Severní Vítr

XXX.XXX.211.191
Dobrý den mám 11ti letou fenu jezevčíka a už dvakrát se mi stalo že mě šla přivítat a z ničeho nic se začala celá cukat na zádech(jakoby v křečích)a neudrží v tu chvíli moč.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Severní Vítr
napsal(a):
Dobrý den mám 11ti letou fenu jezevčíka a už dvakrát se mi stalo že mě šla přivítat a z ničeho nic se začala celá cukat na zádech(jakoby v křečích)a neudrží v tu chvíli moč.
Jestli máte ke své feně alespoň nějaký citový vztah, vemte jí na veterinu a neptejte se na diskusním fóru
Severní Vítr

XXX.XXX.211.191
Děkuji za radu ale neptala bych se kdybych mohla k vetovi.

Severní Vítr
napsal(a):
Děkuji za radu ale neptala bych se kdybych mohla k vetovi.
To není míněné zle, jen povzdech, máte pocit, že zde lidé mají věšteckou kouli?a jak se zařídíte podle xy rad? a stejně pravděpodobně bez medikace se neobejdete a toho veta navštívit budete muset...jinak rada, ticho, teplo, tekutiny...
Severní Vítr

XXX.XXX.211.191
K lékaři půjdu nebojte.
Severní Vítr

XXX.XXX.211.191
Ráno jdu do práce tak potom a proč se vůbec ptáte.
lucias
napsal(a):
To, co popisujete, vypadá jako epileptický záchvat. Bohužel se epilepsie u pejsků objevuje relativně často. Zajděte si k veterináři, pokud je to opravdu tohle, dá se to většinou dobře zvládnout medikací, jen prostě pesan bude brát denně prášek. Držím palce, ať jste v phodě!
No já bych řekla, že právě na epi.záchvat to nevypadá vůbec.
Rada viz. výše - navštívit veta.

Z popisu nejde poznat, jestli se cuká na zádech(leží a má křeče) nebo se ji cukaji jen záda...
pes v záchvatu o sobě neví-pomočí se, ...naše fena měla záchvaty 3 během cca12 hodin, po třetím jsem jí nechala doma uspat (epilepsii neměla, byla letitá 14,5 let, pravděpodobně mozková ischemie, nádor...)
Veterinární pohotovost u vás nemáte? (lékař mimo ordinační hodiny).
Lexaurin
napsal(a):
Zalezi jak je velky.
Tak to každopádně, ale stejně by to nebyla jen chvilková indispozice. On bolí i ten malej posun plotýnky, takže by to bylo na feně poznat, změnila by chování, některý polohy by jí dělaly problém. Určitě by se to projevilo i jinak než jen 2x při vítání...