Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kristýna.KIPI

12.7.2017 15:34
Kristýna.KIPI

XXX.XXX.50.72

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké jsou ideální granule pro toto plemeno? Já krmím Brit Junior (mám 10-ti měsíční fenku) + kombinace s konzervami Gran Carno a zeleninou a má skoro pořád průjem. Byla jsem i na výtěru a nic nenašli.
Děkuji moc za radu.. K.

notregistered

12.7.2017 18:46
notregistered

XXX.XXX.211.161

Skoro pořád, jak dlouho, odmala, měsíc ? Zkusilo se krmit jen granule nebo jen konzervy ?
Která přesně konzerva ?
Granule tyto ?
https://www.krmivo-brit.cz/cs/produkty/dogs/brit-premium-junior-l.

13.7.2017 06:36
scylla

XXX.XXX.150.32

Kristýna.KIPI napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké jsou ideální granule pro toto plemeno? Já krmím Brit Junior (mám 10-ti měsíční fenku) + kombinace s konzervami Gran Carno a zeleninou a má skoro pořád průjem. Byla jsem i na výtěru a nic nenašli.
Děkuji moc za radu.. K.

Proč krmíte něčím, co jí nesvědčí? Už tak dlouho... Dejte jí normální jídlo a bude v pohodě, vy ušetříte a ona bude prospívat.

13.7.2017 11:31
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Kristýna.KIPI napsal(a):
Děkuji moc za radu.. K.

Konzervy neznám, sama nedávám, ale hodně lidí má zkušenost, že po konzervách(kjakýchkoliv) psi průjmujou. Takže bych v prvé řadě zkusila vypustit konzervy, pokud by problém přetrvával, změnila bych granule ale: nám to také nepomohlo. Psi, dokonce oba, rozdílných ras, také průjmovali, ne, že by to z nich letělo, ale pořád rozměklé, zalepené zadky...Měnili jsme granule, pak už neustále v domění, že najdem ty, co jim budou chutnat a sednou. Pomohlo až to, že jsem začala vařit. Chtěla jsem BARFovat, ale syrové mi nejedli, tak jsme začali vařeným a časem vzali i některá syrová masa na milost. Trávení se hezky upravilo, teď je zbývající pes částečně na granulích (Wolfsblut) a k tomu dostává jak ovařené, tak syrové(to spíše kosti) Někdy je bobek měkčí(taky pije kočkám mléko ) ale to se nedá srovnat s tím, co bývalo..

Přidejte reakci

Přidat smajlík