Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.5.2017 07:51
Lexaurin

XXX.XXX.83.65

Prosím moudré hlavy, co byste doporucily?

notregistered

30.5.2017 12:26
notregistered

XXX.XXX.211.243

Rozhodně Marp holistic, pro nás rýpaly smajlík
Primordial vypadají úplně boží. Makrelové krmivo tu dost chybí. Ale bobem krmit nebudu a glutamátem také ne. A nakonec všechno zkazili kuřecím tukem.
Ono je to nové, možná vysliší krmiče a tyto položky zahodí. Pak to bude super.

30.5.2017 13:43
Lexaurin

XXX.XXX.83.65

notregistered napsal(a):
Rozhodně Marp holistic, pro nás rýpaly smajlík
Primordial vypadají úplně boží. Makrelové krmivo tu dost chybí. Ale bobem krmit nebudu a glutamátem také ne. A nakonec všechno zkazili kuřecím tukem.
Ono je to nové, možná vysliší krmiče a tyto položky zahodí. Pak to bude super.

Díky, ach jo a ja se, těšila, ze to bude za nas oblíbený Black canyon, jak inzeruji

notregistered

30.5.2017 14:17
notregistered

XXX.XXX.211.243

Lexaurin napsal(a):
Díky, ach jo a ja se, těšila, ze to bude za nas oblíbený Black canyon, jak inzeruji

Také bych strašně chtěla nějaké na prostřídání, ale buď jsou stejné jaké známe nebo hnusné.
Aspoň teda mám štěstí, že se do chuti většinou trefím, takže mám na výběr. Sice maličko, ale jo.
Jak přijde nová značka, koupím, ale nenechám psa jen na té jedné, protože nový výrobce se co.. nechytí a máme po granulích.

Wolf´s Mountain ne ?

Když já už nevím o co šlo, jaké maso a příloha nebo co to nechce ?

30.5.2017 14:39
Lexaurin

XXX.XXX.83.65

notregistered napsal(a):
Také bych strašně chtěla nějaké na prostřídání, ale buď jsou stejné jaké známe nebo hnusné.
Aspoň teda mám štěstí, že se do chuti většinou trefím, takže mám na výběr. Sice maličko, ale jo.
Jak přijde nová značka, koupím, ale nenechám psa jen na té jedné, protože nový výrobce se co.. nechytí a máme po granulích.

Wolf´s Mountain ne ?

Když já už nevím o co šlo, jaké maso a příloha nebo co to nechce ?

Dekuji za, snahu, po Black Canyonu, ktery se prestal vyrabet dala, šanci Marpu kachne v jedné, davce a maso s ostatním v davce druhé. Purizon a Wolsbluty zere alespoň jako pamlsky z ruky- hodne me nadchla ta rybí varianta, s krevetama . Je mlsna, co naplat.

notregistered

30.5.2017 14:53
notregistered

XXX.XXX.211.243

Simpsons losos a Barking fish n delish nebo quackers ?
Možná bude chtít štěněčí. Tučné jakoby ?
Akela ryba a Eden ryba. Jsou i malá balení.

30.5.2017 15:06
Lexaurin

XXX.XXX.83.65

notregistered napsal(a):
Simpsons losos a Barking fish n delish nebo quackers ?
Možná bude chtít štěněčí. Tučné jakoby ?
Akela ryba a Eden ryba. Jsou i malá balení.

Diky , mrknu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík