Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Lea518

4.7.2017 16:16
Lea518

XXX.XXX.43.146

Ahojte, máme doma náš prvý vrh, šteniatka už majú 6 týždňov ale som nešťastná z toho, že keď im dám jesť hocičo iné ako granule tak hnačkujú. Skúšala som hovädzie mäso, kuracie, konzervy - kvalitné pre šteňatá s 80% mäsom. Skúšala som im to postupne primiešavať ku granuliam, kŕmim Brit care puppy od 4 týždňa no hneď vtedy chytili hnačku ktorá neprechádzala 4 dni. Robili sme aj koprológiu tam bolo všetko OK, vet nakázal nechať len na granuliach a dostali tabletky proti hnačke. Po 3 dňoch sa im to upravilo a potom som zase skúsila pridať troška konzervy a už zas niektoré hnačkujú. Dospelú fenu kŕmim mäsom a aj šteniatka som chcela priučiť aj na BARF aby si budúci majitelia mohli vybrať čím budú kŕmiť, ale teraz neviem či to vôbec skúšať alebo sa na to radšej vykašľať a nechať ich len na granuliach. Mrzí ma to aj preto, že vidím ten rozdiel keď majú v miske iba granule a keď tam pridám konzervu alebo mäso.. to sa po jedle nestihne ani zaprášiť. Pri granuliach mám stále pocit že by mohli zjesť aj viac, niektoré by potrebovali trocha pribrať no viac nechcú

4.7.2017 20:42
bhk

XXX.XXX.214.95

Já bych naopak vynechala ty granule a konzervy a štěnda nechala čistě na "barfu"..
Alespon mě se to tak osvědčilo..Strava musí být pestrá. Ono taky nemůžete dát jen čistě maso a nic k tomu. Ale to předpokládám víte, když tak krmíte i matku štěnat.
Hodně štěstí s miminama

Přidejte reakci

Přidat smajlík