Problém se psem, zavřený v kotci

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.7.2017 11:17
fortik

XXX.XXX.139.247

Předem se omlouvám za tento dotaz, ale zdědili jsme barák i se psem( německý vlčák), který je momentálně zavřený v kotci 10x10m a z důvodu strachu o děti ho nemůžeme ani pustit. Napadlo nás, že by jsme ho někomu darovali zda by ho zvládl, ale mi si na něj netroufneme. Pro to Vás prosím nenapadá Vás někoho co by jste v teto situaci dělali, nebo jestli by se nenašel nekdo kdo by si ho vzal. Děkuji za odpoěvdí.

2.7.2017 11:44
Fine

XXX.XXX.129.20

Určitě ho co nejdříve odvezte do nejbližšího útulku,...on by se trápil a vy také.
Doufám, že brzy najde nového majitele a budou spokojeni oba dva.Vlčák potřebuje dlouhé procházky, výcvik a hlavně lásku od lidí a to mu bohužel nemůžete nabídnout.

2.7.2017 11:53
Andrýsek3

XXX.XXX.212.56

Co bych dělala já? Já bych dala psovi náhubek a začala s ním pracovat - aktivity, výchova, výcvik. Ale záleží na psovi, na nějakého extra agresora bych si taky netroufla, ale jestli byl pes spíš jen celý život zavřený v kotci, tak potřebuje vedení, důvěru, lásku, řád a bude to super pes. Ale je potřeba se psa nebát, umět to alespoň nějak se psy a mít odhodlání se mu hodně věnovat, vycvičit ho, plus děti, nejde psa jen vypustit, musí se s ním cíleně pracovat a vědět, co dělám, aby to neodnesla rodina. Pokud to není možné mu nabídnout, zkuste mu sehnat jiného majitele, jinak budete nešťastný všichni.

2.7.2017 12:58
Tedysek

XXX.XXX.43.152

Zeptala bych se na cvicaku zda vycvikar by nebyl ochoten dostat psa do "darovaciho" stavu a přes útulek jej nabídnout.

2.7.2017 13:50
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Ano, to by jsme dělali my, pejskaři. Tahle rodina to není, uznala to, což oceňuju. Jen doufám, že místo vlčáka v kotci, se tam vzápětí neocitne jiný pes, protože děti tak moc chtěly štěňátko...Ano, zkusila bych hledat nového majitele(jak už udělali) případně psa odvedla do útulku. Bude to lepší.

2.7.2017 18:54
fortik

XXX.XXX.210.195

Děkuji za vaše rady a názory, ještě to promyslíme a uvidíme.

2.7.2017 21:02
bhk

XXX.XXX.214.180

Já Vám poradím - obratte se třeba sokroumou zprávou na paní scylu zde na ifauně.
Ona Vám psa převychová případně si ho nechá a nebo převychová a daruje do zkušených rukou.
Já ji beru za slovo a ona se tady takhle prezentuje. Takže i toto je možnost.

Neregistrovaný uživatel

2.7.2017 21:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

bhk napsal(a):
Já Vám poradím - obratte se třeba sokroumou zprávou na paní scylu zde na ifauně.
Ona Vám psa převychová případně si ho nechá a nebo převychová a daruje do zkušených rukou.
Já ji beru za slovo a ona se tady takhle prezentuje. Takže i toto je možnost.

Good nápad!

Přidejte reakci

Přidat smajlík