Zvrací mleté, uzené, pečené a vařené maso a konzervy

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.7.2017 15:08

Dobrý den, naši fence jsme u veterinářky koupily zvěřinu komplet a když to dostala do misky normálně to sežrala ale pak to vyzvracela a potom to zase sežrala.
Dělá to jak u mletého taky uzeného, pečeného, někdy i u konzervy. U kusovek je ok ( tím nemyslím cictou svalovinu ale kusové ořezy slach, chrupavek...atd).
Včera zas dostala mletou zverinu a to samé, vyzvracela a znova sezrala . Dělá to od té doby ji ji to dáváme a předtím z mletinama neměla problém. Mám přestat dávat ji mleté maso?

24.7.2017 16:28
lavacca

XXX.XXX.32.241

A zvraci jen tu zverinovou mletinu ci i jine druhy mas? A to je jen maso ci komplet s vnitrnostmi a zeleninou?

Napada me...nehlta ona jenom proste?!?

24.7.2017 16:38

Zvrací jen tu zvěřinové mletiny jiné mletiny nemáme pouze kusovky. Ano hltá a potom zvraci ale to dělá i u kusovek a vůbec nezvraci tak to nechápu proto se ptam. Je to komplet se zeleninou a vnitrnostmi. Napadá mě ze je to te ma vnitrnostmi ale kusové játra či ledvinky po nich je absolutně ok.

notregistered

24.7.2017 17:22
notregistered

XXX.XXX.211.13

To je ten pes, co moc nejí ?
nejlepší je "maso" vcelku
kdo ví, co je semleté
vcelku je i nejlépe stravitelné
já teda koukám
pečené mleté uzené konzerva granule vařené
tak to já bych nijak hlad neměla..

24.7.2017 17:26

Taky koukám...v těch různých anetiných tématech...

jestli si ta anet tady nedělá už nějakou dobu šprťouchlata...

24.7.2017 17:37
ivulka2

XXX.XXX.155.174

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Taky koukám...v těch různých anetiných tématech...

jestli si ta anet tady nedělá už nějakou dobu šprťouchlata...

Taky jsem to ted četla..tak fena má nadváhu, nežere, pak žere, zvrací a nezvrací...

24.7.2017 17:38

Teď už žere dnes mi ukradla zmrzle kuřeci prsa z mrazáku venku na stole připravené na večeři stačilo abych se otočila a maso bylo pryc, takže už žere dost hltave
Než jsem se přihlásila tady na ifaune měla jsem spoustu otázek co se týče psů u jineho psa jsem, různorodé chování" nezažila a proto tu mám tolik diskuzi. Co se týče uzeneho, pečeného, konzervy a vařeného tak to tajně dávaji rodice (momentálně matka).

24.7.2017 20:36
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Teď už žere dnes mi ukradla zmrzle kuřeci prsa z mrazáku venku na stole připravené na večeři stačilo abych se otočila a maso bylo pryc, takže už žere dost hltave
Než jsem se přihlásila tady na ifaune měla jsem spoustu otázek co se týče psů u jineho psa jsem, různorodé chování" nezažila a proto tu mám tolik diskuzi. Co se týče uzeneho, pečeného, konzervy a vařeného tak to tajně dávaji rodice (momentálně matka).

Tak pes má neustále problémy se žrádlem, má nadváhu, hltá, páč je asi dost nenažraná a vy jí dáváte(ano matka, vím) ještě uzené a pečené? No těpic. Ano, u psa, který hltá, protože má pocit, že to musí honem, honem sežrat, je zvracení a znovužraní běžné. V tomto případě, bych jí buďto ty mletiny nedávala(ale to by byla škoda) a nebo jí to vyloženě dávala po troškách. Ten kdo má takového hltavce, asi i ví jak na to(já měla opačný problém, já psy honila k misce) A mámě řekněte, že jí přivodí tak maximálně zánět střev, který je náročný a drahý na léčbu.

24.7.2017 21:50

Dobre , matce pořádně vysvětlím.

24.7.2017 21:56

A když kouknete, co ten pes zvrací, neblije on i jiné krmení, myslím tím že je prachsprostě přežraný. je toho do žaludku na něj moc.
Pokud vám ho krmí rodiče mimo plán, nedivte se, že nežere svou dávku v určený čas a je tvz. nežravec.

24.7.2017 22:17

No právě jsem si všimla jiných lahůdek v podobě parku, kuř. kůžiček či uzeného masa.

Přidejte reakci

Přidat smajlík