BARF - Jaký dodavatel masa?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.7.2017 00:37

Dobrý den, jelikož bojujeme s jednim suplikem se psím masem (musíme po 2-3 týdnech hledat maso pro psa).
Poraďte fakt dobrýho dodavatele masa (tím myslím výrobce)posvar či vetamix mi neradte, posvar měl vždy maso zkažené a vetamix má skoro jen hnusne mletiny po kterých mi cuba zvrací. Na ceně mi záleží. Za měsíc budu mít starej mrazák a tak mě ještě zajímá co říkáte na to když budem mít BIO odřezky od farmy (respektivne od BIO jatek)? Berete někdo taky treba, a kolik vás to vyjde? Dík za rozumne a mirne odpověďi.

25.7.2017 00:39

A ještě jsem zapomněla aby tam měl kusové odřezky.
A co říkáte na maso tutani.cz?

25.7.2017 05:26

Mrkněte na FB do skupiny Barfování, tam je soubor s přehledem obchodů. Mezi klasiky patří Do psí misky a krmimmasem.cz. Tutani taky fajn. V týhle cenový hladině je to maso vesměs bez problémů.

25.7.2017 09:38
Andrýsek3

XXX.XXX.171.68

Bereme z dopsimisky.eu a jsme spokojeni. :).

25.7.2017 10:44

Děkuji , zkusíme dopsimisky.eu a tutani.cz.

notregistered

25.7.2017 11:54
notregistered

XXX.XXX.211.158

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Děkuji , zkusíme dopsimisky.eu a tutani.cz.

Vyhněte se mletým rybám - tragédie
naopak ryby vcelku jsou pěkné
a dívejte se kdo je dodavatel.

25.7.2017 11:56
Andrýsek3

XXX.XXX.171.68

notregistered napsal(a):
Vyhněte se mletým rybám - tragédie
naopak ryby vcelku jsou pěkné
a dívejte se kdo je dodavatel.

Měli jsme obejdnaného lososa ořez, neměli dovezli mletou tresku, tu pes fakt nesnáší. Jak si s kocourem baštili ani nemrkli.

notregistered

25.7.2017 12:15
notregistered

XXX.XXX.211.158

Andrýsek3 napsal(a):
Měli jsme obejdnaného lososa ořez, neměli dovezli mletou tresku, tu pes fakt nesnáší. Jak si s kocourem baštili ani nemrkli.

Jako že kdo zaváhá.. ?
U nás nefunguje.4 kočky, pes, nic, některé věci prostě nesní nikdo.
Dopsimisky se stěhovali, teď už by to mělo být v pořádku, ale zas nic nemají smajlík
V tutani mají teď zajímavější jídlo, ale došly makrely, že ano, tapina.
Jestli se vykoupí i králík, tak už tam nemusím nakupovat vůbec.
Tesco, billa, prodávají krůtí játra, krky, králičí polévkové, kachní, levněji než barfshopy, prodejny drůbeže též.

25.7.2017 12:20
Andrýsek3

XXX.XXX.171.68

notregistered napsal(a):
Jako že kdo zaváhá.. ?
Dopsimisky se stěhovali, teď už by to mělo být v pořádku, ale zas nic nemají smajlík
Tesco, billa, prodávají krůtí játra, krky, králičí polévkové, kachní, levněji než barfshopy, prodejny drůbeže též.

Když k nám skoro nikdo nevozí Tutani myslím, že snad ano, ale ne často.
Mají malý výběr v misce to je pravda, třeba naší oblíbenou zvěřinu, lososa. Když jdu do tesca, tak většinou taky vezmu nějaký maso v akci pro psa, za 10 Kč. Minule jsem koupila půl kila kuřecích prsou za 22 Kč, i pro nás, bylo dobrý.
Ano, kdo záváhá nežere, a to platí i u nás, protože kocour nemá problém mi odnést flák masa z talíře nebo třeba papír od masa, nebo prostě samotnou rýži.

notregistered

25.7.2017 12:27
notregistered

XXX.XXX.211.158

:D teď vysvětluji třem koťátkům, že na stůl ne, že do talíře ne, že mám hlad
sundám je na zem hezky
podruhé přidám ošklivý pohled
potřetí je pošlu do jejich pokoje
počtvrté je pošlu do..
koukají pořád stejně
odevzdám část oběda, ale moudře - odnesu to do jejich misky, do jejich pokoje, aby pochopila, že tam ano, v mém talíři ne
položím jídlo do misky, papají, super
jdu zpět do kuchyně, v duchu se chválím, jak jsem to pěkně vymyslela
vzhlédnu ke stolu
tam nad prázdným talířem nastoupená 3 koťátka "kde seš, bude nášup?".

