Uživatel s deaktivovaným účtem
Dobrý rano , i když se jí blíží její bezny tempo při žraním myslím tak 24-25cervence je 3 měsíce po prvním haranim. Jakou davku glupokur pro střední plemeno AUO? Stačí 15 ml rozkrmovaci stříkačka? Můžu to dává 3-4 dny jednu stříkačku denně?
Díky za rozumné odpovědi na moje dotazy.
Pouze na rozezrani.
napsal(a):
Pouze na rozezrani.
Glukopur na rozežrání?
při rekonvalescenci a nemoci, když zvíře nežere, to ano, kvůli zjednodušeně "energii"
Myslím, že pokud budete psa, který žere dotovat glukopurem, nebude mít chuť tolik žrát...
Glukopur u psu negunguje dobre -ani na rozerani, ani na rekonvalescenci.
nepochopila jsem teda ani, proc ho chces davat ?
napsal(a):
Glukopur u psu negunguje dobre -ani na rozerani, ani na rekonvalescenci.
nepochopila jsem teda ani, proc ho chces davat ?
Glukopur dávám při velkém výdeji energie u porodu kdy je potřeba velká energie bez zbytečné zátěže organismu a funguje velmi dobře.
Díky, on to někdo psal tady na ifaune, doporucil glupokur na rozezrani nezravce tak jsem se chtěla ještě zeptat zda fakt pomáhá. Vím ze je třeba vhodnější pro feny u porodu či při rekonvascelenci, jen jsem četla ze se to doporučuje i na nezravce můžete si to klidně ověřit stačí dát tady na ifaune, glukopur". Tak ji to nedám, diky za overeni ze to na, spatne" zerouciho psa nefunguje ale já jsem si to vyčetla na ifaune a spoustu lidí to tam doporučovalo i pro, nezravce".
Díky za upřesnění.
napsal(a):
Díky, on to někdo psal tady na ifaune, doporucil glupokur na rozezrani nezravce tak jsem se chtěla ještě zeptat zda fakt pomáhá. Vím ze je třeba vhodnější pro feny u porodu či při rekonvascelenci, jen jsem četla ze se to doporučuje i na nezravce můžete si to klidně ověřit stačí dát tady na ifaune, glukopur". Tak ji to nedám, diky za overeni ze to na, spatne" zerouciho psa nefunguje ale já jsem si to vyčetla na ifaune a spoustu lidí to tam doporučovalo i pro, nezravce".
Díky za upřesnění.
To když nemocnej pes- spíš mlaďounké štěně, když fakt nežere nebo pes vlivem něčeho nemůže žrát(to štěně nevydrží dlouho být bez přísunu energie) fakt pes, co neveme do huby. nebo je po memoci.
ivulka2
napsal(a):
Glukopur dávám při velkém výdeji energie u porodu kdy je potřeba velká energie bez zbytečné zátěže organismu a funguje velmi dobře.
U koni. ale u psu je lepsi maltoza.
resila jsem to jednu dobu pomerne dost. A nejlepsi zdoj infa na tohle jsou musheri
Fena s nadváhou žere míň, než se vám líbí, a vy ji furt chcete rozežírat kdovíčím? Chudák pes.
Ve standartu píšou 48-53cm ale cuba je přerostla má 56,5 cm, vetsi hmotnost si může dovolit s tímto rozměrem (teď má asi 26kg)nahmatat zebra jdou celkem dobre jsou tam cítit jen malé hrbolky.
Když se ponoří do vody a pak vyleze je vidět ze je tak akorát.
notregistered
XXX.XXX.211.13
Australský ovčák, co má běhat kolem / po ovcích přibrat rozjíst dextrózou z kukuřičného škrobu.
Na co proč k čemu
Má svaly nebo špeky
jak vypadá zvrchu
Já říkám - neopravuj, co funguje.