam vedle něj bouličku, ale předpokládala jsem, že ta po čase sama zmizí?

Jde mi ale o to, že jsem nemohla jen tak v klidu odejít, aniž bych s tou potvorou něco provedla... No, mázla jsem jí to betadinou, ale právě ještě s tím klíštětem na místě. Teď mě napadá, jestli to ničemu nevadí?

A... je to fakt klíště?

ne, že bych vám nevěřila, ale rozmordovaných bradaviček a jiných kožních výrůstků (a občas i bradavek) a s pohádkou, že to klíště nějak nejde vytáhnout, už jsem viděla hodně. strašidelně hodně.

25.5.2017 07:59
Atheira

XXX.XXX.240.43

Ne, fakt je to klíště. Má prdelku a nožičky a červenou tečku na zadku. Stoprocentní klíště. A nikdy dřív tam nebylo. Ještě včera večer, bych se vsadila, číhalo někde schovaný.

Pokračuj, vytáhni

25.5.2017 08:10
Pokračuj, vytáhni

XXX.XXX.240.21

Jednou jedinkrát se mi stalo, že jsem musel udělat něco mezi 15-20 otáčkami pinzetou abych klíště vytáhl. Zpravidla stačí 1-3 otáčky. Možná je to váš případ, když nad tím ale budete přemýšlet tak pustit se musí, nebo mu ukroutíte tělo od hlavičky (překousávat se klíště nezvládne). Ať už hlavička zůstane nebo ne (netřeba se toho děsit, odpadne později nebo odejde s obměnou kůže), tohle klíště či ranu po něm bych rozhodně zakápl jódem a druhý den se podíval zda to raději nezopakovat (pokud je zakouslé více den nebo zůstala hlavička tak bych to opakoval automaticky).

25.5.2017 08:18
Atheira

XXX.XXX.240.44

Mně spíš teď jde o to, jestli jsem tam nenadělala ještě větší neplechu tím, že jsem jí to namazala i s tím klíštětem. Až dorazím, hned se na něj vrhnu a bude to jeho poslední chvilka, ale už jsem to fakt neměla šanci stihnout. Navíc, když mi fena začala dělat scény a kroutila se, už se jí to taky nelíbilo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík