Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.5.2017 11:01
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

Tak me napadlo, jake krmeni by mi vyhovovalo nejvic- granule bez masa se vsemi temi ostatnimi prospesnymi indrediencemi, a ja bych si k nim jen pridavala vlastni maso

28.5.2017 11:27
scylla

XXX.XXX.150.32

To tedy asi těžko, protože každé maso je jiné a tedy je nutné, aby v příloze bylo trošku něco jiného. Navíc to ztrácí pro mě smysl - pokud budu chtít do psa cpát chemii, tak můžu rovnou krmit granulemi.

notregistered

28.5.2017 11:31
notregistered

XXX.XXX.211.104

scylla napsal(a):
To tedy asi těžko, protože každé maso je jiné a tedy je nutné, aby v příloze bylo trošku něco jiného. Navíc to ztrácí pro mě smysl - pokud budu chtít do psa cpát chemii, tak můžu rovnou krmit granulemi.

Ale vůbec ne. Granule jsou i ze surovin kontrolovaného bio hospodářství. Nejen ten Magnusson.
Včetně kukuřice, pšenice... mnohdy lepší než penny chléb.
Doby Pedygrý jsou fuč. Teď je in aby měl pes/kočka svůj tablet, obleček, talíř a nejnovější android.
Pěkný den mějte ;-).

28.5.2017 11:39
Tedysek

XXX.XXX.10.116

A co trainer vegetable?

28.5.2017 11:42
scylla

XXX.XXX.150.32

notregistered napsal(a):
Ale vůbec ne. Granule jsou i ze surovin kontrolovaného bio hospodářství. Nejen ten Magnusson.
Včetně kukuřice, pšenice... mnohdy lepší než penny chléb.
Doby Pedygrý jsou fuč. Teď je in aby měl pes/kočka svůj tablet, obleček, talíř a nejnovější android.
Pěkný den mějte ;-).

Jenže ty, které jsou z kontrolovaných surovin, většnou lidi psům nekoupí kvůli vysoké ceně. A stejně v tom nějaká chemie být musí, jinak by to zplesnivělo, takže je lepší vědět, co psovi dávám, aspoň to je můj názor. Pracné to není, psovi to chutná a vím, co žere.

28.5.2017 12:00
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

notregistered napsal(a):
Již zalepená smajlík
Magnusson Blanda
http://www.veterinarnipece.cz/magnusson-original-blanda-3956.html?varianta=5528

nebo
http://www.krmivahulin.cz/ostatni-krmiva/pro-psy/krmiva-pro-barf/krmivo-pro-psy-doplnkove-pro-barf-1-kg.html

Yarrah Bio, Mix it od Belcanda, a další
doplňková krmiva

Super, diky

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.5.2017 13:04

Lexaurin napsal(a):
Super, diky

Tomu nějak nerozumím. Když chci krmit masem, nebudu k němu kupovat lisovanou strouhanku. Přidám jednou vločky, pak rýži, hrst spařených kopřiv...no a to droždí nebo pangamin taky není problém.

28.5.2017 13:42
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tomu nějak nerozumím. Když chci krmit masem, nebudu k němu kupovat lisovanou strouhanku. Přidám jednou vločky, pak rýži, hrst spařených kopřiv...no a to droždí nebo pangamin taky není problém.

No abyste pochopila , jedna devcica proste dela drahoty. Ji maso, kosti obcas, prilohu, zeleninu celkem ochotne, ale jakmile ji k tomu dam nejake doplnky( rasu, lnene seminko, vitaminy...), prestane to zrat. Nejradeji ma maso s granulema a vyvarem i nejlepe prospiva, jen nechci, aby mela masa nejak moc, tak me napadly ty granule bez masa

notregistered

28.5.2017 13:54
notregistered

XXX.XXX.211.104

scylla napsal(a):
Jenže ty, které jsou z kontrolovaných surovin, většnou lidi psům nekoupí kvůli vysoké ceně. A stejně v tom nějaká chemie být musí, jinak by to zplesnivělo, takže je lepší vědět, co psovi dávám, aspoň to je můj názor. Pracné to není, psovi to chutná a vím, co žere.

Scyllo a spol., neříkám čím (přílohovými, masem, kompletními) máte krmit přece, jen hledám to nejmenší zlo. Mám pocit, že zrovna Vy, Scyllo, krmíte Firstšmejd, co myslíte, jak ty vydrží 18 měsíců.
Tyto bio sušené přílohy max.6 měsíců. Je to jen smíchané a slisované.
Jakou má trvanlivost rýže z krámu pro lidi. Já teda plíseň v kuchyni nemám.

Má zvířata jí granule bez špatné chemie, markus nebo magnusson s masem a maso.
Teď např. má psice k svačině nanuk z kachní nohy.
Z pšenice v jiném výrobku se osype, v magn. nevadí.
Zvláštní, že.

Ale jo. Každý způsob může být špatně. Třeba krmit masem.. ach ne.. barfovat vlastně.. a nasypat na to Roboran. Lososový olej kdovízčeho na ultraboží granule.
Roštěná a bramborová kaše a jako odměna pamlsky se sorbanem.

Koupit dobré krmivo, musíme něco znát.
Co lidé pořídí, za to nemohu.
Kde se dá, nutím lidem maso, lepší granule, odměny.

notregistered

28.5.2017 14:04
notregistered

XXX.XXX.211.104

Tedysek napsal(a):
A co trainer vegetable?

Tady je to takové.. přidané proteiny z hrachu a hydrolyzát z kytek, asi aby tím šlo krmit běžně, ale špatné nejsou.

Máte maso a chcete přidat přílohu "vcelku".
Dobré by měly mít nějakou výplň, zeleninu, ovoce, byliny a nic zbytečného.
Pak přece doplňkové krmivo ztrácí smysl.

Např. Belcando je nesmysl.

28.5.2017 14:19
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

notregistered napsal(a):
Již zalepená smajlík
Magnusson Blanda
http://www.veterinarnipece.cz/magnusson-original-blanda-3956.html?varianta=5528

nebo
http://www.krmivahulin.cz/ostatni-krmiva/pro-psy/krmiva-pro-barf/krmivo-pro-psy-doplnkove-pro-barf-1-kg.html

Yarrah Bio, Mix it od Belcanda, a další
doplňková krmiva

Ten Magnusson to ma jen ve velkem baleni? Mensi jsem nenasla . A co ten Mix it od Belcanda- je kvalitni? Zkusila bych ho, ten v mensim je.

notregistered

28.5.2017 14:22
notregistered

XXX.XXX.211.104

28.5.2017 14:32
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

notregistered napsal(a):
Něco asi tak:

http://www.dopsimisky.eu/11-prilohy.

To jsme meli a uz s tim krmi kamaradka slepice, u nas bez uspechu

notregistered

28.5.2017 14:33
notregistered

XXX.XXX.211.104

Lexaurin napsal(a):
Ten Magnusson to ma jen ve velkem baleni? Mensi jsem nenasla . A co ten Mix it od Belcanda- je kvalitni? Zkusila bych ho, ten v mensim je.

4kg, ale nevím kde. Ještě dělají Hund godis kex a nějaké small biscuits,500g a 5kg. Sice maso ano, ale strašně maličko, jen na chuť.
Mix it, jestli nevadí drůbeží tuk, palmový olej, kypřidlo, tak zkuste.

notregistered

28.5.2017 14:36
notregistered

XXX.XXX.211.104

Lexaurin napsal(a):
To jsme meli a uz s tim krmi kamaradka slepice, u nas bez uspechu

Jo, to je blbé, nevím co bude chutnat. U nás jí magnusson sušenky i granule kočka, kočkata, pes, králík a potkani.
Způsobila bych "kdo zaváhá - nežere" ;-).

28.5.2017 14:39
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

notregistered napsal(a):
4kg, ale nevím kde. Ještě dělají Hund godis kex a nějaké small biscuits,500g a 5kg. Sice maso ano, ale strašně maličko, jen na chuť.
Mix it, jestli nevadí drůbeží tuk, palmový olej, kypřidlo, tak zkuste.

Diky, mrknu jeste na ten Magnusson a kdyztak koupim to Belcando

28.5.2017 18:01
tapina

XXX.XXX.186.16

Lexaurin napsal(a):

Místo magnussonu si můžete koupit normální grahamový knackebrot, jen tak ze srandy jsem to počítala, máme jeden balíček 250g já plus 2 psi na 5-6 dnů, cenově to nevyjde o moc dráž, je to bio, můžete si vybrat s míň nebo víc vlákninou a se sníženým obsahem soli. S různými semínky, lněné, sezamové, do 30korun ten balíček, většinou kupuju kolem 20. Trochu oleje a je to jak magnusson. Kdyby vylepšit - ve zdravé výživě mají sušenou kořenovou zeleninu, kvasnice mají všude...

Ty granule, teda, ani ty 4 kila bych nekupovala, myslím, že bychom to nespotřebovali.

notregistered

28.5.2017 18:49
notregistered

XXX.XXX.211.104

Jo, jsem to chtěla napsat, že drahé zbytečně, něco aj extruze, krám zdravá výživa má takových a lepších blbostí plné regály
ale když sem někdo dojde si to číst, co si bude myslet
fauna = lakomci
smajlík

28.5.2017 22:22
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

Jak to tak ctu, tak ji asi nevham ten Marp a maso, co ted zere . Ja se bala o jeji ledviny, jestli toho masa nema moc.

notregistered

28.5.2017 22:53
notregistered

XXX.XXX.211.104

Lexaurin napsal(a):
Jak to tak ctu, tak ji asi nevham ten Marp a maso, co ted zere . Ja se bala o jeji ledviny, jestli toho masa nema moc.

Z masa se jí nic nestane, na to je stavěná.
Metabolismus bílkovin.. z čeho jsou odpadní látky, co je zpracovává..

28.5.2017 23:23

Lexaurin napsal(a):
No abyste pochopila , jedna devcica proste dela drahoty. Ji maso, kosti obcas, prilohu, zeleninu celkem ochotne, ale jakmile ji k tomu dam nejake doplnky( rasu, lnene seminko, vitaminy...), prestane to zrat. Nejradeji ma maso s granulema a vyvarem i nejlepe prospiva, jen nechci, aby mela masa nejak moc, tak me napadly ty granule bez masa

Mě to taky pes na mase nežere, ale z mističky z ruky samotné ano- zkoušela jste? (extrudovaný len, za studena lisované konopné semínko slisované do pelet) Jinak si taky někdy myslím, že je náš pes spíš vegetarián.

Přidejte reakci

Přidat smajlík