Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.6.2017 19:00
Delfina30

XXX.XXX.41.102

Mohu poprosit, kdo se trochu orientuje v granulích, mám štěndo zl.retrievera, ze zahr.krytí, vhodného k výstavám a chovu.Které granule by jste doporučili Marp, Carmilove, Artemis?Nebo jiné lepší?Pytel cca do 2500kč.Mám starší vykastr.fenku, krmili jsme Artemisem pro kastr.fenky, bohužel již není na trhu, přešla jsem na Marp a dobrý, pro to štěndo chci opravdu top.Děkuji všem za radu a pomoc.

21.6.2017 19:03
lupus4

XXX.XXX.12.255

pro to štěndo chci opravdu top

tož TOP je přirozená strava, někdo jí říká Barf

notregistered

21.6.2017 19:25
notregistered

XXX.XXX.211.20

Artemis fresh mix, fakt mix. Neuvěřitelné, co vše se narvalo do jedné misky.
Krmivo jako každé druhé. Moučky. Moc energie tam teda nezamixovali.

Carnilove. Má znamenat milujeme maso ? Tak by nějaké mohli použít.. moučky.
Prý potatoes free smajlík Protože hrách je úplně boží, pro jeho antinutriční látky.

Marp holistic ano.

Aatu, Akela, Barking H., Canagan, Carneeval, Devoted, Eden, Essential, N&D adult, Petkult, Purizon fish + salmon adult, Simpsons, Wolfsblut.

3500kcal/kg je takové udržovací, štěňátkovi sluší víc, nebo přihodit kus slepice.
A jako fakt, nejlepší start do života je maso.

21.6.2017 19:39
Delfina30

XXX.XXX.41.102

Děkuji moc, s barfováním nemám vůbec zkušenosti, bojím se abych něčeho nedala málo, něčeho moc, existují stránky, nebo nějaké tabulky, kde je vše důkladně vysvětleno?Které jsou opravdu dobře udělané a vše napsáno popsáno?A asi dávat granule i maso, to asi nebude dobré že?Bud to nebo to?Děkuji moc.

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.6.2017 19:45

Delfina30 napsal(a):
Děkuji moc, s barfováním nemám vůbec zkušenosti, bojím se abych něčeho nedala málo, něčeho moc, existují stránky, nebo nějaké tabulky, kde je vše důkladně vysvětleno?Které jsou opravdu dobře udělané a vše napsáno popsáno?A asi dávat granule i maso, to asi nebude dobré že?Bud to nebo to?Děkuji moc.

Manwe.eu, celý pravý sloupec.
Klidně můžete krmit jednu nebo dvě krmné dávky granulí.
Pokud byste chtěla s takovým krmení poradit, napište mi a já Vám všechno vypíšu

21.6.2017 19:54
lupus4

XXX.XXX.12.255

Delfina30 napsal(a):

Dost dobrý jsou

http://www.manwe.eu/index.php/barf-v-praxi

koukám, že rajka byla rychlejší...

22.6.2017 10:34

Delfina30 napsal(a):

Mně se střídání neosvědčilo, musím buď jedno, nebo druhé, štěně mi granule nechce, když má maso smajlík Takže zatím je plně na granulích, už kvůli starším fenkám. Časem přejdeme plně na BARF.

22.6.2017 16:18
lupus4

XXX.XXX.233.5

musím buď jedno, nebo druhé,

nesmysl

štěně mi granule nechce, když má maso

má rozum

22.6.2017 16:20

Tak jasně, mně by asi granule taky nejely smajlík Ale má jen granule, nic jinýho nedostane, tak žere smajlík

22.6.2017 17:28

Střídám barf a Marp Hol./Barking H./Wolfsblut a pes ani já si nestěžujeme. Navíc nemusím být tak v presu, aby měl dokonale nadávkované vše potřebné. Chutná oboje, akorát venku je od té doby, co je částečně na mase, trochu rozfrfňaný, když mu někdo nabídne nekvalitní pamlsky. Pokud už si vezme něco ve stylu "frolíka", zakření se a vyflusne ho. Samozřejmě se nezlobím.

Přidejte reakci

Přidat smajlík