Opravdu dobrý veterinář v Praze

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.6.2017 16:44
Luciandthewolf

XXX.XXX.10.197

Prosím, víte o nějakém dobrém veterináři v Praze či jejím blízkém okolí? Myslím veterináře jako takového, nemyslím kliniku, kde pokaždé narazíme na jiného doktora. Ráda bych poznala trošku osobnější přístup. Zatím jsme s naší vlčandou zažili samé špatné zkušenosti. Chtěla bych veterináře, kde na mě všude nebude svítit Hills nebo Royal Canin a má opravdu zkušenosti. Klidně může být i dražší, na tom nesejde. A pokud má zkušenosti s čévéčkem, tak by to byla úplně bomba

13.6.2017 16:47
scylla

XXX.XXX.150.32

Kateřina Malková, chodili jsme k ní léta a vždy spokojenost. Jezdí i domů za pacienty.

13.6.2017 17:00
Luciandthewolf

XXX.XXX.10.197

A kde to je?:) na netu mi to nic nenašlo.

13.6.2017 21:59
jahodapavel

XXX.XXX.168.108

MVDr. Renata Kvapilová.

14.6.2017 06:20
scylla

XXX.XXX.150.32

Luciandthewolf napsal(a):
A kde to je?:) na netu mi to nic nenašlo.

Https://www.zivefirmy.cz/katerina-malikova-mvdr-_f1282457.

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.6.2017 07:24

MVDr. Načeradská - preventivní medicina, zbytečně nedává ATB apod., je i výživářka, kromě koček i chování psů... "Složitější" plemena má ráda.

Sama mi doporučila dělat místo odčervení koprologii, kromě diet prodává Carneeval, ale v životě mi ho nenabídla.

Benesova.l@volny.cz

14.6.2017 10:07
Benesova.l@volny.cz

XXX.XXX.48.217

Tak koukám že se nám všichni dobří veterináři soustřeďují na Praze 10:P to je dobře.

14.6.2017 10:15

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
MVDr. Načeradská - preventivní medicina, zbytečně nedává ATB apod., je i výživářka, kromě koček i chování psů... "Složitější" plemena má ráda.

Sama mi doporučila dělat místo odčervení koprologii, kromě diet prodává Carneeval, ale v životě mi ho nenabídla.

Nic proti Vám Ollie, ale zrovna Načeradská dle mých zlušeností nepatří ke špičkovým vetům. Místo rtg vytahuje nohy do bolestivosti a hned by řezala. Nic pro mě.

Benesova.l@volny.cz

14.6.2017 16:13
Benesova.l@volny.cz

XXX.XXX.48.217

Hurá našli jsme, a to pana Hatinu v Uhříněvsi :).

14.6.2017 22:49

Nic proti Vám Ollie, ale zrovna Načeradská dle mých zlušeností nepatří ke špičkovým vetům. Místo rtg vytahuje nohy do bolestivosti a hned by řezala. Nic pro mě.

Tak nám se zatím nic vážného nepřihodilo. Nejhorší byla obří dermatitida u pindi, kterou si vyrobil ze stresu z návalu háravek. Jinak vztahy s personálem má výborné, debaty o výživě mi zpočátku pomohly velmi, vet mě donutila čistit mu zuby, vysvětlila nevhodnost všech různých bůvolích kostí, zmíněná kopro, abych do něj nemusela prát chemii - bobky dávám přímo do laborky, ne přes ní, i na průjem dá dietní granule v krajním případě, když majitel just nechce něco uklohnit doma apod. Máme stejně striktní názor na šlechtění vs. zdraví, tak si vždycky zajímavě podebatujeme. Samozřejmě kvituji její aktivity proti množení. Takže za nás při základní péči perfektní.

14.6.2017 23:50

To rájka999

Úplně mimo téma, ale dnes jsem si na vás vzpomněla. Potkal mě vtipný turista z Ruska, nadšeně pokecal, že má taky psa a že má pro mě dárek. Kakací pytlík, origo od nich (asi ho našel někde v kapse :). Bezvadný, obří. Srovnání s kartáčkem možná vypadá divně, ale potvora má stejný jako já a byl po ruce. Ten kartáček.

15.6.2017 00:18

To rájka999

Úplně mimo téma, ale dnes jsem si na vás vzpomněla. Potkal mě vtipný turista z Ruska, nadšeně pokecal, že má taky psa a že má pro mě dárek. Kakací pytlík, origo od nich (asi ho našel někde v kapse :). Bezvadný, obří. Srovnání s kartáčkem možná vypadá divně, ale potvora má stejný jako já a byl po ruce. Ten kartáček.

Tak ten se hodí

Přidejte reakci

Přidat smajlík