Anett780

XXX.XXX.158.221
Zdravím, dnes ráno jsem u svého 8 měsíčního psa našla napité klíště na tlamě pod okem...v místě přisátí má bouličku má to červené a v jednom místě fialový flek měl to tak už když jsem mu ho našla...myslíte že je to jen reakce na to klíště nebo se může jednat i o něco horšího? Máte někdo s něčím podobným zkušenosti?
Doktora !
Přeléčit.
Https://search.seznam.cz/?q=boreli%C3%B3za+p%C5%99%C3%ADznaky&oq=borelioza&sourceid=szn-HP&sgId=QXxypJI7TZEbLbokkS9C_OwokS-bkizfznLNYGzMzL%3D%3D&thru=sug&su=c&aq=1.
https://search.seznam.cz/?q=boreli%C3%B3za+u+psa&oq=borelioza+&sourceid=szn-HP&sgId=pxIypJIhQ0xhn-9XhXtGzNwokS-bkizfzG-vYGpMTw%3D%3D&thru=sug&su=c&aq=2.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Anett780
napsal(a):
Zdravím, dnes ráno jsem u svého 8 měsíčního psa našla napité klíště na tlamě pod okem...v místě přisátí má bouličku má to červené a v jednom místě fialový flek měl to tak už když jsem mu ho našla...myslíte že je to jen reakce na to klíště nebo se může jednat i o něco horšího? Máte někdo s něčím podobným zkušenosti?
Nevypadá to moc hezky, vydesinfikovala bych to, sledovala, a vyčkala co se s tím bude dít dál.
Anett780
napsal(a):
Na nic nečekat a jít k doktorovi, bude to chtít atb kvůli borelce.
Anett780

XXX.XXX.158.221
Děkuji všem za rady...vydenzifikovane to má 2x před vytahnutim klíštěte a po něm a asi to teda zkusím chvíli nechat a uvidím ale nejspíš s tím radši pojedu protože mu to modrá čím dál více a teď jsem si uvědomila že měl včera i před včerejškem rýmu úplně mu teklo z nosu tak se bojím aby to nebylo ono ale na druhou stranu furt lital v potoku a je možné že ho ofouklo těžko říct no...ale jinak mi přijde v pohodě.