Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.6.2017 22:26
kuna a

XXX.XXX.214.22

Ahoj, chci se zeptat pro ty kdo pouziva tento postroj, zda vám na zádech vašeho psa neničí srst? Nevím jestli za to muze postroj nebo neco jineho právě ale v míste kde postroj na zádehc leží má muj pes jakoby ostrihanou srst na kratko :-/

8.6.2017 04:46
Atheira

XXX.XXX.50.119

Ničeho takového jsem si nevšimla. Používám ho prakticky denně, kromě koupacích vycházek, i když občas teda zapomenu, a tak se v tom několikrát už i koupala.
Je parádní. Fena moc nemusí ty postroje, co jsou přes nohy, vždycky se tváří tak trochu ublíženě, když ho na ni nasoukám. Tenhle má ráda. Problémy se srstí žádné. :).

8.6.2017 10:27
kuna a

XXX.XXX.214.252

Jo je právě úplně super a strašně se mi na nem dobre pes i ovlada :) tak bych byla nerada kdyby za to mohl :( ale nic jineho me nenapadá chjooo... (Vypada to jak od pipety ale tu jsem jeste proti klistakum nedavala).

8.6.2017 11:51
Atheira

XXX.XXX.240.171

A nedrbe se tam nebo tak něco?
Zkusila bych ho chvilku nenosit. Jestli to nezmizí, pak hledat problém jinde než v postroji.
Je teda fakt, že moje fena má kratší srst, ale i tak... Než jsem ho kupovala, poptávala jsem se lidí, co s ním mají zkušenosti a nikdo neříkal, že by se u nich něco takového objevilo.

8.6.2017 12:01
kuna a

XXX.XXX.214.252

No jak říkáte zkusím ho chvíli nenosit...nedrbe nebo jsem si aspon mevsimla on si tam ani nedosáhne :/... právě u nás na cvicaku ho mají lidi taky a vidchni mi ho doporučovali...no to je pech... ještě kdyz mame jet za měsíc na výstavu aaaaaa

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.6.2017 14:49

A tomu druhému psisku (bull?) ostříhejte drápy

8.6.2017 19:41
kuna a

XXX.XXX.214.22

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A tomu druhému psisku (bull?) ostříhejte drápy

achjo... a není to bull ale terier , nevím proc se cpete do diskuze ke které nemáte co řici, ale děkuji za poučení odbornice pres drápy

8.6.2017 23:49

kuna a napsal(a):
achjo... a není to bull ale terier , nevím proc se cpete do diskuze ke které nemáte co řici, ale děkuji za poučení odbornice pres drápy

Já se nikam necpu, jen Vás upozorňuji na nedostatky

Přidejte reakci

Přidat smajlík