25.7.2017 12:31
Andrýsek3

XXX.XXX.53.67

To už jsme vzdali. Jdeme na to jinak, stolovat se bude po mém.

25.7.2017 12:45

Mletý ryby od DPM u nás taky nejedou, kusovky ano.

(Teď jsem kvůli dovolený koupila dietní ledvinový granule s obavou, aby to pan pes žral, a ejhle, von to málem vdechnul, nežravec hubená... já je snad budu používat i jako pamlsky nebo co... :D :D :D).

Accuracy

25.7.2017 12:58
Accuracy

XXX.XXX.1.187

Http://www.hladovafena.cz/ kdosi doporučoval, ale osobní zkušenost nemám.

25.7.2017 13:12

Já jsem si našla na Barshopu v Praze pěkne kusové ryby z dobrou cenou.Teď jsem koukala na hladová fena.cz cena dobrá i zvěřinu mají kusovejsi než na Tutani.cz. Co říkáte na BarfShop.praha6.cz na ty ryby?

25.7.2017 14:10
Iliena

XXX.XXX.76.6

notregistered napsal(a):
Jako že kdo zaváhá.. ?

Včera mi paní z Tutani psala mail, koninu a ryby prý budou naskladňovat teď ve čtvrtek

notregistered

25.7.2017 14:13
notregistered

XXX.XXX.211.158

Iliena napsal(a):
Včera mi paní z Tutani psala mail, koninu a ryby prý budou naskladňovat teď ve čtvrtek

Mně to psala také, ale psát to na faunu, fakt dík smajlík smajlík

25.7.2017 15:20

Já beru z www.masozravci.cz - zaváží sev. Čechy, až domů, výběr velký a maso kvalitní - já si hodně vybírám kvůli požadavkům psů. Spokojenost dlouhodobá.

25.7.2017 15:28
Iliena

XXX.XXX.76.6

notregistered napsal(a):
Mně to psala také, ale psát to na faunu, fakt dík smajlík smajlík

Nechápu v čem je problém? Myslíte, že během odpoledne bude vyprodáno? Myslela jsem to dobře, tak to pardon, příště budu držet hubu...

25.7.2017 15:38
Andrýsek3

XXX.XXX.212.56

Iliena napsal(a):
Nechápu v čem je problém? Myslíte, že během odpoledne bude vyprodáno? Myslela jsem to dobře, tak to pardon, příště budu držet hubu...

Vždyť Meggí to myslí ze srandy. Vždycky tak píše, ty už tu jsi taky dlouho, možná tě zmátnul Nick.

25.7.2017 15:57
Iliena

XXX.XXX.76.6

Andrýsek3 napsal(a):
Vždyť Meggí to myslí ze srandy. Vždycky tak píše, ty už tu jsi taky dlouho, možná tě zmátnul Nick.

A ty už si koukala na to Tutani? Jsem slíbila pesovi, že pokud jí ta zvěřina chutnat, uberu granulí a přidám maso

25.7.2017 16:41
Andrýsek3

XXX.XXX.212.56

Iliena napsal(a):
A ty už si koukala na to Tutani? Jsem slíbila pesovi, že pokud jí ta zvěřina chutnat, uberu granulí a přidám maso

Teď jsem koukala až, a docela k nám i jezdí! :) Což je fajn, mají levné mletiny, kusovky už nic moc, ale aspoň mají výběr oproti dopsimisky. Asi zkusíme další závoz, určitě vezmu ušáka a zvěřinu.

25.7.2017 16:53

No právě když jsem koukla na stránku dopsimisky.cz tak tam skoro nic neměli a právě mě zaujal tutani.cz
ceny dobré , mletiny mi vždy přijdou hrozně nekvalitní už tu jednou na fauně psal ze ty mletiny smrdí po krvi mě to tak vůbec nepřijde, krev mi naopak voní ale to maso vždy mi smrdelo jako by bylo zkažené.

