Uživatel s deaktivovaným účtem

Ahoj, máte někdo zkušenosti s výrobky Beco Ball ? Mě zajímají převážně plnitelné míčky. https://becopets.cz/collections/nase-zdrave-eko-produkty/products/beco-ball?variant=7753846917
Vypadá to docela zajímavě, co na to říkáte?

Mě to drahé nepřijde, jistota typu ChuckIt! nebo Kong není o nic levnější.

Boxer007
napsal(a):
Ne, zkušenosti s tou firmou ani konkrétním výrobkem nemam, osobně bych nedala skoro 300, - Kč za balón z rýžových slupek...
Díky za názor. No cena by mohla být nižší, to je pravda, ale dají se na netu sehnat i lehce přes 200kč (velikost L).
Docela by mě zajímalo jakou to má trvanlivost, když to bude ožužlávat - asi mu to bude vonět a možná i chutnat. Tak aby to nebyla jednorázová záležitost
Líbí se mi že je to ekologické, přírodní a opravdu netoxické.
A taky nemůžu nikde sehnat plnitelný míček na pamlsky (nechci plastový) - aby měl tak akorát otvor (ne 5cm) a nechci ani ten labyrint vevnitř, to jsem objednala a míček úplně k ničemu. Takže jsem ho vrátila. Nedá se vymýt a nedostala jsem z něj pamlsky ani rukou, nevím jak by to měl vytáhnout pes. A nic nemůžu sehnat. Ani na netu ani v kamenných prodejnách. Máme kong, takovou činku plnitelnou, obojživelníka, ale chtěla jsem ještě míček. Zase by to byla trochu jiná zábava.

No... Našla jsem ne úplně dobrou recenzi:
"Nedoporučuji. Míček vydržel asi 1minutu. Je tenký cca 2mm. Objednala jsem ho na základě popisu, že je určen pro pejsky milující žvýkání :) Míček bohužel nevydřel, byl hned rozebrán na malé částečky. Škoda že v nabídce není kong extreme ball, ten vydrží vše. Tento rozhodně nedoporučuji. Drahá sranda na to, že nic nevydrží."
Mám Kongy i ChuckIt! a skutečně drží, i když mám hlodavce. Konkrétně s dírami po obou stranách od ChuckIt! tenhle svítící:
https://hracky-pro-psy.heureka.cz/chuckit-micek-svitici-glow-medium-6_5-cm/.

Boxer007
napsal(a):
No tak já radši preferuji Kong..
No tak kong žádný takový míček nemá. Jen s několika dírkama a to mně přijde že je jak síto. To mu hned vypadne.

napsal(a):
No... Našla jsem ne úplně dobrou recenzi:
"Nedoporučuji. Míček vydržel asi 1minutu. Je tenký cca 2mm. Objednala jsem ho na základě popisu, že je určen pro pejsky milující žvýkání :) Míček bohužel nevydřel, byl hned rozebrán na malé částečky. Škoda že v nabídce není kong extreme ball, ten vydrží vše. Tento rozhodně nedoporučuji. Drahá sranda na to, že nic nevydrží."
Mám Kongy i ChuckIt! a skutečně drží, i když mám hlodavce. Konkrétně s dírami po obou stranách od ChuckIt! tenhle svítící:
https://hracky-pro-psy.heureka.cz/chuckit-micek-svitici-glow-medium-6_5-cm/.
To jsem taky našla, ale pak 3 recenze kde si to chválili. A jedni psali že mají amstafa. Tak právě nevím. Nechci vyhodit peníze.
No díry po obou stranách se mně právě zdají k ničemu protože to hned propadne ven, chtěla bych jen jednu dírku aby se to kutálelo a na chvilku ho zabavilo než se mu podaří je všechny dostat ven. Ale bez těch labyrintů, to z tama nevypadne nikdy.

napsal(a):
To jsem taky našla, ale pak 3 recenze kde si to chválili. A jedni psali že mají amstafa. Tak právě nevím. Nechci vyhodit peníze.
No díry po obou stranách se mně právě zdají k ničemu protože to hned propadne ven, chtěla bych jen jednu dírku aby se to kutálelo a na chvilku ho zabavilo než se mu podaří je všechny dostat ven. Ale bez těch labyrintů, to z tama nevypadne nikdy.
Ono to z těchhle míčků stejně vypadne hned. Kdysi jsem nakoupila větší nezávadné míčky pro mimina a do nich vystříhala adekvátní díru. Můj pes mi je naštěstí nežere a dokonce pochopil, že když na ně bude dupat (jsou měkčí), tak z nich nic nevypadne, protože placatý útvar se nekutálí. Dokonce je jako profesionální fotbalista opatrným přišlápnutím zastavuje, když je omylem kopne směr skříň.
Zdravim, zkušenost nemam ale o vanocich jsem kupovala miček Rogz se zubama, a krom toho že se černa trochu rozpusti do bile tak drží, dírku ma z jedne strany, materiarem bych přirovnala k sviticimu chuckit! jen je takovy měkči. Když do nej spravne nastřiham střivka a narvu do mičku tak mu chvili trva z nej dostat. Jen mam teda maličkej, nevim jak je na tom ten velky.