Uživatel s deaktivovaným účtem

Trpělivost. Na všechno používám tuk. Strupy jdou hned (u hladkosrsťáka by to šlo jinak všechno a měl by "náměstíčko", stříhat není co, tak akorát oholit :), jednou se zadařila smůla a asfalt. To jsem z něj dostala až druhý den. Ale žádné krémy, opravdu tuk, nej je něco ve stylu sádla, kalciovka by se taky dala. Kokosák mi přijde takový suchý.
napsal(a):
Trpělivost. Na všechno používám tuk. Strupy jdou hned (u hladkosrsťáka by to šlo jinak všechno a měl by "náměstíčko", stříhat není co, tak akorát oholit :), jednou se zadařila smůla a asfalt. To jsem z něj dostala až druhý den. Ale žádné krémy, opravdu tuk, nej je něco ve stylu sádla, kalciovka by se taky dala. Kokosák mi přijde takový suchý.
Dik. Ja si vzpomněla, jak jsme byli jako deti od, asfaltu a dostavali to znáš sadle.Tak jsem sáhla po tom co je nejmene mastné jako je kokosak..Ještě ma v záloze lanolin a, sadlo.

Naše holka přišla jednou obalená od smůly a jak se to snažila čistit, byla ješte od nalepené trávy... čistily jsme to z ní benzinem.
napsal(a):
Naše holka přišla jednou obalená od smůly a jak se to snažila čistit, byla ješte od nalepené trávy... čistily jsme to z ní benzinem.
U této srsti psycho
impact
napsal(a):
Na všechny chemie ala benzín nebo odlakovač bych se vyprdla. Stačí prachobyčejné sádlo. Případně máslo, kuchyňský olej. Vetřít a hodně mnout, pustí to. Mastnota se ze psa normálně pak umyje.
Mate pravdu- dnes jsem fenku naložila do lanolinu- zitra jedeme z Chorvatska domu a půjde dl vany.
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!
AndreAKalouS

XXX.XXX.47.208
Olivový olej 👍