25.7.2017 17:04
Andrýsek3

XXX.XXX.212.56

No právě když jsem koukla na stránku dopsimisky.cz tak tam skoro nic neměli a právě mě zaujal tutani.cz
ceny dobré , mletiny mi vždy přijdou hrozně nekvalitní už tu jednou na fauně psal ze ty mletiny smrdí po krvi mě to tak vůbec nepřijde, krev mi naopak voní ale to maso vždy mi smrdelo jako by bylo zkažené.

Mletiny beru od dopsimisky hodně a smrděla mi jen mletá kachna jednou, jinak nikdy nic a to od nich beru už 1,5 roku a mletiny mám v každém závozu. Dobře se do toho míchá zelenina, přílohy, doplňky.

25.7.2017 17:08

Teď zvovna jsem koukala na zvěřina na Tutani.cz
Krásné ořezy s šlachami a možná i chrupavkami...atd Ostatní výrobcy masa mají skoro vždy jen kousky svaloviny. Jo a ještě jedna otázka teď ji dávatme nízkokalorické maso jako drůbeži, hovězí a zverinu ale mám knížku o BARFu když a jako, hubnouci" maso zvěřina tam není a můžu ji i v tom to případě dávat?
Vím ze zvěřina má 3% tuku tak si myslím ze to tam zapomela napsat nebo se mýlím?

25.7.2017 17:11

Mletiny mi pes nemůže po nich bohužel zvraci a vůbec ji mletiny nechutnal to radši kouše.

notregistered

25.7.2017 17:35
notregistered

XXX.XXX.211.158

Co je dietního na kuřecím, vždyť to jsou rychle vyrostlé špekaté věci
jo, slepice, to je jiná
v mletém může třeba polovina tuk
tudy cesta asi nepovede
vepřová kýta má méně kalorií než kuřecí stehno
vlastně pro psa tudy cesta nevede skoro vůbec
ani pro lidi, no to je jedno
dá se jídla méně, bez příloh (zelenina jo), častěji.

25.7.2017 19:08

Kde vidíte zmínku o kuřecím?

notregistered

25.7.2017 19:33
notregistered

XXX.XXX.211.158

Nikde, tady je to fakt jedno..

25.7.2017 19:40
Iliena

XXX.XXX.70.4

Andrýsek3 napsal(a):
Mletiny beru od dopsimisky hodně a smrděla mi jen mletá kachna jednou, jinak nikdy nic a to od nich beru už 1,5 roku a mletiny mám v každém závozu. Dobře se do toho míchá zelenina, přílohy, doplňky.

Z dopsimisky jsem měla mletinu z kachny a byla supr. Teď jsme měli baby králíka hezké maso na malé kousky. Hlavně chci teď z Tutani králičí ledviny a srdcoplíce. Ty měla jen když jsem sehnala celého králíka u místních, jinak z vnitřností dávám jen kachní játra a žaludek.

25.7.2017 19:41
Iliena

XXX.XXX.70.4

Kde vidíte zmínku o kuřecím?

Píšete, že dáváte drůbeží, což může být i kuře.

25.7.2017 20:25

Aha to mi nedocvaklo.
Jak sem psala příštím měsíc budu mít BIO kurata
(Kosti, vnitřnost)
To teprve bude kvalita

25.7.2017 21:05
Iliena

XXX.XXX.222.252

Aha to mi nedocvaklo.
Jak sem psala příštím měsíc budu mít BIO kurata
(Kosti, vnitřnost)
To teprve bude kvalita

Mě kuře nesmí přes práh, bio nebio...

25.7.2017 21:24

Pro iliena:
Jestli zkusite zverinu od tutani.cz tak prosím mi napište jaká byla zda páchla či byla dobrá když tak ji zkusíme taky
Budete brát ty ořezy nebo mletou zverinu?

26.7.2017 07:40
Iliena

XXX.XXX.222.252

Pro iliena:
Jestli zkusite zverinu od tutani.cz tak prosím mi napište jaká byla zda páchla či byla dobrá když tak ji zkusíme taky
Budete brát ty ořezy nebo mletou zverinu?

Asi oboje (jestli bude) ale k nam budou mit rozvoz až v srpnu. Ještě nevim jestli budu brát koncem nebo začátkem měsíce, to podle toho co budou mít.

Přidejte reakci

Přidat smajlík