Fialový otok po kousnutí klíštěte

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Anett780

6.6.2017 10:48
Anett780

XXX.XXX.158.221

Zdravím, dnes ráno jsem u svého 8 měsíčního psa našla napité klíště na tlamě pod okem...v místě přisátí má bouličku má to červené a v jednom místě fialový flek měl to tak už když jsem mu ho našla...myslíte že je to jen reakce na to klíště nebo se může jednat i o něco horšího? Máte někdo s něčím podobným zkušenosti?

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.6.2017 10:59
Uživatel s deaktivovaným účtem

Anett780 napsal(a):
Zdravím, dnes ráno jsem u svého 8 měsíčního psa našla napité klíště na tlamě pod okem...v místě přisátí má bouličku má to červené a v jednom místě fialový flek měl to tak už když jsem mu ho našla...myslíte že je to jen reakce na to klíště nebo se může jednat i o něco horšího? Máte někdo s něčím podobným zkušenosti?

Nevypadá to moc hezky, vydesinfikovala bych to, sledovala, a vyčkala co se s tím bude dít dál.

6.6.2017 11:38
scylla

XXX.XXX.150.32

Anett780 napsal(a):

Na nic nečekat a jít k doktorovi, bude to chtít atb kvůli borelce.

6.6.2017 12:05
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Někdy to tak udělá, jak psaly holky vydezinfikovat (pořádně poťupat betadinou) zkusit i trochu zmáčknout, jestli něco nevyteče, ale není to nic tragického, někdy má pes reakci na kousnutí větší, asi záleží i na místu, či bůhví na čem...vidím to na svém psu.

Anett780

6.6.2017 12:37
Anett780

XXX.XXX.158.221

Děkuji všem za rady...vydenzifikovane to má 2x před vytahnutim klíštěte a po něm a asi to teda zkusím chvíli nechat a uvidím ale nejspíš s tím radši pojedu protože mu to modrá čím dál více a teď jsem si uvědomila že měl včera i před včerejškem rýmu úplně mu teklo z nosu tak se bojím aby to nebylo ono ale na druhou stranu furt lital v potoku a je možné že ho ofouklo těžko říct no...ale jinak mi přijde v pohodě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík